Foto bij #26

Let me know wat you think

Ik werd wakker met hoofdpijn, keek om mij heen en zat helaas nog steeds in deze.. Ja wat was het eigenlijk? Ik denk een soort kerker?
Ik keek op mijn horloge en zag dat het 10:40 was, de lessen waren allang begonnen en had nou niemand een idee waar ik zou zijn?
HALLO!?? Ik riep zo hard als dat ik kon maar ik kreeg geen reactie, de tranen vlogen mij over de wangen hij kon mij hier toch niet zomaar neer zetten?Ik heb honger ik voel mij vies, ik wil hier uit! Ik schopte tegen de deur en gilde als een histerisch mens! IK WIL ERUUUUUUUIIITTTTTT! Klootzak!!!! Jasmine? klonk het heel dof verder weg, ik spitste mijn oren HALLOO!?? Jasmine! Waar zitje, Ik kon hier de humor niet van zien, en antwoordde : Nou wat denk je van ACHTER DEZE DEUR!? HELP !!! Ja ja rustig, ik had werkelijk geen idee wie het was, maar hij of zijwou mij blijkbaar helpen, Stap achteruit hoorde ik, ik stapte achteruit en ging tegen de muur aan staan, met een knal werd het slot van de deur open gemaakt, ik zag Ginny binnen lopen.. Jasmine! Ik vloog Ginny in haar armen! Oh wat was ik blij dat ik haar zag, hoe wist je dat ik hier ziet? Ik hoorde de congiërge tegen die rare kat praten dat hij ''haar'' eindelijk had aangepakt en denk je dat ik gek ben? Weet heus wel dat jij niet altijd snachts in je bed ligt, en Ron vertelde mij dat hier wel vaker mensen neer gezet werden dus ik vond het het kijken waard! Ik keek Ginny aan, mijn staf en foto liggen nog in de bieb, ik wil die graag halen! Ginny stak haar hand uit, kom dan gaan we! Ik pakte Ginny haar handen liep achter haar aan naar de bibliotheek, Ginny keek me aan, je ziet er trouwens niet uit, ik had rode dikke ogen betraand en was bleek mijn haar zat wild en ik had een blauwe nek van wat de congiërge bij mij had gedaan, shit hier moest toch echt mijn staf en foto liggen! Waar zijn die? Ik keek naar de tafel en zag het boek liggen dat ik vannacht had weg gegooid.. Iemand heeft ze! Ginny keek naar de klok, kom Jasmine waarshijnlijk zijn ze bij Anderling gebracht! Kom we moeten nu echt naar de les, anders hebben we problemen, ga jij maar vast zei ik tegen Ginny ik moet het vinden! Ginny knikte en liep de bieb uit naar haar les, ik keek onder de tafel en keek over waar ik kijken kon, ik zuchtte en voelde in mij nek het deed gigantische pijn, ik liep naar boven om mij te douchen wat ik stonk en i wou toch wel fris en fruitig weer beneden komen.. Ik had mij gedouched mijn haar gekamt en ik zag er weer normaal uit, alleen mijn nek was blauw, ik deed een sjaal om om het te bedekken want het gaat niemand wat aan, het zag er raar uit vond ik toen ik in de spiegel keek, maar ach daar verzin ik wel een smoesje op, ik liep naar beneden en ging maar met huiswerk bezig in de grote zaal, ik had het gehad en ging niet naar de lessen in schreef een briefje naar Perkamentus dat ik ziek was, en bracht die bij het kantoor, nu hopen dat die hem kreeg, ik tilde mijn tas over mijn schouder en ik verging van de pijn hij had mij heel hard vast gepakt, ik ging zitten aan tafel in de grote zaal, pakte mijn boeken en legde die voor mij neer.. Ik kon mij niet concentreren, ik moest hele tijd denken aan wat ik gisteren in het boek had gezien...


Draco
Na in het bos gekeken te hebben en overal gekeken te hebben besloot ik maar naar de eetzaal te gaan, en om dit te bewaren en aan te geven bij Anderling dat Jasmine nog steeds nergens te bekennen was, ik liep de zaal in en keek om me heen en liep door, maar wacht eens.. ik draaide mij om en zag Jasmine zitten, ze zag bleek en ze zag er moe uit, was ze ziek? Ik liep naar Jasmine toe en ging naast haar zitten. Jasmine had niks door ze was zo in gedachten verzonken dat ik mijn hand op haar schouder legde ze schrok zich wild en sloeg mijn hand met een stoot van haar af, wow sorry! zei ik beledigd ik legde alleen mijn hand neer, ik zag een pijnscheut in Jasmine haar ogen, hé wat is er? Waar was je!Je was nergens te vinden vanmorgen ik heb mij rot gezocht, Jasmine keek mij met haar bleekke gezichtje aan, ik.. stotterde ze, ik ben tegen middernacht wezen kijken in de bibliotheek, ik wou kijken naar meer informatie over mijn vader, ik zag wat en mijn reactie was te luid, de congiërge had mij gehoord en greep mij in mijn nek, en flink ook en gooide mij beneden in zo ruimte neer, ik heb daar de nacht doorgebracht,en Ginny heeft mij er uit gehaald.. Met grote ogen keek ik Jasmine aan, met hoe luchtig ze het aan mij vertelde, ik vertrouwde de sjaal die ze om had niet meer, ik haalde de sjaal heel langzaam weg, en schrok en werd misselijk van wat ik zag, haar hele nek was blauw/paars, ze keek me zielig en bang aan, alsof ik elk moment tegen haar kon gaan schreeuwen, ik voelde woede opkomen hoe kon die klootzak dit doen het was een meisje! Ik stond op en ik was woest mijn hand trilde, ik gaf Jasmine haar stok en haar foto, ze pakte die vast en keek mij met grote ogen aan, Wat ga je doen? Vroeg ze met haar bange stemmetje, ik keek in haar mooie heldere droevige ogen, actie ondernemen antwoordde ik ik stapte van de bank af, greep mijn staf uit mijn zak en liep weg opzoek naar de congiërge, Draco nee! Hoorde ik Jasmine nog zeggen, ik hoorde hoe ze haar psullen inpakte en vroeg of ik wou wachten en of ik dat niet wou doen, ik negeerde haar, hoe kon die kerel dit doen! Ik kon mij moeilijk onder controle houden, ik zou die vent leren, Jasmine rende achter mij aan en greep mijn arm vast, ik was boos en sloeg haar van mij af, helaas was het niet mijn kracht dat haar van mij af duwde, ik sloeg met mijn arm waar mijn staf in vast had, en ik blies Jasmine met een behoorlijke klap naar de andere kant van de gang, ik schrok van mijzelf en keek Jasmine aan ik durfde mij niet te veroeren, Iedereen in de gang schrok en keek mij aan en deed een stap opzei, Jasmine sorry ik! Jasmine stond angstig op en rende zo hard als ze kon weg! Ik was zo boos en wist dat ze mij niet spreken wou, eerst is die congiërge aan de buurt..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen