Foto bij Hoofdstuk 44

+ Niall James Horan +


Ietwat ongemakkelijk zaten we aan de eettafel te eten van het overheerlijke diner wat de chefs voor ons hadden klaargemaakt. Het smaakte zoals elke dag geweldig, maar erg kon ik er niet van genieten. Annick zat tegenover mij en zat vrolijk te praten met mijn moeder over de bruiloft. Mijn moeder leek het allemaal wat irritant te vinden, ze had immers wel wat anders aan haar hoofd. Ze was veel meer bezig met de gezondheid van Vader dan de bruiloft. Ik haatte Greg nog steeds voor het uitvoeren van zijn acties. Hij is zo ontzettend jaloers en volgens mij leeft hij voor het dwarszitten van zijn kleine broertje. Het kon niet anders, hij moet iets door hebben van mij en Sophia want anders zou hij nooit zulke drastische maatregelen nemen. Hij heeft overigens geen recht om zo te reageren, hij is degene met een gezin buiten de kasteelmuren. Al sinds ik hoorde dat de bruiloft volgende week zal zijn, zat ik te brainstormen over een mogelijke oplossing die er maar niet bleek te komen.

"Niall, kun jij vanavond bij Vader blijven? Greg voelt zich niet zo lekker." Met een emotieloos gezicht keek ik mijn moeder aan. Ik bijt hard op mijn lip om niet te keer te gaan tegen Greg, hij deed dit expres. Hij wist donders goed dat ik vandaag een rot dag had en dat dat zijn schuld was, maar dat was natuurlijk niet genoeg. Hij moest alles er nog even extra inwrijven. "Natuurlijk." Mompel ik terwijl ik mijn wijn achterover sla, opsta en vervolgens de eetzaal uitloop zonder nog een woord te zeggen.

Ik loop een tijdje door het kasteel tot ik concludeer dat het diner nu ongeveer wel klaar zou moeten zijn. Ik loop in een normaal tempo naar de bovenverdieping, onderweg naar mijn kamer waar Sophia hoogstwaarschijnlijk nu is. Ik had haar nodig. Ze was de reden waarom ik kon relaxen, even alle stress los kon laten, ik had haar nodig, elke spier in mijn lichaam was aangespannen. Toen ik voor de deur stond liep ik naar binnen zonder te kloppen. Zoals ik had verwacht zat ze rustig op mijn bed. Ik gooide de deur dicht en zag hoe ze opstond. Ik loop met grote passen op haar af en pak haar hoofd met twee handen vast, om vervolgens mijn lippen dwingend op de hare te drukken.
Met een gejaagde ademhaling rukte ik haar blouse van haar lichaam af. Mijn lippen zaten op de hare gebrand en mijn tong speelde een spel om dominantie. Ik liet mijn handen schaamteloos over haar bovenlichaam glijden en kreunde toen ik haar hand op mijn edele geslachtsdeel voelde. Mijn broek begon aardig te knellen. Ik liet haar los en begon vlug aan mijn broek te trekken. Ik vloekte wat en zuchtte opgelucht toen hij uiteindelijk van mijn benen zakte. Verbaasd en tegelijkertijd teleurgesteld kijk ik Sophia aan als ze me zachtjes wegduwt en schuldig op haar lip bijt. "Soph? Wat is er?" "Jij moet naar je vader en Greg's kamer is hiernaast, weet je nog? Ik wil niet dat hij ons hoort, het is al een wonder dat we de vorige keer niet zijn betrapt. Je bent al laat en waarschijnlijk zijn er al mensen naar je op zoek." Ik zucht geïrriteerd, ook al weet ik dat ze gelijk heeft. Ik was gewoon ontzettend opgewonden nu. Ik hijs mijn broek weer op en knoop hem dicht, meteen was het knellende gevoel weer terug. Mokkend loop ik naar het bed waar ik op neer plof. Sophia kijkt me schuldig aan maar ik wuif het weg. Ze had gelijk, als we werden betrapt waren we er geweest. Ze komt naast me zitten en meteen sla ik mijn arm om haar middel heen. Ik druk een kus op haar slaap en sluit mijn ogen voor een paar seconden. "Ik beloof je nog één wilde nacht voordat je de rest van je leven met Annick opgescheept zit. En ik beloof je dat je alles mag doen wat je maar wilt. " Ik voelde hoe mijn ogen open sperde en mijn broek mogelijk nog strakker ging zitten toen Sophia de woorden in mijn oor fluisterde. Ik kon het niet laten om mijn verbeelding er op los te laten, wat natuurlijk geen goed idee was aangezien ik nu het gevoel had dat mijn broek ging scheuren.

holla ! sorry dat ik een paar dagen niet heb geschreven, ik ben ziek geweest en voel me nog steeds niet helemaal oké. vandaag nog 1 dagje school oef. morgen ben ik ook de hele dag in leeuwarden dus ik weet niet of ik de tijd krijg om te schrijven. misschien dat ik een hoofdstukje kan doen als ik vanmiddag thuis kom, maar ik beloof niks!

Reacties (3)

 • DreamyHoran

  Geile Niall (':

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Haha in een woord geweldig <3!!!

  Super awesome geschreven <3!!!

  Ga zo door <3!!!

  7 jaar geleden
 • Hemmingz

  Horny Niall is zo geweldig HAHAHA

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen