Foto bij Ventuno

De hele week zat ik met mijn gedachten in de knoop. Ik had Nate gezoend en ik was overdonderd geweest over het feit dat hij vreselijk goed kon zoenen. Ik had was bijna niet thuis geweest, ik durfde hem gewoon niet onder ogen te komen.
'Spreek,' beval Rosie me zuchtend. 'Ik zie aan je gezicht dat je er weer mee zit,'
Ik zuchtte diep. 'Weer? Nog steeds. Wat moet ik nu? Ik ben bijna officieel samen met Harry, maar heb gezoend met een ander die nog eens verdomd goed kon zoenen ook,'
Rosie sloeg haar armen troostend om me heen. 'Je zit er echt mee,' zei ze.
'Wat moet ik nu doen? Het Harry vertellen of niet? Want het is natuurlijk niet officieel, maar wel zo goed als want ik wilde hem eigenlijk wel terug. Nou ja terug, de vorige keer was het ook bijna officieel, maar dat was toen ook verkeerd gelopen. Misschien is het het lot, misschien zijn we wel verdoemd om niet samen te komen,' ratelde ik.
Rosie glimlachte. 'Oh, meis toch,' zei ze vol medelijden.
Ik haalde een hand door mijn asblonde haren. 'Wat moet ik doen, Rosie?' vroeg ik haar opnieuw.
Ze zuchtte. 'Uh.. Je hebt hem alleen gezoend, omdat jullie toevallig tegelijk onder de misletoe stonden en jullie beide verplicht werden door jullie andere huisgenoten om te zoenen. Dus als je hem dat verteld wat ook nog eens de waarheid is, kan hij nooit boos worden en als hij dat wel is dan moet je blij zijn dat het nooit officieel is geworden,'
Nadenkend hield ik mijn hoofd schuin om haar advies even te laten bezinken. 'Je hebt gelijk. Ik ga het meteen zeggen, zo snel ik hem zie,'
Rosie keek op haar horloge. 'Zijn vliegtuig landde toch om half 5?' vroeg ze me.
Ik knikte. 'Ja, hoezo? Is het al half 5?' reageerde ik geschrokken en zocht naar mijn mobiel, aangezien ik geen horloge om mijn pols had.
'Nee, je hebt nog twee uur,' wist Rosie me te vertellen, aangezien zij wel altijd een horloge om haar pols droeg.
Twee en een half uur later ging de bel en ik rende naar de voordeur. Nadat ik deze had geopend keek ik in de vrolijke mosgroene ogen van Harry. Glimlachend keek ik hem aan en sloeg mijn armen om zijn nek. 'Ik heb je gemist,' zei ik vrolijk.
Harry lachte en drukte me nog wat dichter tegen zich aan. 'Ik jou ook, Care,' zei hij glimlachend. 'Weet je,' vervolgde hij een stuk zachter en heser, ik keek hem nieuwsgierig aan. 'We hebben nog nooit gezoend,' fluisterde hij in mijn oor, waardoor zijn lange krullen tegen mijn gezicht aan dansten. Hij blikte naar de misletoe die verderop aan het plafond hing.
'Daar moeten we het nog even over hebben,' zei ik schuldbewust. Harry keek me nieuwsgierig aan en zuchtend trok ik hem mee naar de bank. Ik vertelde hem wat er was gebeurd en bang voor zijn reactie keek ik naar mijn sokken.
Harry begon hard te lachen toen hij mijn zenuwen zag voor zijn reactie en drukte me tegen zich aan. 'Oh Care, dat kan toch iedereen gebeuren! Het is eigenlijk wel super schattig dat je je daar zoveel zorgen om maakt. Dat zegt al genoeg voor me,' zei hij liefelijk tegen me en drukte een kus op mijn kruin.

Reacties (1)

  • Magicsongzz

    Neen Nate Nate Nat
    (Echt raar aangezien ik anders altijd team Harry ben)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen