Foto bij Venti • Christmas Special

Ho ho ho, Merry Christmas

'Merry Christmas!' riep ik vrolijk door onze loft. Ik had een foute kersttrui aan en een kerstmuts op mijn hoofd. Vanavond bij ons kerstdiner deed ik wel iets netters aan. Ik hield van kerst, altijd al gedaan. Het was alleen een beetje jammer dat door de opwarming van de aarde, we nu geen witte kerst hadden. Het vroor geen eens!
Jason kwam zijn kamer uitrennen en rende vervolgens naar de boom. 'Cadeautjes!' zei hij enthousiast en zocht tussen de berg cadeautjes de pakjes met zijn naam erop.
Vervolgens kwam Finn in zijn foute kersttrui zijn kamer uitgelopen. 'Eerst ons kerstontbijt en daarna pas de cadeautjes,' zei Finn streng, waardoor ik hard moest lachen.
Nate kwam kreunend kwam kreunend zijn kamer uit. 'Het is te vroeg om zo vrolijk te zijn,' zei hij.
Jason liep vrolijk naar hem niet. 'Je verpest kerstochtend met je ochtendhumeur,'
Finn, Jason en ik maakten de tafel klaar en Nate zette kerdtmuziek op. Oh, wat was Nate toch weer effectief. Kuch, kuch.
Finn bakte broodjes en croissantjes af in de oven. 'Hmm.. Het ruikt zalig,' zei ik vrolijk en zong mee met "Do They Know It's Christmas". Nate keek me raar aan, maar daar trok ik me niets van aan. Ik trok hem mee en verplichtte hem om met me te dansen. Na twee liedjes werd Nate ook wat losser en begon hij ook daadwerkelijk te dansen. "Baby It's Cold Outside" klonk door de loft en uiteraard zong ik weer mee met mijn favoriete kersthit. Ik keek Nate verbaasd aan toen Nate de stukken van Micheal Bubblé mee ging zingen, waardoor het een echt duet werd.
'Het ontbijt staat klaar!' riep Jason. Met een brede lach op onze gezichten liepen Nate en ik naar onze kersttafel. 'Wow, je hebt Nate gewoon laten lachen!' zei Jason verwonderd, nadat Nate en ik allebei plaats aan tafel genomen hadden.
'Ik ben stiekem wel benieuwd wat jullie van mijn cadeaus voor jullie vinden,' zei Finn grijnzend na het ontbijt. We zaten in een kring van vier personen rond de boom.
'Mag ik als eerste een cadeau openmaken?' vroeg Jason smekend aan ons en keek ons met een pruillipje aan.
Lachend knikte ik. 'Ga je gang, Jase,'
Helemaal gelukkig maakte Jason zijn cadeautje open. Het was het cadeau dat ik voor hem had gekocht. 'Wow! Die wilde ik echt al super lang!' zei hij enthousiast en trok zijn eigen shirt uit om zijn nieuwe Manchester United shirt aan te trekken.
'Nu mag Cara,' zei Finn enthousiast en drukte een cadeau in mijn handen, waarschijnlijk het cadeau dat hij had gekocht. Nieuwsgierig maakte ik het pakje open. Het was een fotoalbum. Oh, ik kon zo slecht tegen persoonlijke cadeaus daar moest ik altijd van huilen. Nu dus ook, een traan verliet mijn oog terwijl ik door het album bladerde. Het waren allemaal foto's van grappige en leuke momenten vanaf de eerste weken dat ik hier woonde.
'Oh, dankjewel Finnie,' zei ik ontroerd en knuffelde mijn beste vriend.
Finn glimlachte. 'Geen dank Cara,'
'Wat houd ik toch van je,' zei ik en gaf hem een kus op zijn wang.
Nadat alle cadeautjes uitgepakt waren, was het tijd voor een groepsknuffel. 'Ik ben zo blij dat ik bij jullie ben gaan wonen,' zei ik blij.
'Wij zijn ook blij dat jij bij ons bent komen wonen,' zei Finn. Jason knikte instemmend.
Nate leek het er niet helemaal mee eens te zijn, maar grinnikte uiteindelijk. 'Nee, ik vind het ook gezellig met jou, Care,' zei hij lachend.
'Jullie zijn zulke schatjes,' zei ik lachend. Ik zette mijn kerstafspeellijst weer aan.
De rest van de dag was in een waas voorbij gegaan. We hadden veel gedronken, maar niet te veel. We konden namelijk alle vier goed tegen alcohol en dronken iets voor de gezelligheid, niet om dronken te worden.
Opnieuw danste ik met Nate door het appartement. Zijn handen lagen op mijn middel en ik had mijn handen op zijn schouders, Finn en Jason waren precies zo aan het dansen. We waren hartstikke gek met z'n vieren. 'And baby all I want for christmas is youuuu,' zong ik zacht mee met het liedje.
'Stop!' riep Jason opeens, waardoor Nate en ik geschrokken naar hem keken. Wat gebeurde er? 'Kijk omhoog,' beval hij ons. Finn grijnsde breed. Wat was er aan de hand? Ik keek omhoog en zag een misletoe boven onze hoofden hangen. Sinds wanneer hing dat ding daar? Nate keek me geschrokken aan. 'Zoenen!' riep Jason triomfantelijk.
Ik keek Nate aan. 'Oh god,' zuchtte ik.
'Ik heb m'n tanden gepoetst, hoor,' knipoogde Nate.
'Oh god,' zuchtte ik opnieuw. 'Snel dan,' gaf ik toe. Nate grijnsde breed en trok me naar zich toe. Zijn handen legde hij op mijn kont, waardoor ik hem streng aankeek en hij ze iets voor boven legde. Mijn handen sloeg ik om zijn nek. We sloten onze ogen, nadat ik zijn volle lippen proefde. Oh, wat kon deze jongen goed zoenen.. Ik was gehypnotiseerd door zijn lippen en opende dan ook gewillig mijn mond voor hem. Zijn tong gleed langs de mijne en onbewust vlochten mijn vingers zich door zijn haren.
Een kuchje verbrak onze zoen. Beiden met vuurrode wangen keken we Jason en Finn aan die beide ons grijnzend aankeken.

Reacties (4)

 • zwadderaartje

  Yehhhhh!

  5 jaar geleden
 • Magicsongzz

  JAAAAAAAAA BEST MOMENT EVAAAAAAAHHHHH
  Mijn kerst is nu compleet!

  6 jaar geleden
 • GusWaters

  Wat wat wat? Harry waar ben je?
  Finn zit hopelijk in mijn kerstpakje (:

  6 jaar geleden
 • Chasing1D

  Wacht ze kon Nate toch absoluut niet hebben? make up your damn mind cara

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen