Foto bij O11 Eva Amelia Carpenter

TWO WEEKS LATER


Zenuwachtig rij in de parkeergarage in. Het is nog even spannend of de beveiliging me erin laat. Gisteren hadden Olivia en ik eigenlijk al afscheid genomen van de jongens, maar vannacht kwamen we op het gekke idee om ze te gaan uitzwaaien.
'Zouden ze ons erdoor laten?' vraag ik aan Olivia als ik geparkeerd heb. 'Vast wel, ze hoeven alleen maar even op google te kijken om te zien dan jij Ash z'n vriendin ben' Glimlacht ze. 'Kom anders zijn ze weg' Beiden stappen we uit en lopen we naar de ingang. Bij de balie moeten we even wachten en dan zijn we aan de beurt. 'Hoi, kan ik jullie helpen?' glimlacht de vrouw. 'Zeker, ik ben de vriendin van Ashton Irwin, en hij en zijn vrienden vertrekken over een paar uur vanaf hier. En ze moeten nu een aantal uur wachten en wij willen ze verrassen' leg ik uit. 'Oke, ik kan je nog niks beloven maar ik vraag even de beveiliging erbij' Ik de knik en doe een stap naar achteren. De vrouw achter de balie typt een nummer in en begint te praten. 'Ik ben benieuwd naar hun reactie' grinnikt Olivia.
'Wow' mompel ik zacht als er een beveiliger de hoek om komt lopen. Deze beveiliger is echt dé typische beveiliger uit alle films, een brede grote gespierde man, vol met tatoeages. 'Met die man moet je niet spotten, gok ik' fluistert Olivia zacht. 'Olivia en Eva Carpenter?' de man kijkt ons aan. 'Ja dat zijn wij' antwoord Olivia. 'Hij knikt en wenkt ons. Zwijgend lopen we achter hem aan door lange gangen. 'Hier is het' hij wijst naar een deur. 'Oke' ik open de deur en begin te lachen. Alle 4 de jongens liggen onderuit gezakt te slapen. 'Dit meen je niet' lacht Olivia.

Voorzichtig loop ik naar Ashton toe. 'Hee' zacht schud ik hem heen en weer. Hij kreunt wat en rekt zich uit. 'Je hebt je vlucht gemist' ik kijk Olivia aan. 'Wat?' meteen schiet hij overeind. 'Grapje' grinnik ik. Gedesoriënteerd kijkt hij omzich heen. 'Wat doe jij nou weer hier' hij gaapt en trekt mij op schoot. 'Jullie verrassen' ik druk en kus op zijn neus en kijk hem aan. 'Door te zeggen dat ik mijn vlucht gemist heb?' grinnikt Ashton. Meteen schiet ik in de lach. Luke en Callum zijn inmiddels ook wakker. Alleen Michael slaapt nog rustig door. 'Kort geslapen vannacht?' vraagt Olivia lachend aan iedereen. 'Man je moet eens spullen komen inpakken met ons. Een groot drama' lacht Luke. 'En Michael is helemaal bizar s'nachts. Die gozer heeft energie, niet normaal' grinnikt Ashton. 'Alleen s'ochtends heeft hij geen energie' lacht Calum die in Michaels gezicht prikt. 'En hebben jullie zin in de tour?' ik richt me tot Ashton. 'Ja echt heel erg, we gaan naar de tofste steden' glundert Ashton. 'Hoe laat vertrekken jullie?' Olivia kijkt de jongens aan. 'Over een uurtje' Antwoord Calum. 'Kom' Ashton gaat staan en trekt mij mee. 'Wat doen?' vraag ik. 'Wat drinken halen' glimlacht Ashton. Ik knik. Olivia kijkt me grijnzend aan en trekt haar wenkbrauw op. Ik schud mijn hoofd en lach. In het gangetje pakt Ashton mijn hand vast. 'En ga je me missen?' ik knik. 'Ik jou ook hoor' Ashton stopt met lopen. 'Weetje dit is de eerste keer dat ik een vriendin heb terwijl ik op tour ga. En ik wou eigenlijk nog tegen je zeggen dat je niet bang moet zijn dat ik met een ander meisje iets doe' hij laat zijn duim zacht over mijn kaak lopen. 'Er zijn behoorlijk wat fans die maar al te graag wat willen, maar ik wil alleen jou, echt waar' Terwijl ik hem aankijk, glimlach ik. 'Schatje, ik vertrouw je. Maak je daar maar geen zorgen om' glimlach ik. Even kijk ik om me heen. Niemand is er in de gang te zien. 'Ik hou van je' glimlach ik voor we zoenen. Zijn hand rust op mijn onderrug. 'Zo zo' ik schrik van een schim. Lachend kijkt Michael ons aan, schijnbaar is hij wakker geworden. 'Sukkel' Ashton geeft een vriendschappelijke schop en lacht. Michael steekt zijn tong uit en loopt door. Ik ken ze nog maar kort maar toch voelt het alsof ze mijn broertjes zijn. Behalve Ashton natuurlijk. 'Kom we gaan drinken halen'

'Heren, het is tijd om te gaan' De bewaker die ons een uur geleden gebracht heeft staat weer in de kamer. 'We komen er aan' knikt Luke. De bewaker knikt en sluit de deur. 'Nou schatje, veel plezier' glimlach ik. Ashton trekt mij in een knuffel. 'T komt goed' glimlacht hij. Hij drukt zijn lippen op de mijne en laat me dan los. Ook van de andere jongens neem ik opnieuw afscheid en dan is het tijd om te gaan. Voor ze de hoek om lopen draaien ze zich nog 1 keer om en zwaaien.

Samen met Olivia lopen we terug naar de auto. 'Zal ik rijden?' stelt Olivia voor. 'Ja is goed' In de auto zet ik de radio zachtjes aan. 'Jij en Ashton zijn echt leuk samen' begint Olivia. Ik glimlach. 'Mama vond dat ook al' Mam en Tyler konden niet wachten tot ze Ashton konden ontmoeten. En toen ze hem zag was ze gelijk dol op hem. Tyler was nog een beetje afwachtend. 'Tyler vond het nog niet zo leuk als mam' grinnik ik. 'Awh hij bedoelt het goed. Ik vind een beschermende broer wel fijn' Antwoord Olivia. 'Ik ook' ondanks onze vader weg is, ben ik echt gelukkig met Tyler, Olivia en Mam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen