Foto bij Hoofdstuk 1

ANIESA POV


Gehuld in slechts een zwart t-shirt loop ik door mijn kamer terwijl ik de zilveren oorbellen uit mijn oren haal. Ik leg ze neer op het nachtkastje en geef vervolgens één simpele ruk aan het elastiek op mijn hoofd waardoor mijn haar uit de rommelige knot valt. Vervolgens sluit ik mijn gordijnen en knip ik het nachtlampje naast mijn bed aan.
"Moet jij niet naar huis ofzo?" Vraag ik ietwat ongeduldig aan de zwartharige jongen die slechts in een boxer op mijn bed zit. Hij heeft mijn laptop op schoot en is weet-ik-veel-wat aan het doen.
"Wil je me zo graag weg hebben dan?" Vraagt hij met een kleine grijns. Een grijns die genoeg zegt, hij verwacht meer. Meer dan ik van plan ben om hem te geven.
"Ja. Eigenlijk wel ja. De rest zal zo wel bellen en dan wil ik niet dat ze zien dat je hier bent geweest." De woorden verlaten mijn mond emotieloos.
"Oh. Ja, ik snap het al. Ik ben niets meer dan een uitlaatklep voor je! Een seksobject! Je gebruikt me gewoon!" Zayn gilt overduidelijk sarcastisch wat mij met mijn ogen doet rollen.
"God wat ben jij kinderachtig zeg." Mompel ik terwijl ik naast hem onder mijn deken kruip en de laptop van hem overneem. Ik meld me aan op skype en kijk vervolgens naar de tijd. Over tien minuten zou de rest van onze vriendengroep online komen.
"Ik neem dus aan dat je niet weggaat?" Vraag ik verbaasd als hij mijn handelingen volgt en zelf ook onder de deken gaat liggen. Hij plaatst zijn hand op zijn achterhoofd. De grijns die op zijn gezicht staat begint me met de seconde meer te irriteren.
"Ik heb het hier wel naar mijn zin. Misschien blijf ik vannacht wel hier."
"Correctie: dat doe je niet. Je gaat na het skypegesprek weg, of ik schop je eruit." Zeg ik stern. Normaliter is het - het meisje die moeite heeft met hechten, en die te veel van de jongen verwacht, maar bij ons is het andersom. Alhoewel ik betwijfel in welke mate Zayn serieus is - negen van de tien keer is hij sarcastisch of denkt hij dat hij grappig is.
"Zeg, leidt de weg nog naar seks vanavond?"
"Als je niet oppast leidt de weg vanavond nog naar jouw dood." Mompel ik geïrriteerd terwijl ik inlog op facebook. Ik scroll wat door mijn tijdlijn heen en like een aantal berichten van klasgenoten en familie. Pas als ik voorbij een advertentie van een nachtclub kom, dwalen mijn ogen van het beeldscherm af en kijk ik de jongen naast mij, die al weer afleiding in zijn telefoon had gevonden, aan.
"Zayn?"
"Hmm?"
"Heb je zin om uit te gaan vanavond? Het is vrijdag, we hebben officieel vakantie, en er zijn overal spring-break aanbiedingen. Zoals deze club, ze hebben vanavond speciaal voor studenten 50% korting op alle dranken." Leg ik opgewekt uit. Het is al enige tijd geleden sinds ik uit ben gegaan, en eerlijk gezegd mis ik het een beetje. Uitgaan is mijn ding, ik ben het feestbeest van de groep en Zayn kan er ook wat van.
"Ik doe eigenlijk liever dit." Mijn ogen sperren open als ik zijn zachte lippen in mijn nek voel. Hij bijt zacht op een stukje vel wat mij hard op mijn tanden doet bijten.
"Zayn.. Niet doen." Natuurlijk luistert hij niet en gaat hij nog een stap verder. Zijn handen glijden onder mijn shirt door wat mij kippenvel bezorgd. Ik zucht zacht en sluit mijn ogen zodat ik me op zijn aanraking kan concentreren. Zo gaat het altijd: Zayn is slechts drie seconden bezig en ik ben al weer om - ik heb een enorme zwakte voor hem en zodra zijn handen in aanraking komen met mijn lichaam kan ik geen nee meer zeggen. Ik voel hoe één van zijn handen onder mijn shirt vandaan komt en mijn hals vastpakt. Hij stuurt mijn gezicht zijn kant op en kijkt me even met een glimlach aan. Geen grijns, gewoon een glimlach. Zonder er nog verder over na te denken druk ik mijn lippen op die van hem. Mijn ogen sluiten automatisch en mijn handen vinden hun weg naar Zayn's haar waar ik zacht aan trek. Voordat ik echt doorheb wat er gebeurt lig ik al onder zijn lichaam. Hij hangt met zijn gezicht boven de mijne en kijkt me vragend aan. Ik glimlach zwak en sta op het punt om te knikken als ik een wel heel bekend deuntje hoor. Snel duw ik Zayn van me af en pak ik mijn laptop vast, die verschoven was naar het voeteinde van het bed.
"YOOOO! OH MY GOD LOU KIJK, ZAYN IS ER OOK!" Terwijl ik hard op mijn lip bijt scheld ik binnensmonds. Hoe was dit mogelijk? Ik heb nooit op accepteren gedrukt. Ik kijk geschrokken, en een beetje buiten adem in mijn cam. Op mijn beeldscherm zijn de gezichten van Louis en Harry verschenen.
"Nou nou, wat waren jullie aan het doen?" Vraagt Louis met een té grote grijns op zijn gezicht.
"Niks. We waren gewoon aan het dollen. Het is niet wat je denkt." Mompel ik snel.
"Hoe kreeg je het trouwens voor elkaar om mijn cam aan te zetten? Ik heb niet op accepteren gedrukt." Harry haalt luchtig zijn schouders op.
"Zal wel een foutje zijn. Maar ik ben meer geïnteresseerd in jullie, wat was dat net? Jullie waren echt niet aan het dollen. En waarom heeft Zayn geen kleding aan?" Ik draai me om en rol met mijn ogen als ik zie dat Zayn nog steeds in zijn boxer zit, hij zwaait schaapachtig naar het tweetal waarna hij het bed uit stapt en zijn kleding bij elkaar raapt.
"Niks, het was niks. Komt de rest ook nog of moeten we het met z'n vieren doen?" Ik ga goed zitten en zet de laptop op mijn schoot terwijl ik tevergeefs probeer mijn rode wangen te bedekken.


wauw! 48 abo's?! guys, dat had ik echt niet verwacht. we hebben zelfs een aantal dagen in de top gestaan! echt super super bedankt!
Liefs,
STYLINSANE

Reacties (7)

 • lUcOzAdE

  Hey hoi ik heb toch maar de moeite genomen om even te kijken naar deze story van jullie

  6 jaar geleden
 • Gunderson

  Akwaaaard hahah

  6 jaar geleden
 • Shireen

  Hmmm, I disagree. Harry is zo fucking sexy nu met z'n lange haar omfg.

  6 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Hahhahaa, Awesome!!

  6 jaar geleden
 • Peperoni

  Zayn is zo sexy, fuck. Je hebt de beste eruit genomen om seks mee te hebben. :'D

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen