OMG, het is vet lang geleden dat ik nog geschreven heb.
Nu het is zo druk, heb een vriend woon met hem samen terwijl hij een zoon heeft. Daarnaast werk ik een fulltime én studeer ik via afstand.
Nu mijn examens zijn gedaan tegen het eind van de week, dus ik ga zeker proberen dit verhaal tot een goed einde te brengen:). Jullie verdienen dit!

Alvast veel leesplezier xxx

'Nora! Nora! Gaat het?' vroeg Zayn in paniek. Ik viel op mijn knieën met hevige krampen. Paniek overviel me, ik faalde.

Verbaast werd ik wakker in het ziekenhuis. Ik was blijkbaar flauwgevallen.
'Nora?' hoorde ik een zachte stem zeggen. Het was Zayn, een huilende Zayn.
'Wat is er gebeurd?' vroeg ik schor.
'Je bent flauwgevallen door de pijn, je had krampen en klampte toe', legde hij langzaam uit.
Ik voelde langs mijn buik, mijn buik waar ons kleintje in zat.
'Je had krampen omdat je een miskraam kreeg', zei hij zacht waarna hij weer in huilen uitbarstte.
We waren al drie jaar aan het proberen om terug zwanger te worden. Lucas was zo snel gekomen en zo gemakkelijk, maar nu we echt nog een kindje wilden ging het echt niet.
Twee maanden en een half geleden werden we zwanger van ons klein kindje en nu waren we het kwijt, weer kwijt.
Een gruisloze traan verliet mijn ooghoek en ik draaide mijn hoofd naar het raam.

Drie weken later

'Mevrouw Malik, hoe gaat het met u?' vroeg de gynaecoloog toen we zijn bureau binnen wandelden voor de uitslag van mijn controle drie weken geleden na het miskraam.
'Dat gaat wel, alle emoties worden verwerkt', zei ik zacht terwijl ik ging zitten nadat ik hem een hand had gegeven. Zayn volgde mijn voorbeeld en toen we gingen zitten.
'Ik heb de uitslag binnen van het onderzoek', begon hij.

Het kwam er dus gewoon op neer dat we geen kinderen meer zouden krijgen. Mijn baarmoeder verstootte alles wat vreemd was. Ik zuchtte toen ik in de auto zat en de deur dichtdeed.
'Nora, gaat het?' vroeg hij zacht terwijl hij zijn hand op mijn bil legde.
Ik knikte en haalde diep adem terwijl ik mijn tranen bedwong.
'Nora, ik weet het echt niet meer. Ik weet het echt niet meer, ik weet echt niet of ik ons nog een kindje kan geven lieveke', zei hij zacht.
'Zayn! Het heeft er zelfs niets meer mee te maken! Het heeft te maken met mij! Je hebt de dokter toch gehoord? Het is een wonder dat we zelfs ons eerste kind hebben gekregen! En dat kind wilde jij zelfs eerst niet!' zei ik luid.
Hij schrok en meteen hapte ik naar adem. Het was zeker de bedoeling niet om dat te zeggen.
'Schatje..;' fluisterde hij.
'Laat me gewoon gerust, Zayn'


Hij stond recht uit zijn zetel en kwam bij me zitten. Hij nam me vast en begon te huilen.
'Schatje, ik het het gevoel dat ik zo gefaald heb met jou en de kinderen, met alles', begon hij zacht.
'Lieverd, je hebt twee prachtkinderen, een familie en vrouw die alles voor je zou doen. Het is wel aan jou om dit te houden. Ik wil bij je blijven maar alsjeblief wordt weer mijn lieve man van vroeger. De man die me 's morgens met een glimlach wakker maakte, een man die zijn kinderen onvoorwaardelijk graag ziet en alles met hun doet. Weet je dat ik zelfs niet durf kijken om een reis te boeken deze zomer. Het zou zo goed kunnen zijn, wij twee en de kinderen naar de zon. Aubree haar eerste keer op het vliegtuig. Wanneer zijn we het laatst nog eens op vakantie geweest samen? Sinds we wisten dat we zwanger van Aubree! En we zijn toen één keer op reis gegaan. Dus in 8 jaar zijn we nog maar één keer geweest. Schat, ik wil de kinderen alles geven wat ze nodig hebben maar ik kan het niet blijven alleen doen en zeker niet als ik weet dat je er nog bent. Je bent nog steeds met me getrouwd, nog steeds mede-eigenaar van ons huis en vader van hun. Het is niet dat je de mogelijkheden niet hebt om bij me te zijn.'
'Wil je me helpen?' vroeg hij zacht.
'Ja dat wil ik, maar je moet tegen me praten', fluisterde ik.
'Sinds One DIrection is gestopt gaat het allemaal niet goed meer. Ik worstel met mezelf. Ik weet niet meer wat ik moet doen, wat ik kan doen', begon hij.

Hij stond recht en nam mijn hand. Ik stond op en hij plante een kus op mijn wang, neus, voorhoofd en nek. Ik sloot mijn ogen van genot. Ik had hem zo gemist de afgelopen maanden. Ik had mijn man gemist, zijn aanrakingen, kusjes en vooral zijn lieve stem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen