Square
Dat meisje in het verhaal is geen grote Lord of the Rings/The Hobbit-fan aangezien Elijah Wood Frodo speelde en niet Bilbo:Y)Anyway, het was een leuk grappig verhaal en ik vind het leuk hoe het eindige met Bilbo die flauwviel.
"Je maakte me aan het schrikken." Volgens mij is dit fout. Het is 'liet me schrikken' naar mijn weten. Verder heb ik geen opmerkingen.
Cijfer: 9.5

AngelFall
Ik heb het vermoeden dat het eerste deel uit de boeken komt aangezien het anders is neergezet (in het quote). Ik weet het niet helemaal zeker aangezien ik alleen de eerste 2/3 boeken heb gelezen en dat is alweer een tijd geleden. Hoe dan ook vind ik het wel leuk dat het aansluit op elkaar.
Verder is je verhaal leuk om te lezen. Er is iets meer alineagebruik dan bij je eerdere opdrachten dus dat is zeker fijn; het leest wat prettiger. Het is leuk hoe je er een tijdskip in hebt gestopt en je ziet hoe hij al beter past in de moderne wereld.

Cijfer: 9.5

Thominho
De reacties van de mensen zijn leuk om te lezen. Ook door het verhaal waar het zich bij afspeelt, zou het zo kunnen zijn dat hij door de tijdmachine is meegenomen. Het is een leuk stuk om te lezen. Ik ga ervan uit dat plezante Belgisch is? Als ik het goed heb is het iets van gezellig?
Cijfer: 10

Laleah
Het is een leuk, grappig verhaal. Ik vind dat ook wel echt een reactie voor Thorin; de auto aanvallen. Het kindje is onwijs schattig. Ik heb eigenlijk niks aan te merken (:
Cijfer: 10

Cersei/Scully
Af en toe vergeet je een woordje in een zin. Het is niet heel storend, dus dat is een goed teken voor je schrijfstijl (: Een voorbeeld hiervan is: "Als dat doel bereiken betekende dat ik Underland uit moest zou ik dat ook doen." Het rode is het vergeten woordje. Verder is het een heel lief en leuk verhaal.
Cijfer: 9,5

Reacties (1)

  • 160917

    Plezante is Vlaams, ja. Belgisch is geen taal, haha. Het is meer zoiets als leuk.

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen