Foto bij ¤034¤

Hier weer een stukje! Ik heb het schrijven voor dit verhaal weer eens opgepakt, ondanks alle drukte en minpunten in mijn leven.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie kunnen achterhalen wat er aan de hand is. (;

"Oké meid, voor de dag ermee." Ze klopte aanmoedigend op stukje dekbed naast zich en met een iets wat zenuwachtige zucht zakte ik neer. "Wel..." Ik schraapte mijn keel om tijd te winnen om in mijn hoofd te formuleren hoe ik het allemaal ging vertellen.
"Ik heb zojuist met Jonathan gezoend."
Ergens had ik een geschokte uitdrukking verwacht, maar zij rolde met haar ogen. "Het werd eens tijd, jullie twee bleven maar om elkaar heen cirkelen als twee vlinders in een paringsdans."
Het bleek dus dat het mijn beurt was om diens mond open te laten vallen. Was het allemaal zo duidelijk geweest? Was het daarom dat de producenten het bedacht hadden om ons te koppelen in het script?
"Hoe was het?" Ze wiebelde wat heen en weer met haar wenkbrauwen. "En bleef het alleen bij zoenen?"
Ik voelde hoe mijn wangen rood op begonnen te gloeien. "Het was..."Ja, wat was het precies?
"Het was...Magisch." Hoe afgezaagd het ook klonk, het voelde echt zo voor mij, de manier waarop hij me vastgehouden had, sterk maar toch soepel. Verlangend maar toch had ik kunnen voelen hoe erg hij zich inhield. "Het was mijn eerste kus ooit en ik had hem niet beter kunnen voorstellen."
"Dat is dan een groot pluspunt." Ze verwisselde haar positie door haar ene been over het andere heen te gooien. "Verder nog iets?"
"Hij... Het..." Ik wende mijn hoofd af, maar aan de glimlach die ik vanuit mijn ooghoeken op haar lippen zag verschijnen had ze al wel begrepen wat ik probeerde te zeggen. "Zijn mannelijke drift verraadde hem."
Opeens was het dekbed wel heel interessant terwijl ik mijn vingers over de stof liet gaan.
"Jullie hebben niet..?"
"Nee."
"Wilde je niet?"
Op die vraag was ik stil.
"Celia?"
"Ik... Ik wilde wel, maar..." God, gingen we het echt daar over hebben?
"Je bent nog maagd."
De gemakkelijke toon waarop ze die woorden uitsprak zorgde ervoor dat ik me wat ontspande. "Ja."
"Dat verklaard een hele hoop." Ze veerde op en liep naar de minibar op haar kamer toe en haalde daar twee flesjes drinken uit, bronwater. "Je wilt natuurlijk niet zomaar je maagdelijkheid weggooien, zeker niet met de geruchten die zich om hem heen gewikkeld hebben als spinnenrag om een vlieg."
Ik knikte, steeds minder ongemakkelijk met de minuut.
Uiteindelijk besloot ik haar te vertellen over het feit dat Luke, Henry en Connor me de erotische kant op wilde gooien.
"Natuurlijk maak jij je daar druk om." Er verscheen een begrijpende uitdrukking op haar gezicht. "Zal ik je eens wat vertellen? Zelf zat ik er in het begin ook mee. Het is iets wat je voor jezelf uit moet zoeken of je het wel wilt doen of niet. Het duurde bij mij twee maanden voordat ik daadwerkelijk een poging tot werkelijk fysiek contact overwoog."
Ze vertelde nog meer over hoe zij het ervaren had toen zij net begon in die richting.
"Wat ook heel belangrijk is, is dat je er met je tegenspeler over praat."
Een rilling liep over mijn rug heen. Zou Jonathan daarvoor open staan? Zou hij op me afknappen als hij te horen krijgt dat ik nog maagd ben?
"Zeker iemand als Jonathan zou je kunnen helpen, al is het al niet om je te leren hoe het te faken." Ze knipoogde eens. "Als ik jou was, zou ik het gewoon open op tafel gooien bij hem. Samen komen jullie er wel uit."
Met een hoofd vol gedachte bedankte ik haar en na haar een knuffel te hebben gegeven verliet ik haar kamer, waar ik regelrecht op de lift afliep.
Verdieping acht. Het knopje was niet moeilijk gevonden en zonder erbij na te denken drukte ik het in.
Ik moest dit doen, anders zou ik er maar over blijven piekeren.
Met een nieuwe vastberaden tred liep ik de gangen door, die eindeloos lang leken met de dingen die door mijn hoofd heen spookten.
Maar zodra ik de gang van onze kamerdeuren betrat voelde het alsof mijn voeten in solide ijs gevangen zaten.
Iets verderop, voor zijn deur stond de vrouw die ik herkende van de roomservice. Maar ze had niet haar uniform aan. Nee, haar lichaam was gestoken in een badjas en haar blote armen en benen impliceerde dat ze daaronder niet al te veel anders droeg.
Ze gooide der haar even netter over haar schouder voor ze haar hand uitstak naar de deur en klopte.
"Roomservice." Haar mierzoete stem walmde misselijkmakend over me heen.
Dus het was allemaal waar? Hij sliep nog steeds regelmatig met het hotelpersoneel? Had hij haar een seintje gegeven om te komen nadat ik hem af had gewezen in de lift?
Eindelijk wist ik me om te draaien en net toen ik de hoek weer om was hoorde ik hem kwaad iets roepen en een deur die dicht viel in het slot.
Wat gebeurde er toch?
Mijn voeten brachten me naar de grote hal van het hotel. Ergens had ik zin om alle gedachten van me af te drinken, maar ik wist dat het niets uit zou maken.
Ik voelde ogen vanaf de receptie op me rusten ik kon al wel raden dat Remco me nakeek.
Maar ik had geen zin in sociaal contact.
En als bij magie kwam daar een bord in beeld, die netjes geplaatst was op een houten standaard.
Play me
Naast het bord stond een prachtige zwart over gelakte vleugel.
De witte met zwarte toetsen leken me wel te roepen en er dreven direct herinneringen boven van toen ik nog bij mijn ouders woonde.
Mijn moeder is een vervend muziekliefhebster en tevens ook docente muziek. Elke keer als ik gestrest was zette ze me achter de piano neer. Eerst had ik het niets gevonden, maar naarmate ik leerde spelen begon ik het genot te ervaren van het maken van muziek.
Het ene na het andere klassieke stuk werd onder mijn aandacht gebracht en ik hield vol totdat ik de noten onder mijn vingers de wijsjes had laten spelen.
Mijn lippen krulden zich op toen ik een aantal boeken vol bladmuziek zag liggen op een klein rond bijzettafeltje. Al had ik die niet nodig voor het eerste nummer dat ik wilde spelen.
Ik vouwde de plooien van de jurk goed onder me zodat de stof niet dubbel kwam te zitten terwijl ik plaatsnam op het met leer belegde bankje.

Reacties (2)

  • Jarnsida

    Ik weet het allemaal even niet meer... Weet je, ik ga helemaal de andere kant op: Thomas heeft haar gedrogeerd in de hoop dat hij Celia kon redden van Winston (serieus geen idee waarom ik Jonathan zo noemde in mijn hoofd) en haar voor zich kon winnen, want stiekem stalkt hij haar al sinds ze twaalf zijn en is hij eigenlijk het muurbloempje die Celia nooit opgevallen is, nu jaren later is hij succesvol en wilt wraak voor al die jaren van totale negering

    6 jaar geleden
  • katl1

    Snel verder please!!!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen