Avery Johnson is een zeventienjarig meisje uit Londen en is anders dan de rest. In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten was ze totaal niet bezig met jongens, liefde en mode. Ze viel buiten de groep en dat werd haar ook sterk duidelijk gemaakt. Haar ouders waren erg streng, ze waren nooit thuis door hun werk en als ze dat wel waren, waren ze nog niet bezig met hun enige dochter.
Omdat ze zich vaak alleen voelde, schreef zij haar gevoelens vaak uit op papier en verborg zij zich achter stapels boeken. Avery vermaakte zich prima op zichzelf, maar ze voelde zich vaak alleen. Er was maar één persoon die haar graag van deze eenzaamheid wilde verlossen en die stiekem, 's avonds op haar dak lag te luisteren naar hoe zij haar verhalen voorlas aan haar katje. Zijn naam was Peter Pan.

Hij neemt haar mee naar Neverland, het land waar alle dromen uitkomen, maar Neverland is niet het land waar Avery zo vaak over had gelezen in de boeken. Wanneer de piraten haar te pakken krijgen, ontdekt ze de toekomst waar Neverland in verstrikt is geraakt en moet ze met Peter een manier zien te vinden om Neverland te redden van zijn ondergang.

Deze story staat nu online! Klik hier


- Nederlands

Geïnteresseerd in dit verhaal?
Laat hier dan een reactie achter. Zodra ik het verhaal heb geactiveerd, stuur ik jou dan een berichtje. ^^

Reageer (8)

 • Hopefulness

  Omg, I love me some Peter Pan!

  5 jaar geleden
 • PhiIophobia

  Haha, je houdt het wel allemaal netjes up to date zeg. Maar nu al die abo's van hieronder nog ^^

  5 jaar geleden
 • scarletwitch

  Doeennnnnn 🤤

  5 jaar geleden
 • Scribe

  Je mag mij wel waarschuwen als je begint!

  5 jaar geleden
 • Chantilly

  Oeh deze lijkt me cool!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen