Thomas

Marije keek naar Ilse. Had ze net arm in arm gezeten met Mosh? Dat zou een goed teken zijn! Zelf zat ze naast Lotte, die een zenuwachtige indruk maakte. ‘Rustig blijven,’ beval Marije haar. ‘Het komt wel goed. Hij kijkt constant naar je. En Ilse heeft al gezegd dat hij je leuk vindt.’
Lotte vond inderdaad dat ze zich niet druk moest maken, maar ze deed het wel.
‘Moet ik gewoon naar hem toegaan?’ vroeg ze wat onzeker.
Marije knikte. ‘Ja, zoiets.’
Ze glimlachte. Dat kon ze wel. Maar nu nog niet.
Cyrith ging ook bij de rest van de groep zitten, maar een flink bij Lotte uit de buurt.
Het feit dat ze hem leuk vond, maakte alles alleen maar moeilijker. Hij wist niet of hij haar wel kon weerstaan. Ze was zo leuk. Hij kon amper zijn hoofd wegdraaien als ze naar hem lachte. Hij wist dat hij haar moest afwijzen, maar kreeg het niet over zijn hart. Had hij zijn mond maar gehouden tegen Ilse. Dan was er niks gebeurd. Maar ja, hij had ook totaal niet verwacht dat het wederzijds was. Dat ze het met Mosh had uitgemaakt, omwille van hem.

Thomas en Helen gingen op een bankje zitten. ‘Wat vind je tot nu toe van de camping?’ vroeg Thomas.
‘Heel leuk. Genoeg leuke jongens in ieder geval,’ zei ze gaf een klopje op zijn been. ‘Ik denk dat ik het hier wel naar mijn zin ga krijgen. Vanavond is er een feest, toch?’ vroeg Helen.
Thomas knikte. ‘Ja, ik weet niet precies wat er gaat gebeuren, maar ik kan het wel aan Kelly of Ethan vragen?’ Helens ogen glinsterden. ‘Maar dat doen we straks wel.’
Hij liet zijn vinger over haar been glijden. ‘Geweldig,’ fluisterde ze verleidelijk.
Ze wist zeker dat ze deze jongen zover kon krijgen met haar te zoenen vanavond. Misschien zelfs wel meer…
Voor Thomas was dit het perfecte meisje. Ze was sexy, mooi, en wilde waarschijnlijk geen enkele vastigheid. Hij keek haar aan. ‘We hebben nog een hele avond voor ons,’ zei hij zacht.
‘Hmm–Hmm,’ zei ze zacht.
Het kon hem niet schelen. De hele avond of niet, hij moest haar nu zoenen. Hij leunde naar voren.
Ze kuste hem meteen terug. Hier hield ze van. Jongens die geen regels hadden. Geen grenzen.
Jongens die geen behoefte hadden aan relaties. Al waren jongens die relaties hadden ook altijd een optie.
Na de kus vroeg Thomas: ‘Ben je uitgegeten?’
Helen knikte. ‘Ga je mee?’ vroeg ze verleidelijk.
‘Sowieso,’ grijnsde Thomas.
Ze pakte zijn hand. ‘Waar gaan we heen?’ zei hij grijnzend.
‘We kunnen naar mijn tent gaan, naar de jouwe of we wachten tot vanavond. Als je tot zolang kunt wachten,’ zei ze en ze gaf hem verleidelijk een zoen. ‘Ik heb geen grenzen,’ fluisterde ze.
‘We wachten tot vanavond,’ zei hij. Hij was nog nooit echt verder gegaan. Dus dat zou wat worden. Hij zou dat sowieso niet doen als hij niet wat gedronken had. Dus eerst die avond maar doorkomen. Hij trok Helen mee naar de anderen.
Helen merkte aan zijn houding dat hij geen ervaring had en niet wilde. Er verscheen een blos op zijn wangen. Ze grijnsde en pakte zijn hand. Ze kwamen terug bij het veld, waar iedereen nog steeds zat te eten. Met alleen zoenen kwam ze de avond ook wel door.
Thomas keek naar Helen. Ja, hij wilde verder met haar gaan. Bij haar had hij tenminste geen verplichtingen. ‘Vanavond kom ik om twee uur naar jouw tent,’ fluisterde hij. Ze knikte.
Helen grijnsde. Ze had al veel te lang geen jongen gehad. De jongens in haar eigen stad begonnen haar behoorlijk te vervelen.
Terwijl Mosh op zijn vlees wachtte, kwam Helen naast hem staan. Het kon hem niet schelen dat ze net met Thomas had gezoend. Hij mocht Thomas wel. En Helen was gewoon lekker.
Niet als Lotte. Maar lekker, op een andere manier. Een manier waartoe hij zich altijd al aangetrokken had gevoeld – maar dan gewoon voor even. Gewoon zo’n vakantieflirt.
‘Smaakt het?’ vroeg hij.
Ze keek op en glimlachte weer. Pretlichtjes brandden in haar ogen. ‘Het smaakt heerlijk. Proeven?’ zei ze weer en ze hield hem de vork voor.
Hij knikte en opende zijn mond. ‘Hmm, lekker.’
‘Ja, hè!’ zei ze enthousiast.
‘Hoelang blijf je hier?’
‘Geen idee. Paar weken, of zo.’
‘Mooi.’
‘Hoezo? Ben je iets van plan?’
Hij haalde grijnzend zijn schouders op.’Ik zou liegen als ik zei dat je lelijk was,’ grijnsde hij.
Hij keek hoe ze haar vingers aflikte. ‘En volgens mij ben jij wel een feestbeest,’ vervolgde hij met een veelbetekenende blik.
‘Misschien wel,’ ze stak uitdagend haar kin naar voren. Hij zag haar volle lippen en had zin om haar te zoenen. Hij deed het niet. Niet met Ilse in de buurt, dat zou haar krenken. Dat verdiende ze niet, al verbaasde het hem dat ze haar negeer–mood had afgegooid.
Helen genoot van alle mannelijke aandacht. De vakantie was nu al beter dan ze had gehoopt.

Reacties (3)

 • Eldir

  Ik zou het trouwens wel een magic plottwist vinden als die smsjes niet van Ashlee of een andere bitch komen.

  4 jaar geleden
 • Altaria

  I dont like her. Siriusly I dont

  4 jaar geleden
 • EvilDaughter

  Helen, ik verrtrouw je niet, waar ben je mee bezig!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen