Foto bij O12 Olivia May Carpenter

50 shades gif maar het is een van de weinige gifs die past bij het hoofdstuk lol

'Dus.. hoelaat kom je me ophalen?' Vraag ik terwijl ik de badkamer aan het schrobben ben. '9 uur, dus sta klaar' 'Okey, is goed! Tot vanavond!' Ik zeg Joey gedag en hang op. Vanavond gaan we stappen. Wie weet wat er gaat gebeuren. Het enige waar ik daadwerkelijk naar uitkijk is om een keer goed te zuipen. Mag wel voor een keer.

'Hé, waarom ben je de badkamer aan het doen?' Vraagt Eva verbaast als ze boven komt. 'Omdat dat sterk nodig was' 'Oh..Anyway.. heb jij plannen vanavond?' Ik knik terwijl ik mijn doekje uitknijp. 'Ja zeker! Ik ga stappen met Joey vanavond'

'Oké, leuk! Dan ga ik vanavond wel alleen film kijken' Ze doet net of ze heel teleurgesteld is maar ze kan het niet laten om een glimlachje te laten zien. 'Hou toch op' Lach ik zachtjes waarna ik m'n spullen pak en de badkamer uitga. Die is weer schoon.

's Avonds ben ik helemaal klaar rond kwart voor 9. Helemaal uitgaansready om het zo maar te zeggen. En iets voor 9'en gaat de bel en is Joey er. Hij glimlacht naar me en ik begroet hem. Samen lopen we naar zijn auto nadat ik Eva gedag heb gezegd. 'Heb jij en leuke plek gevonden? Of gaan we last minute nog zoeken door de stad want ik heb niks.. De afgelopen keer was het niet leuk hier dichtbij en de andere keren was het ver weg vanwege acteerklussen' Hij glimlacht. 'Ik heb wel iets, daar is het leuk want daar ben ik de vorige keer geweest' Ik knik en glimlach. 'Het is wel een uur rijden' Ik haal mijn schouders op. 'Prima' Waarschijnlijk kunnen we niet meer terugrijden met de hoeveelheid alcohol dat we binnenkrijgen maar we verzinnen wel iets.

We komen binnen en gelijk vind ik het al leuk. 'Wow! Wat is het hier gaaf!' Overal zijn mensen maar dat maakt het juist zo leuk. Ik pak Joey's pols en trek hem mee door de menigte, door naar de bar. Ik bestel een rij shotjes tequila.

'3,2,1' Na 1 drinken we ze allemaal tegelijk op. de alcohol brand in mijn keel maar het voelt heerlijk. 'Ik had dit echt nodig' Mompel ik waarna we beide in de lach schieten.

~

Het is een uur of 1 als we beide de club doorlopen. Alles is wazig maar we vinden nog redelijk onze weg door het gebouw. We zijn aan de rand bij stoelen uitgekomen maar alles is bezet. 'Oké dan' Mompel ik als ik me naar Joey draai. Zijn ogen staan donker en er staat een scheve grijns op zijn gezicht. 'We kunnen niet zitten' Zeg ik met een pruillipje. 'Dat maakt niet uit' Zegt hij met een lage stem. 'We kunnen ook naar bui-' Met volle vaart word ik tegen de muur gepind Joey's lippen hard op de mijne gedrukt. Hij kust me hard en ik kus hem hard terug. Hij houdt me stevig vast en helpt me iets omhoog zodat ik mijn benen om zijn lichaam kan slaan. Hij zakt af naar mijn nek en zuigt daar het bloed omhoog. Een zachte kreun rolt over mijn lippen voor ik ze weer op die van hem druk en het over laat gaan in een intieme kus. Hij laat me zakken op de grond en verbreekt de kus. 'Kom mee'

HOI SORRY VOOR DE LATE UPDATE!! Niet volgend hoofdstuk maar het hoofdstuk erna wordt 16+ dus wees voorbereid. Als je dat hoofdstuk niet wilt lezen dan kan je hem overslaan want dan schrijven we hem zo, dat je niks verder van het verhaal mist. Maar dat is pas hoofdstuk 14. Hoofdstuk 13 is nog normaal haha xx

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen