Net voor ik Babs zie aan komen rijden loop ik tegen iemand op, die direct in het Duits begint te schelden. Snel verontschuldig ik mij, ren door en spring over de deur Babs auto in die gelijk door rijd. "Dun's vind je het gek?" vragen kijk ik haar aan, ze wijst naar mijn tattoo."Kaulitz ben je zo dom?" Ohm... nu valt het kwartje op mijn schouder staat mijn achter naam. Of eerlijk gezegd mijn beide achter namen. Kaulits Van Hoogh om het verhaal makkelijk te houden. Ik ben door mijn oom en tante opgevoed. Omdat mijn vader te veel dronk/ drinkt, dat weet ik niet. "Wie liep je nou omver?" Ik haal mijn schouders op "een of andere mof" zeg ik grappend en spring weer uit Babs auto.

Vanavond het concert van Babs dromen en ze heeft VIP tickets. Ze heeft het gewoon geflikt, een of andere win actie. Met mijn vader heb ik afgesproken dat ik na het concert door mijn broers thuis wordt gebracht. Wie het zijn geen idee. Ik moet bij een bus met een bepaald kenteken wachten. Babs springt zenuwachtig rond, ze vertelt hele verhalen, maar horen doe ik ze niet. Gisteren of vanmorgen vroeg heb ik het uit gemaakt met Dave. Hij trok me terug, hard zucht ik bij de herinnering van één jaar terug.

Het gevoel van de drugs die door mijn aderen loopt en mijn hoofd vol watten stopt, is geweldig. Voor heel even ontsnap ik aan de druk die ik op me voel. Wat zijn mensen ook domme wezens. Grinnikend val ik van de trap af met Dave die over mij heen struikelt, hard beginnen we te lachen

Zonder dat ik het door had zit ik aan mijn arm te krabben. Voor de 12e keer dit jaar heb ik een tattoo laten zetten. Al 12 maanden heb ik geen drugs meer gebruikt. Maar voor het eerst sinds tijden verlang ik er weer naar een shot, 1mg of zelfs minder. Gewoon de roes die het me geeft. Keer zijde van mijn leven. Drug is een no go, het is een trigger. Zeker met mijn geschiedenis en voorkeur voor drugs & rock 'n roll. "Dun's! Ik ga je missen" zegt Babs voor we voor de laatste keer, de concert zaal onveilig gaan maken, eigenlijk mag ik er niet meer komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen