Foto bij 18-12-2015

De editie van volgende week komt pas op maandag. ivm. vakanties.

THE QUIBBLER no. 2


Aanslagen op het Ministerie!
Deze week zijn er aanslagen gepleegd op het Ministerie van Toverkunst. Meer dan 200 heksen en tovenaars waren het slachtoffer van deze helse daad. Wij van The Quibbler zochten voor jullie uit wat er precies gebeurde.

aanslag
Op 17 december, 2015 is er een vreselijke aanslag gepleegd op het Ministerie. Er vielen meer dan 200 honderd doden, waaronder mijn grote vriend, Palus Pala, het Hoofd van de afdeling Minderbelangrijke Bijzaken. Een gewapende man liep naar de bezoekers entree(een telefoonhokje) en legde er een explosief(wat is dat?) neer. Het was vlak bij de kantine van de werknemers. Alle mensen die daar ongestoord gingen lunchen werden geraakt door rondvliegende scherven. Nu is het ministerie helemaal afgezet en de minister is niet spreekbaar.
Dreuzelbende
De aanslag is hoogstwaarschijnlijk gepleegd door een groep dreuzelterroristen. De minister ging langs bij de dreuzelpremier en ontdekte dat er meer van deze aanslagen gepleegd zijn. De naam van de bende is nog onbekend, maar ook wij, tovenaars en heksen moeten nu op onze hoede zijn voor een groepje dreuzels!
Er wordt ook gezegd dat zekere G. Weasley erbij betrokken was...
Gevaar
De aanslag betekent niet veel gevaar voor ons. Waarschijnlijk heeft de bende per ongeluk het ministerie opgeblazen en is er geen gevaar meer. Maar de bende is tot alles instaat, zegt de dreuzelpremier. We moeten dus wel op onze hoede zijn.
Xeno Lovegood


Knarlkloppertjes ontsnapt in Frankrijk
In de Franse stad Nice zijn 2000 knarlkloppertjes ontsnapt. De eigenaar kweekte de dieren en wilde ze laten zien aan een natuurkenner. Helaas ontsnapte alle dieren toen de eigenaar de kooi open deed. De natuurkenner zegt zelf: 'Het hadden ook andere dieren kunnen zijn, maar ineens vloog er een enorme zwerm knakolopers, of zo iets, om mij heen.'
De eigenaar is zelf niet beschikbaar voor commentaar, het schijnt dat hij 1 jaar stilte doet, om zijn kloppertjes te herdenken. Wij van The Quibbler leven erg met hem mee.

RECLAME


Nurgelbril gevraagd
Ik zoek een nurgelbril. Ik ben bereid er 3 sikkels voor te betalen. Graag opsturen naar: Nestlaan 142 te Greenwich.


De quiz van deze week is: Hoeveel weet jij over spiegels?
Deze quiz is heel origineel en ik raad hem zeker aan!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen