Foto bij De newbie van de maand.

ItWasntMe (Sophie) is één van de nieuwe Q leden op Quizlet! Geef haar maar een warme welkom hier op Quizlet!

Heey, ik ben Sophles, maar buiten Q loop ik op deze aardbodem rond met de naam Sophie. Iets over mezelf vertellen is een ding waar ik altijd al moeite mee heb gehad, maar ik zal mijn best doen. Ik ben 20 jaar jong, woon nog gezellig bij mijn mams en paps in huis. Daarnaast ben ik enig kind, iets wat zeker zo zijn voor- en nadelen heeft. Momenteel ben ik werkzoekende, ik heb hiervoor een zorgopleiding gedaan, maar dit nooit afgemaakt omdat het niet mijn ding is. Nu ben ik druk op zoek naar een andere opleiding, iets wat ik wel heel leuk vind. Maar dat is iets waar ik nu niet verder op in ga, haha. Ik houd van koken en bakken, iets wat ik graag doe als ik mijn gedachten wil verzetten. Daarnaast ben ik dol op lezen en ook is zingen een van de dingen waar ik echt van kan genieten. Of de mensen om mij heen dit ook kunnen is een heel ander verhaal. Naast dat vind ik schrijven en RPG'en ook heel erg leuk. Het is echt top om voor even in een andere huid te kruipen en de wereld om me heenop dat moment even te vergeten. Ook vind ik het ook erg leuk om te gamen. Dit lijkt me wel weer genoeg over mezelf, anders wordt het veel te lang, haha.

Ik heb Quizlet gevonden door middel van een RPG-maatje dat ik op een andere RPG-site heb ontmoet. Ik vroeg haar of ze nog een site kende en toen gaf ze me deze. Natuurlijk is dit niet alleen een RPG-site, maar toch heb ik besloten me aan te melden, gezien ik het ook erg leuk vind om te schrijven. Tot nu toe vind ik Quizlet echt een topsite en ik denk dat het ook wel zo zal blijven.

Wat ik van Quizlet verwacht is iets waar ik niet echt een antwoord op weet. Sowieso veel gezelligheid en veel creatieve momenten.
Tot nu toe vind ik de ORPG het leukste onderdeel van Quizlet. De rest moet ik eigenlijk nog een beetje ontdekken, wat zeker vanzelf wel gaat gebeuren. Het enige waar ik momenteel een abonnement op heb is een ORPG genaamd Satan's Waiting, die geschreven wordt door JeIIy en Caster. Dus ik weet niet of dat als een story telt, maar het is een hele leuke ORPG, dus zeker aan te raden om te lezen.

Ik heb nog geen creatie gemaakt, maar ik zit er wel over na te denken om een van mijn verhalen online te zetten, al ben ik ergens wel bang voor kritiek en of mensen het wel leuk zullen vinden. Maar ik denk dat elk beginner die een van zijn/haar verhalen voor het eerst online zet en door anderen laat lezen daar bang voor is. Ik heb al een paar mensen op Quizlet ontmoet en dat vind ik erg leuk. (:

Ik sluit graag af met een van mijn favorite quotes:
Happiness can be found, even in the darkest of times.
If one only remembers to turn on the light. ~ Albus Dumbledore

Spoiler:
Als jij een nieuw lid bent op Quizlet, dan kun je AngelFall een berichtje sturen.

Reageer (6)

 • Papiliones

  Appel

  5 jaar geleden
 • Phlegethon

  ik moet het ngo even geod doorlezen *shameshame* maar dat einde betekend veel goeds (:

  7 jaar geleden
 • Altschmerz

  Dit vind ik zo leuk — nieuwe users voelen zich meteen meer thuis hier. ^^

  7 jaar geleden
 • Sophles

  Thanks (flower)

  7 jaar geleden
 • 160917

  Welkom op Quizlet!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen