Foto bij I fell for you ~276~

Jessica Alvarez pov.

Maar gelukkig, net toen ik dacht dat hij niks ging zeggen, of een reactie ging geven, voelde ik zijn zachte lippen tegen die van mij aan drukken. Zijn rechter hand streek over mijn wang heen, terwijl onze lippen passioneel tegen elkaar aan bewogen, warm, zacht en soepel. In een beheerst gebaar legde hij ons beide plat op het bed neer en pinde mij onder hem vast. Al snel was het enigste wat ik nog hoorde mijn bonzende hart in mijn oren, voelde hem tekeer gaan in mijn borstkas en het zachte geluid van onze ruwe ademhaling.
Hij trok terug en keek diep in mijn ogen met een blik die ik gemist had, een blik die hij zelden meer toonde en het gaf me kippenvel. Liefdevol gleden zijn handen over mijn lichaam heen, de zelfde handen waar ik een paar dagen hier voor naar gehunkerd had en nu eindelijk deden ze wat ik wilde dat ze deden.
Hij grijnsde zachtjes tegen mijn lippen aan, maar verbrak het contact niet.

Warme handen en zachte lippen gleden over mijn lichaam heen, maakte me langzamerhand wakker. Vermoeid kreunde ik met een glimlach, Severus drukte zijn lippen achter mijn oor neer. Een zeer gevoelig plekje van mij en dat wist hij. Zijn armen krulde van achteren rond mijn lichaam heen, stevig en beschermend. Genietend zuchtte ik en opende voorzichtig mijn moeie ogen om te kunnen kijken hoe laat het was. Half tien.
'Lekker geslapen?' vroeg zijn heerlijke stem, terwijl zijn hand op en neer over mijn heup streek. Ik humde en draaide me om zodat ik met mijn gezicht tegen hem aan kon liggen. Toen ik op keek naar zijn gezicht, zag ik dat hij me aan keek, stralend.
Na ongeveer een uur waren we uit bed gekomen, gedoucht en aangekleed. Nou ja, hij was aangekleed dan. Nadenkend stond ik voor de kast en tikte met mijn nagels op het hout. Zou ik een warme sweater aan doen? Ligt er aan of ik nog naar het dorp toe ga... Met Michel ga ik niet, met hem ben ik nog niet klaar. Zou Severus mee willen? Hij zat op het bed, me te bekijken terwijl ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aan keek bij het zien van zijn blik.
'Severus?' Hij keek me vragend aan en stond op.
'Ja?'
'Zou je mee willen naar het dorp hier beneden?' Hij liep langzaam naar me toe en keek me bedachtzaam aan, maar net voordat hij kon antwoorden onderbrak ik hem. 'Ik moet nog alles voor de kerst regelen en dat is al over iets minder als twee weken.' Ik beet op mijn onderlip, er niet van bewust zijn dat ik dat wel vaker deed. Zacht wreef hij over mijn onder lip heen met zijn duim en knikte.
'Ja, natuurlijk,' antwoordde hij gefixeerd op mijn lippen. Hij drukt kort zijn lippen op die van mij voordat hij weer terug sprong in zijn verantwoordelijke rol. Ik lachte zacht bij het zien van de verandering, zo typisch. 'Hoe zit het met Michel?' vroeg hij iets zachter.
'Michel?' Hij knikte en nam weer plaats op het bed. Ik haalde mijn schouders op en trok een comfortabele broek aan. 'Geen idee,' zuchtte ik. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik moet doen, hem nog veder gaan negeren? Naar hem luisteren en hem vergeven? Hem nog langer in zijn sop gaar laten koken? Het is zo moeilijk... Wat als hij al weg is? Gister avond had ik gezegd dat ik dacht dat het beter zou zijn als hij en Severus weg zouden gaan, maar dat kan hij niet gedaan hebben. Hij snapt heus wel wat ik bedoelde. Ik was gewoon erg boos en ik denk dan niet na... Een wonder dat mijn krachten niet omhoog kwamen, gelukkig begonnen Elija's adviezen te helpen. Af en toe dan, niet altijd.
Ik trok een geblokt groen overhemd over mijn schouders heen waardoor ik een grijnzende blik van Severus op ving.
'Leuke kleur,' grijnsde hij. Vragend keek ik op mezelf neer, maar sloeg daarna al snel een bulderende lach. Slytherin groen, ook al zaten er rode strepen tussen de blokken door.
'Ik wil jou ook wel eens in iets zien dat meer kleur heeft dan zwart. Wat dacht je van rood?' Hij trok zijn wenkbrauwen omhoog en lachte spottend.
'Ik blijf in het zwart.' Glimlachend knoopte ik het overhemd dicht en trok de deur open. De zenuwen gierde al door mijn lichaam heen, Michel is waarschijnlijk al beneden. In stilte liepen we naar beneden, gelijk door naar de keuken. Tot mijn schrik zat Michel daar aan de tafel, dikke wallen onder zijn ogen en warrig haar. Het teken dat hij niet goed had geslapen, in tegen stelling tot mij. Hij had zijn ene hand rond een beker dampende koffie en in zijn andere lag een krant, maar hij leek het niet te lezen. Zijn ogen schoten omhoog naar mijn gezicht en gelijk had ik de drang om hem te vergeven, maar ik draaide me kort om naar het keuken aanrecht.
'Jess, het spijt me zo erg,' zei hij zacht. Het schrapende geluid van zijn stoel gaf aan dat hij op was gestaan, net zoals zijn voetstappen aangaven dat hij naar me toe liep. In mijn ooghoeken zag ik de trek rond Severus' mond vergroten en ik draaide me langzaam om. 'Het was echt niet de bedoeling om dat te zeggen, maar het schoot er gewoon uit en voor ik het wist gebeurde dit!' ratelde hij met een hoop drukke handgebaren. Ik zuchtte zacht en wist dat hij het nooit echt expres zou doen, maar toch was ik boos. Smekend keek hij me aan en ik sloeg gedurfd mijn armen rond zijn nek. Met een opgeluchte zucht omhelsde hij me terug.
'Het geeft niet,' zei ik terug en liep hem los. 'Maar let er volgende keer wel op, je weet wat ik gezegd heb.'


Morgen begint mijn laatste toetsweek van dit jaar! Dus dat houd in, nog anderhalve week door zetten en dan heb ik de komende 3 weken geen les meer (: Dat houd dus ook in dat ik veel meer tijd heb voor dit verhaal! Ik zal in de vakanties wel als nog naar mijn werk gaan, maar dat is niet zo vaak:D

@Kaffaljidhmah: Gelukkig en bedankt!(flower)Ik ben zeker van plan om zo door te gaan :p
@Muizlet: Dankjewel!(flower)
Hmm, ik snap het wel. Ik heb namelijk het zelfde als ik een verhaal lees. Ik moet even kijken hoe en of ik dat ga doen, maar is zeker iets om te over wegen! Bedankt voor de feedback:)

Even een korte vraag!
Ik zag laatst dat er bij de reacties op Quizlet iets veranderd is, je kan namelijk reageren op iemands reactie! (normaal ging dat ook wel, maar dan echt apart reageren) Nu vroeg ik mij dus af of jullie het fijn vinden dat ik mijn reacties op jullie reacties op de nieuwe manier doe, of het zoals nu hou en het onderaan elk verhaal zet?
Ik hoor het graag!:)

Reacties (3)

 • Muizlet

  Als je er een melding van krijgt is het wel handig denk ik.:)

  Weer leuk hoofdstuk! Ben benieuwd wat Severus ervan vindt dat ze hem heeft vergeven.

  Zet hem op met je toetsweek!(H)(flower)
  Wat voor werk doe je?

  3 jaar geleden
  • RickmanLover

   Volgens mij krijg je er een melding van:D
   Dankje, dankje(flower)
   Vrijdag was de laatste dag van de toetsweek en nu moet ik nog 4 toetsen maken (inhalen) en dan klaar! Ben echt aan vakantie toe zeg, zo (;
   Ik werk bij kruidvat:)nu ongeveer 8 maanden en vorige week is mn contract verlengt naar nog een extra jaar, zit er dus nog wel even hahaha
   Werk jij?

   3 jaar geleden
  • Muizlet

   haha, zo leuk! ik heb ook gesoliciteerd bij kruidvat, denk niet dat t wat gaat worden nog geen reactie gehad maar heb ook niet met de manager gesproken nog dus ja...
   Succes met inhalen!!!

   3 jaar geleden
 • ashleyG

  Hahaha dat nieuwe was mij nog helemaal niet opgevallen. Maar ja laatste tijd lees ik alleen nog maar jou verhaal XD heb het veel te druk met andere dingen:)

  3 jaar geleden
  • RickmanLover

   Ik zag het ook pas laatst XD
   Te druk met school of werk of andere dingen?

   3 jaar geleden
  • ashleyG

   Nee Nouja ga wel naar school maar ben weer nieuw boek aan het schrijven en heb nieuwe relatie maar als ik naar hem ga moet ik lang reizen . Straks in de vakantie heb ik wss weer te veel tijd:)

   3 jaar geleden
 • Kaffaljidhmah

  Leuk hoofdstuk!
  Van mij mag het hoor, nieuw kan nooit kwaad.;)

  3 jaar geleden
  • RickmanLover

   Dan ga ik dat doen :p
   Is voor mij trouwens ook een stuk fijner!
   Ik vraag me nu alleen af of jij hier een melding van krijgt?
   En dankje(flower)

   3 jaar geleden
  • Kaffaljidhmah

   Ja, ik krijg er een melding van, echt handig!;)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen