Foto bij #22

ik stond op met een naar gevoel in mijn maag. Ginny was allang wakker want vandaag was de dag dat Harry zijn eerste wedstrijd zou hebben. Ginny ging op mijn bed zitten en keek aarzelend om zich heen. wat is er vroeg ik haar er is hier verder niemand vertel maar? Ze keek mij aan, ze moeten met draken vechten. WAT!? Ik schrok mij rot en ging meteen goed zitten ssssshttt Ginny maakte een duidelijk gebaar dat ik zachter moest doen. Ja met draken Harry is gisteren met Hagrid naar het verboden bos gegaan en heeft daar de eerste opdracht gezien, hij mocht het niemand vertellen maar vertelde het mij toch! Ik zeg het jou maar hou je please stil, ik knikte belovend naar Ginny, we haastte ons met klaar maken, ik deed mijn haar in een lange vlecht en let het over mijn schouder naar voren vallen, ik deed gemakelijke kleding aan en beetje Mascara en liep naar beneden samen Met Ginny. Harry was al weg om zich klaar te maken. Iedereen net zo zenuwachtig als ik? Vroeg ik aan de rest, iedereen knikte behalve Ron, en we liepen naar beneden hadden onze jassen aangedaan klaar om naar de bergen te gaan waar het toernooi zich plaats ging vinden, het was moeilijk om samen met Ginny te doen alsof wij van niks wisten. Wij gingen zitten in een vak en klommen omhoog, Ginny keek met afschuw naast mij en keek opzei en schrok mij een ongeluk Draco ging naast mij zitten, Draco wat doe je? Je hoort hier niet, interesseert me niet antwoordde hij terug, ik zette mijn arrogantste blik op maar merkt al gauw dat het geen zin had omdat hij liet merken dat die het schattig vond. Ik keek naar voren want we hoorden een starts signaal, de deelnemers vlogen letterlijk voorbij met draken om hun oren, en ze hadden allemaal het ei gevonden. Nu was het de beurt aan Harry Ginny kneep in mijn hand ze was nog zenuwachtiger dan Harry zelf, ik liet het toe omdat ik het heel goed begreep, Harry begon het gevecht en uiteraard had hij de grootste draak die er maar te vinden was volgens mij. Harry gebruikte zijn bezemsteel, en Hermelien begon te schreeuwen dat hij zijn stok moest gebruiken, de spanning was te voelen in het hele publiek de draak vloog los en we schrokken allemaal,Ginny begon te roepen Doe dan iets dit gaat fout! Ik probeerde Ginny te kalmeren en ze ging zitten, nu was haar broer aan de beurt waarbij ze helemaal tegen aan kroop. De draak vloog achter Harry aan, en raakte ons bijna, het ging zo hard dat ik bijna omviel en in Draco zijn armen belande, Ik keek hem aan en smolt even weg in zijn ogen, hij lachte, ik ging overeind zitten. Nee! Nee! Ik ben boos op jou! En ik keerde hem de rug toe..

Draco
Ze keerde mij de rug toe, wat was ze toch schattig, ze was boos ze voelde wel iets, ik ben niet de enige ik merk het in hoe ze doet, helaas had ze meer oog voor Potter dan voor mij, wacht maar ik krijg hem wel, maar eerst moest ik zorgen dat ze veilig was en bij potter is ze dat voor Voldemort niet. En daar moet verandering in komen, ik zal morgen avond hier met vader over praten, wie weet kan ik er alsnog wat aan doen,en kan ik hem meteen laten weten over Melissa. Ik keek naar hoe Jasmine helemaal in het spel zat, hoe haar mooie bleke huidje tot zijn recht kwam in het daglicht,hoe haar mooie donkere lokken ingevlochten waren zodat ze niet in de weg zaten, ze was perfect alleen had ze het zelf niet door. Ze had genoeg aan haar zelf maar toch was ze vriendelijk naar iedereen, ik voelde ogen van Melissa op mij brande en ze kreeg een arrogante blik van mij terug, ik wil Jasmine, zei is de gene voor mi hoe anders konden wij elkaar in de nacht een paar tegen komen dat is toch geen toeval?

Jasmine
HOERA! We gilden en we juichten Harry had het overleefd dat is het allerbelangrijkste en ook nog het mooie is dat hij het ei gevonden heeft! Wedstrijd was afgelopen en we verlieten de bune, we liepen naar beneden en Draco liep voor mij, hij pakte mijn hand vast en trok mij onder de bune, niemand had door dat ik weg was want Ginny rende als een gek naar Harry toe samen met de rest, Draco hield mij hand nog steeds vast ik keek hem aan ik verdonk in zijn ogen maar ik wou het niet, Draco wat doe je kwam er uit mijn mond, dit is te gek voor worden. Wat is te gek voor woorden vroeg Draco. Dit ik ken je net een week in deze wee gebeurd er zo ontzettend veel! Ik snap het niet helemaal, Waarom doe je zo tegen mij? Waarom dot Melissa zo? Dit is te gek voor worden! ik wil rust! ik heb zelf shit genoeg om uit te vogelen Draco genoeg! ik zit hier niet op te wachten. Ik zag het verdriet in Draco zijn ogen die ik hem aan deed, Draco stapte achteruit, maar Jasmine het spijt mij ik heb niks gezegd ik kon het niet uit staan hoe je net tegen mij deed, ik.. ik.. Jij wat ? Ik ben moe Draco mag ik alsjeblieft gaan? Draco knikte en liet mij gaan, ik liep met een dubbel gevoel weg.. alle ophef van de hele wedstrijd was mij ontgaan, ik zat met mijn hoofd met mijn vader en het gedoe met Draco hij had mij gekwetst hoe kon ik dit toe laten ? Ik liep naar binnen naar de bibliotheek, waar ik Hermelien zag zitten ik ging naast haar zitten, hey Jasmine hoe is het? Oh er is zoveel gaande op het moment dat ik mijn net een achtbaan voel, Hermelien moest lachen, ja wat deed Draco naast jou? Ga je met hem om?Ik haalde mijn schouders op, eerlijk Hermelien ik heb paar keer met hem gepraat en dat is het eigenlijk we hebben niet echt dat we afspreken of zo, wat dan? Hermelien legde haar veer neer. Jasmine pas alsjeblieft op met waar je aan begint met hem! Hij kwetst mensen, ik wou tegen Hermelien zeggen dat ze gelijk had en wat er was gebeurd, maar ik had de behoefte niet. Ik knikte begrijpend en keek haar aan, je hebt waarschijnlijk gelijk ik wil alleen niet oordelen. Hermelien haalde haar schouders op, ik wil je wel duidelijk maken Jasmine dat wij het je niet in dank afnemen als je dat doet, ik schrok van haar reactie. Hoe bedoel je dat? Dat hij bad news is, en dat wij niet met hem omgaan ook maar weigeren om in zijn buurt te komen. Ik liet mijn hoofd zakken, ik baal hier van ik zal het niet meer doen. Hermelien knikte voldaan stond op om naar haar kamer te gaan en ik bleef alleen achter.. ik gedachten verzonken..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen