Foto bij If I lay here

John Mayer - Edge of Desire

Omdat Harry mijn handen bijna fijnkneep was het wat lastiger hem op de bank te laten zakken. Ik trok mijn handen los, legde ze op zijn schouders en duwde hem zacht omlaag, zodat hij met een zachte plof in de zitting viel, zijn hoofd die een stukje naar achter viel, maar zijn rode ogen die nooit wegkeken.
Ik kroop naast hem, legde een been over een van zijn gespreide, steunde met een elleboog op de rugleuning tussen ons in, streek met de andere hand lief het haar uit zijn gezicht. Hij sloeg zijn blik neer, wilde dichter naar me toe schuiven, en ik liet hem toe. Een beetje sprakeloos voelde ik hoe hij zijwaarts tegen me aanleunde, zijn ene arm om mijn middel sloeg en zijn gezicht tegen mijn borst had gedrukt. Ik hoorde zijn haperende ademhaling.
Ik sloeg mijn beide armen om hem heen, drukte hem dichter tegen me aan, wiegde hem zacht heen en weer. Drukte een kus op zijn voorhoofd, een paar opspringende plukken haar kriebelden in mijn gezicht maar het deerde me niet.
‘Ik hou van jou,’ murmelde ik in zijn haar, wreef over zijn rug, ‘heel veel van jou.’ Hij pakte me strakker beet, en ik voelde hem mijn shirt van achteren tussen zijn lange vingers klemmen. De stof sneed in mijn rug, maar ik vond het niet erg. Integendeel, ik ging met mijn lichaam naar voren en nam hem automatisch mee, tot hij op zijn rug lag en ik met mijn handen naast zijn hoofd boven hem steunde. Zijn haar was over het hoofdkussen gespreid en met glanzende ogen keek hij me aan. Met natte ogen keek ik terug.
Hij reikte met zijn handen omhoog en streek met zijn vingers zacht langs mijn gezicht. Zijn mond viel een stukje open toen ik mijn gezicht in de palm van zijn hand duwde, en hij vlocht de vingers ervan door mijn haar.
‘Ik hou ook heel veel van jou,’ mompelde hij toen plotseling terwijl hij afwezig met mijn haar speelde. Ik glimlachte naar hem, zakte door mijn armen, liet meteen mijn hele lichaam op de zijne zakken en drukte mijn mond op de zijne. Hij sloeg zijn armen om mijn middel, ik streek met mijn vingers door zijn gespreide lange haar, voelde zijn hart tegen mijn borst bonken.
‘Hoe goed slapen de jongens?’ vroeg ik zacht terwijl ik Harry’s gezicht opzij duwde en hem kuste op zijn wang, op zijn kaaklijn en in zijn nek. Zijn vingers haakten in de stof van mijn shirt en tilde deze omhoog, voorbij mijn beha. Zijn vingertoppen streken licht over de huid van mijn rug terwijl ik hem licht voelde zuchten.
‘Goed genoeg.’
‘Weet je dat zeker?’
Harry klemde mijn lichaam stevig tegen de zijne aan en begroef zijn gezicht half in mijn nek. Mijn haar viel over de rest ervan. ‘Ja.’
Ik kwam overeind, keek met een droge mond op Harry neer, die met halfdichte ogen en een kwetsbare huid van de tranen naar me opkeek, terwijl zijn lange haar in stroken en klitten om zijn hoofd lag. Zijn handen vonden mijn heupen terwijl ik mijn shirt over mijn hoofd uittrok en deze naast de bank liet vallen.
‘Je bent mooi,’ zei ik tegen Harry toen hij net zijn mond open wilde doen. Hij glimlachte, pakte mijn hand en kuste mijn knokkels. ‘Jij bent mooier.’
Mijn ogen prikten en ik drukte mijn lippen op elkaar.
Met zijn handen duwde hij me zacht omhoog, zodat ik geduldig op mijn knieën wachtte tot hij, met zijn armen nog om mijn bovenbenen geslagen, zich uit zijn strakke jeans worstelde. De broek bleef hangen bij zijn enkels. We lieten het zoals het was.
‘Je broek,’ murmelde Harry toen terwijl ik zijn gezicht aanraakte. Ik wilde opstaan, maar hij hield me bij mijn heupen omlaag.
‘Niet zo,’ reageerde hij, ‘zo.’ Hij gebaarde me volledig op hem te gaan liggen, en terwijl ik hem zacht op zijn mond kuste vonden zijn lange vingers mijn broek en trokken deze omlaag. Terwijl de ene hand verder omlaag ging, vond de ander gelijk mijn achterwerk. Een lange vinger haakte onder mijn string, en hij het trok ietsje omhoog, zodat de spanning erop strakker werd. Met wijd open ogen keek ik hem aan.
Harry mocht dan af en toe eruitzien alsof hij zo agressief was als hij maar kon zijn – de string met een pets terug laten schieten deed hij in ieder geval niet. Terwijl hij zijn hand weer had laten zakken streek hij ermee over mijn blote rug.
‘Ik moet echt even van je af als ik mijn broek uit wil hebben,’ fluisterde ik tegen zijn lippen. Hij ademde in mijn mond, zijn handen vonden mijn gezicht.
‘Harry.’ Ik kuste hem, vlocht zijn lange haar door mijn vingers, sudderde toen hij me dichter tegen zich aantrok. Vervolgens liet hij me los.
Terwijl ik naast de bank stond te huppelen en mijn broek geduldig uittrok, was Harry overeind gekomen en weer gaan zitten. Zijn broek hing nog steeds om zijn enkels. Omdat hij geen sokken aanhad nam ik maar aan dat de stof er gelijk voor zorgde dat zijn voeten niet te koud werden.
Ik keek naar Harry in het schemerlicht, naar zijn warrige haar en licht opgezwollen lippen, de rode wangen en de nu iets minder rode ogen. Hij reikte naar me.
Ik trok nog snel mijn string uit voordat ik weer bij hem kwam.
‘Kom, alsjeblieft,’ murmelde hij hees terwijl hij mijn hand pakte en me op zijn schoot trok. Hij legde zijn wang tegen mijn borst, sloeg zijn armen om me heen en knuffelde me stevig. Ik kuste hem op zijn hoofd.
‘Je bent wie je bent, Harry,’ zei ik zacht in zijn haar, ‘en hoe je bent is precies degene die ik leuk vind. En ik weet dat je niet alleen maar rozengeur en maneschijn bent, al lijkt dat wel altijd zo te voelen. Als jij problemen hebt wil ik dat je die voortaan aan me vertelt zodat ik je kan helpen. Dat is waarom ik er ben.’
Harry sudderde tegen mijn lichaam. Ik wiegde hem zacht heen en weer. Ik reikte naar zijn gezicht, pakte deze met beide handen beet en tilde zijn hoofd op. Zijn glanzende ogen ontmoetten de mijne. Ik glimlachte naar hem. ‘Ik hou van jou en alles wat erbij hoort. Ook al zijn dat problemen. En ook al is dat je haar wat tot je kont groeit.’
Ik kust een glimlachende Harry op zijn mond, voelde hem verschuiven. Zijn hand botste tegen mijn bovenbeen en ik maakte ruimte voor hem om zijn boxer uit te trekken. Het ging net zo moeizaam als met zijn broek, nu ik nog op zijn schoot zat. Al helemaal toen hij tot aan zijn enkels moest bukken om een klein verpakkinkje uit de achterzak van zijn broek te pakken. Gegniffel en gegrinnik klonk door de kamer toen we zagen in wat voor een benarde positie we ons bevonden.
‘Kom, dork,’ glimlachte ik terwijl ik het verpakkinkje uit zijn handen pakte, deze openscheurde en bij hem omdeed. De glimlach op zijn gezicht vervaagde een beetje en hij legde zijn handen op mijn heupen.
Ik bleef zijn starende blik vasthouden terwijl ik met een hand tussen ons in reikte terwijl de ander voor steun op Harry’s schouder lag – hij legde er een hand bovenop en verstrengelde onze vingers – een beetje verschoof, en me toen liet zakken.
Harry sloeg meteen zijn armen om mijn middel heen en drukte zijn voorhoofd tegen mijn borst terwijl hij haperend ademhaalde. Zijn warme adem blies op mijn buik en zorgde voor rillingen terwijl ik bleef bewegen. Even voelde ik Harry’s nagels in mijn rug, maar hij ontspande zijn vingers vrijwel meteen weer. Misschien was hij bang om me pijn te doen.
‘God, Abs...’ murmelde hij terwijl hij zijn gezicht optilde. Mijn mond kwam in een slordige botsing met zijn voorhoofd terecht, en bleef daar plakken, en ik hield hem stevig vast. Zijn arme adem streek langs mijn huid, ik rilde, pakte zijn haar beet en trok zijn hoofd zacht naar achter zodat ik mijn open mond op de zijne kon drukken. Gesnuif klonk door onze neuzen terwijl mijn tong tussen zijn geopende lippen door verdween. Ik bleef bewegen, sudderde elke keer wanneer ik naar voren ging, hijgde, hield zijn haar tussen mijn vingers verworven.
Ik keek op Harry neer terwijl hij op zijn onderlip beet en zijn ogen had gesloten. Met een zachte plof viel hij terug in de bank terwijl ik beide handen op zijn schouders legde en doorging. Met elke beweging voelde ik steeds meer liefde voor hem, om te zien hoe kwetsbaar hij daar lag, hoe hij me had toegelaten in ieder geval op dit moment hem lief te hebben, en hoe duidelijk maar bleek hoe hard hij het nodig had.
‘Harry,’ fluisterde ik schor. Harry’s ogen schoten open, vonden de mijne, en zijn trillende handen reikten naar mijn gezicht. Mijn wangen werden omsloten door zijn grote handen terwijl hij me naar zich toetrok en zijn mond op de mijne drukte.
‘Ga... door...’ ademde hij in mijn open mond, zijn neus botste tegen de mijne, en hij sudderde. Hij tilde zijn heupen mee omhoog, wat ervoor zorgde dat ik een paar zuchtte, bijna stilviel, mijn benen die begonnen te trillen, mijn tenen die begonnen te tintelen, mijn hart die tussen mijn oren begonnen te bonken, en ik staarde naar Harry. Niet eerst ik!
Ik begon op een andere manier te bewegen, eentje die duidelijk beter bij Harry overkwam dan bij mij, want juist mijn bedoeling was, en Harry’s handen vielen machteloos langs zijn lichaam, het zweet stond op zijn voorhoofd en hoogstwaarschijnlijk ook op die van mij, en ik legde mijn hand op zijn borst, voelde zijn hart nog sneller bonken dan de mijne deed.
Toen Harry’s benen onder me begonnen te schokken ging ik terug naar de vorige manier van bewegen, al was dat niet meer nodig voor Harry, want zijn buik spande aan, hij kwam half overeind, kneep zijn ogen dicht, zijn mond viel open en hij kreunde zacht en lang, Hijgde daarna terwijl mijn benen weer begonnen te trillen en had zijn ogen net op tijd weer opengedaan om mij hetzelfde te zien reageren als hij even daarvoor deed.
Hij had de deken over ons heen gegooid terwijl we vanwege het gebrek aan ruimte tegen elkaar aan lagen geplakt. Het deerde me niet. Harry had zichzelf tegen me aangedrukt en zijn ademhaling begon al regelmatiger te worden. Hier in slaap vallen kon echter niet.
‘Harry,’ murmelde ik in zijn haar terwijl hij zijn gezicht in mijn nek verborg, ‘we kunnen hier niet blijven liggen. Kom op,’ ik stond op en trok het deken met me mee, aangezien ik halfnaakt was. Al gold dat ook voor Harry, die alleen zijn shirt nog aanhad. Ik bloosde, bukte me, raapte zijn boxer op en gooide dat op zijn hoofd. ‘Kleed je aan.’
‘Hm.’
Maar vijf minuten later stond hij alsnog naast me. Hij keek opzij, glimlachte naar me, sloeg een arm om me heen en drukte een kus tegen mijn slapen. ‘Ik hou van jou.’
‘Uhu.’
Harry grijnsde, zijn mond nog steeds bij mijn gezicht, en hij kuste me opnieuw op mijn wang voordat hij me voorliet gaan naar boven.
Na onze tanden gepoetst te hebben kropen we onder de dekens. Mijn lichaam hing aan de zijne, terwijl zijn gezicht juist weer in mijn nek verborgen lag.
‘Ga je het me ooit vertellen?’
Een zacht vragende hum klonk vanonder mijn kin.
‘Over... alles.’
Een hand vond mijn middel en kneep zachtjes.
‘Hm?’
‘Ja, zeker.’ De onzekerheid klonk nog steeds, al wel minder, door zijn stem. Ik streek over zijn lange haar en kuste hem op zijn hoofd. Hij kroop wat dichter tegen me aan.

Would you lie with me?

Reacties (6)

 • biancadokkum

  Wauw:)!

  Super awesome geschreven:D!!!!

  Kudo erbij:D!!

  4 jaar geleden
 • batbucks

  Ohhh wauw! Wat mooi

  4 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  YEEEEEEESSSSSS WAT GOED WAT MOOI HOOR ME JANKEN

  4 jaar geleden
 • niazkilam

  Super lief!

  4 jaar geleden
 • VampireMouse

  Aaaaahh <3<3

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here