Opdracht 3
Nadat bij de vorige opdracht iedereen een boekenserie kreeg aangewezen, gaan we nu hetzelfde doen maar doen met locaties. Alleen deze keer heb ik de locaties al aan iemand gekoppeld. De locatie is een afbeelding en dit is waar je verhaal zich afspeelt. Het kan dus een bos zijn, een strand, maar ook een appartement. Deze locatie is de enige locatie waar je verhaal zich afspeelt. Als het verhaal begint, is de hoofdpersoon in het bos en als het eindigt is de hoofdpersoon daar of nog steeds of hij gaat net weg. Het weggaan mag dan hoogstens de laatste 50 tot 100 woorden beslaan. Verder is het een vrije opdracht die je zelf mag invullen, zoals wat de hoofdpersoon doet in dat bos, met wie hij daar is. Het is wel belangrijk dat het duidelijk is wie de hoofdpersoon is!
De lijst met foto's staat in de story!

Minimum aantal woorden: 600
Maximum aantal woorden: 1000
Inleverdatum: 02/11/2015, 20:00 uur
Inleverdatum met uitstel: 05/11/2015, 20:00 uur
Einddatum uitstel aanvragen: 01/11/2015, 20:00 uur


1. Square: Locatie #1
2. AngelFall: Locatie #2 Dit betekent erin, de foto is vanaf buiten genomen, maar het speelt zich binnenin af. Met de foto zo is de locatie hopelijk wat duidelijker.
3. Delfino: Locatie #3
4. wervelwind: Locatie #4
5. Amatis: Locatie #5 Het gaat hier om het gebouw van binnen. De foto is vanaf buiten genomen, maar met de foto zo is de locatie hopelijk wat duidelijker.
6. Chandler: Locatie #6
7. Laleah: Locatie #7 Dit is een vrij beroemde locatie en het moet dus ook in die directe omgeving zitten, dat gebouw moet beschreven worden. Waar dat gebouw staat, is namelijk een best groot gebied. Je mag best kort de rest beschreven, maar het draait om wat je op de foto ziet qua locatie.
8. hermelien16: Locatie #8 Dit is net als bij Laleah een groot gebied, maar het gaat om een stukje wat je op het plaatje ziet. Dat moet er in terugkomen. Je mag best kort de rest beschreven, maar het draait om wat je op de foto ziet qua locatie.
9. Martian: Locatie #9

Mocht het zo zijn dat er een persoon op je afbeelding staat, betekent het niet dat deze persoon ook automatisch in je verhaal moet terugkomen.

Reacties (1)

  • Laleah

    Geef mij maar vast uitstelxDIk heb een groooot stage verslag dat af moet maandag #NoLifeAtAll

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen