Foto bij #21

Het was tijd om te eten, ik liep naar binnen terwijl ik Draco achterliet, iedereen keek mij aan wat er aan de hand was, ik antwoordde al voordat ze konden vragen. Jongens done ik wil niet meer antwoordde ik wil graag eten want ik heb honger! Maar je huilt zei Ginny, ja dat klopt maar nu niet meer hier zie? Ik veegde mijn tranen weg en ze waren weg, ik wil naar beneden kom. Ik liep met Ginny en de rest naar buiten en Draco stond daar nog, ik keek hem aan met mijn waterige ogen en ik liep naar beneden, op weg naar het eten.

Draco
Ik zakte door mijn benen ging zitten op de trap, en keek toe hoe ze met iedereen naar beneden liep, hoe Harry achter Jasmine liep en mij een vuile blik gaf, het enige wat ik kon doen was vuil kijken. Meer kon ik niet doen, ik moest haar daar proberen weg te houden, meer met die Melissa in de weg gaat niet lukken, ik keek naar mijn handen, en naar mijn voeten, ik wou haar weer vasthouden in mijn armen, hoe schattig was ze vanmiddag toen ze mijn arm vast hield van angst en zich veilig voelde bij mij, hoe gevoelig was ze wel niet als iemand als Melissa haar helemaal kon breken, bij de gedachte van Melissa werd ik nog bozer. Ik stond op en liep van de trappen af, ik moest dat nare mens zien te vinden! Ongelofelijk dat ik haar niet heb gevraagd waarom ze zo tegen mij deed, ik liep naar beneden mensen groette mij, hey Draco! Maar ik negeerde ze opzoek naar Melissa, ik zag Karel staan, KWAST! riep ik en ik pakte hem vast waar is Melissa? In de slaapzaal nog en hij wees de richting op waar onze slaapzaal was, ik duwde Kwast opzei en liep naar boven toe, gooide de deur open met een smak en zag Melissa zitten, Hey Dracotje! Kom bij me zitten. Me dooie dood niet zeg ik en wees haar aan, waarom zei jij zoiets ongelofelijk vals tegen Jasmine? Hoe bedoel je je moet toch uit haar buurt blijven, Hoe weet je dat? Waar slaat dat op? Heb je met mijn vader gesproken? En wat dan nog als ik met jou vader gesproken heb Draco? Wij horen toch bij elkaar, Melissa probeerde mij vast te pakken maar duwde haar weer terug op de bank. Nee niet, je blijft uit Jasmine haar buurt en je houd je smoel dicht, anders gaan er andere dingen met jou gebeuren! Melissa keek mij angstig aan, ze had door dat mijn ogen op oorlog stonden! Ik ben klaar met jou! Ik liep bij Melissa vandaan riep Korzel met mij mee, en die volgde mij en wij liepen naar de eetzaal, ik zag Kwast nog staan en riep hem Karel mee komen, we gaan eten we liepen met zijn 3e de eetzaal binnen en zag Potter zitten naast Jasmine en lol hebben, behalve Jasmine zelfs als ze boos was was ze nog mooi, ze keek mij niet aan maar haar blik sprak boekdelen Is dat haar nou vroeg Karel, Ja antwoordde ik, dat is haar alleen Melissa het heeft flink voor mij verpest en jullie gaan mij helpen om het te fixen, Draco kijk! Korzel wees naar Richard die opstond om naar Jasmine toe te lopen. Ik wou er naar toe stappen maar Korzel hield mij tegen, Schop nou niet teveel Herrie dan keert ze zich tegen je! Want Richard is ook geen lieverdje, Ik knikte en volgde Karel en Korzel naar de tafel om te gaan zitten, maar ik hield Jasmine goed in de gaten.


Jasmine
Ik zat tussen lieve mensen die wel om mij gaven, ik had in mijn ooghoeken gezien dat Draco met zijn twee slaven over mij aan het praten waren, althans ze keken naar mij dus dat niet anders natuurlijk want ja hij had er spijt van hoe hij tegen mij deed. Ik zag Richard op mij afkomen en ging naast mij zitten op zijn hurken, iedereen keek met grote ogen naar mij omdat Richard de student en beste vriend van Victor Kruml naast mij ging zitten op zijn hurken. Gaat het met je ? Ik hoorde over een flinke ruzie weer tussen jou en die blonde zwadderich jongen. Ik keek naar Draco en terug naar Richard en ik knikte ja dat klopt maar het gaat wel geen zorgen. Als er wat is dan hoor je dat wel oké? Richard lachte en liep weg terug naar zijn eigen tafel. De oorlog tussen Ron en Harry was erg te merken toen Harry opstond om weg te gaan. waar ga je heen vroeg Ginny, niets ik ga naar Hagrid hij wou mij iets laten zien. Ron reageerde met een kleine snauw. Harry stond op en liep naar buiten blijkbaar om naar Hagrid te gaan en ik begon te eten. Het was een heftige eerste week hier op school, ik heb een jongen leren kennen die ene moment evil is andere moment super lief, er word geflirt met mij door een student van de Klammfels, en morgen is de eerste grote wedstrijd van de vuurbeker. Het is heftig maar het lijkt mij dat het allemaal hier zo is.. Morgen misschien een beter dag..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen