Ethan

DJ staarde in het kampvuur. Daar voelde ze zich veilig. Haar telefoon trilde. Francis. Ze drukte haar oproep weg en wachtte op het sms’je dat zou volgen. Na een aantal minuten kreeg ze inderdaad een sms’je van Francis.
Deej! Hoe gaat het daar? Je belt me niet terug dus ik dacht laat ik even een sms sturen. Alles ook goed met Ethan? Hoop het wel, het lijkt me een ontzettend leuke jongen! Iedereen mist je. Mam is behoorlijk aan het stressen omdat je niet belt of sms’t, dus doe me een lol en bel haar even (; Spreek je later sis! x
DJ slikte. Haar moeder had haar inderdaad al meerdere malen gebeld. Telefoontjes die DJ niet had beantwoord.
‘Zit je nou nog steeds hier?’ vroeg Ethan verbaasd. DJ zweeg. Ze staarde nog steeds in het vuur. Ethan kwam naast haar zitten en pakte haar hand vast. ‘Hé, Deej. Jemig, je bent helemaal koud, kom eens hier,’ zei hij en hij trok haar naar zich toe. ‘Ik ben klaar voor vandaag. Zullen we zo een wandeling maken?’ DJ zei nog steeds niets. ‘Ik heb goed nieuws. Mijn baas is ontslagen! Of hij is weggevlucht, laat ik het zo zeggen.’
DJ keek Ethan aan. Tranen vulden haar ogen. ‘Ik houd van je,’ zei ze zacht. Ze drukte langzaam een kus op zijn mond, die hij verbaasd beantwoordde.
‘Ik houd ook van jou, Deej. Heel veel,’ fluisterde hij. ‘Heb je je ouders al gebeld?’
DJ schudde haar hoofd.
‘Ik zou het wel doen, Deej. Je moet zelf beslissen of je het zegt of niet, maar je ouders worden ongerust als ze niks van je horen.’
DJ knikte. ‘Je hebt gelijk.’ Ze pakte haar telefoon en bad dat Francis niet op zou nemen. Ze zou zo aan DJs stem horen dat ze loog. Haar moeder nam op.
‘DJ!’ riep haar moeder blij. DJ begon meteen te snikken. ‘Deej! Wat is er aan de hand?’ vroeg ze bezorgd en geschrokken.
‘N–niets,’ DJ schokschouderde. ‘Ik ben gewoon blij je stem te horen.’
‘Ach lieverd, ik ben ook ontzettend blij om jouw stem te horen. Hoe gaat het met Ethan?’
‘Goed,’ zei ze met een klein stemmetje. ‘Hij zit naast me.’
‘Oh, doe hem maar de groetjes!’
‘Ja. Ik – ik bel je snel weer mam. Ik moet gaan.’
‘Oké, dag lieverd!’
‘Dag.’ Ze keek naar Ethan. ‘Ik kon het niet Ethan, ik kon het niet,’ snikte ze.
‘Rustig maar. Je moet het vertellen wanneer jij dat wilt.’
Ethan nam DJ mee voor een strandwandeling. Het deed DJ goed. Ze werd weer wat spraakzamer, dacht Ethan opgelucht. DJ pakte zijn hand stevig beet, alsof ze bang was dat iemand hem van haar los zou rukken. Ze gingen op een strandbed zitten.
‘Hoe voel je je?’ vroeg Ethan zacht.
DJ haalde haar schouders op. ‘Gaat wel. Overdag tenminste.’
Ze bleven nog een tijdje zwijgend zitten, maar gingen toen weer terug naar de tenten.
Daar aangekomen vroeg DJ zich af of ze haar bikini moest aantrekken. Doe het gewoon, dacht ze geïrriteerd, je moet je er eens overheen zetten!
Ze liep naar de douches en kleedde zich om. Ze had alleen blauwe plekken tussen haar benen gehad, omdat die viezerik haar gedwongen had. Gelukkig werden ze minder zichtbaar. Aan Ethan had ze het niet durven laten zien. Ze zuchtte en liep op een drafje terug naar haar tent.

Reacties (2)

  • EvilDaughter

    Die gemene kutbaas is weg, ik hoop dat Ethan en Kelly nu de baas van de camping worden!!

    4 jaar geleden
  • Altaria

    Amre DJ.. YEESSSSS HIJ IS WEG! GOO DJETHAN!!!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen