Foto bij Quattordeci

Bedankt voor alle steun, ik hou van jullie <3
Trouwens, hebben jullie verzoekjes voor hoofdstukken?
Na de kerst wil ik er een samenhangend verhaal van maken, maar ik weet nog niet wie de potentiële lover van Cara wordt.. Finn of Nate of misschien een nieuw iemand? Wat vinden jullie?

Het was een typische lazy sunday, Finn moest werken en Jason was op date met een meisje dat hij had ontmoet in de sportschool. Wat betekende dat Nate en ik alleen thuis waren. Gelukkig had Nate me vandaag nog niet lastig had gevallen en Finn kon ieder moment thuis komen. Ik was de vorige dag terug gekomen uit Londen van de begrafenis van Tim, ik wilde langer blijven maar mijn familie had me verplicht terug te gaan en door te gaan met mijn leven. Al wilde ik het niet, iedereen vond het het beste zelfs Marc en Kristen. Dus probeerde ik niet in tranen uit te barsten en het te laten rusten, hoe moeilijk dat ook was.
Iemand klopte op mijn deur. Ah, daar zal je hem al hebben. 'Finn?' vroeg ik en klapte mijn iMac dicht. Voor mij betekende een lazy sunday Netflix. Ik had vanochtend al "Clueless" gekeken en nu was "How to lose a guy in 10 days" aan de beurt, het was een van mijn absolute favorieten.
'Beter, ik,' zei Nate terwijl hij mijn kamerdeur opende.
Ik zuchtte en gooide een kussen naar zijn hoofd. 'Ga weg, dit is het leukste stukje,' zei ik en verstopte mijn gezicht in mijn roze kussen.
Nate lachte en ging naast me liggen. We lagen beide op onze buiken met onze ogen gericht op mijn iMac. 'Laat me een beoordelen of dit zo'n leuke film is als jij en Rosie altijd zeggen,'
'Als je maar wel stil bent,' zei ik hem en tikte met mijn vinger op zijn neus. 'Dus sssh!'

'Ik ben thuis,' vulde Finn's vrolijke stem de loft.
Ik sprong omhoog van de bank en sloeg mijn armen om hem heen. 'Eindelijk! Het was zo saai met Nate! Hij moest geen eens lachen bij "How to lose a guy in 10 days", bij het grappige stuk!'
Finn lachte en kneep in mijn wang. 'Ah Care toch. Ook niet bij het future fotoboek?' vroeg hij me.
'Ben ik de enige die het zielig vindt voor die man? Hij moet drinken gaan halen op de spannendste momenten van een Knicks wedstrijd!'
Ik liet Finn los en liep lachend naar Nate. 'Toon je nu gewoon gevoel?'
'Het bevroren hart smelt,' fluisterde Finn en glimlachte.
Lachend legde ik mijn hand op Nate's borstkas en voelde hij zijn hart klopte. 'Ja, ik voel het Finn! Het is een medisch wonder! Bel New York Times, dan halen we misschien de voorpagina voor morgen nog!'
Nate zuchtte. 'Ik heb hier geen tijd voor, ik heb vanavond een date met een lekker blondje net maatje 34 en cup E,' zei Nate verlekkerd.
Ik trok een vies gezicht. 'Gatver, alleen de gedachte al dat ik weet dat Nate nu aan geslachtsgemeenschap denkt laat me rillen,' zei ik rillend.
Finn lachte. 'Geslachtsgemeenschap? Sinds wanneer gebruik jij dat woord en niet het drieletterwoord?'
'Sinds dokteren dat woord altijd gebruiken en jij een dokter bent, dacht ik dat ik dat dan ook maar eens moest doen,' legde ik glimlachend uit.
'Aha,' zei Finn enkel en lachte vervolgens. 'Zullen we vanavond ergens een hapje eten?'
Ik wiebelde met mijn wenkbrauwen. 'Finn Carter, vraag je me mee uit?' lachte ik.
Finn's wangen werden een beetje rood. 'Nou.. Uhh..' stotterde hij.
Ik sloeg mijn armen om zijn nek. 'Ik maak een grapje, Finnie! En ja, dat lijkt me gezellig! Ik hoorde dat er een nieuwe Italiaan is geopend in Queens,'
Finn glimlachte. 'Top, ik moet eerst wel even douchen dat is wel net zo fris,'
Nadat ik mijn onesie uit had gedaan en een zwart jurkje aangetrokken met daaronder mijn favoriete Micheal Kors hakken en Finn gedoucht was, vertrokken we richting Queens. Verrassend genoeg stond er geen een paparazzo me buiten het gebouw op te wachten, wat wel fijn was en ik ongezien weg kon zonder dat heel Twitter vol stond met dat ik een stap buiten m'n voordeur zette.
'Trouwens, je ziet er prachtig uit,' complimenteerde Finn me.
Ik glimlachte naar hem. 'Bedankt Finnie, jij mag er ook wel zijn,' zei ik en knipoogde naar hem.
We praatten over van alles en ik leerde hem nog beter kennen dan ik al deed. Finn was zoveel meer dan ik dacht.
Aan het einde van de avond hadden we veel gelachen en liepen we gearmd terug naar de metro die ons terug naar Brooklyn bracht.
'Dit moeten we vaker doen, Finnie,' zei ik terwijl ik me vast hield aan een paal in de laatste metro die we moesten hebben.
Finn glimlachte en zijn blik leek heel erg op die van Nate. 'Vraag je me nu op een vervolgende date?'
Ik lachte. 'Nah, het is maar net hoe je het noemt,'

Reacties (1)

  • Magicsongzz

    Nate <3
    Finn is ook leuk, maar ik blijf bij Nate!!!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen