Foto bij Secret 1

When will my reflection show who I am inside? 


•Seneca Flint•


Had iedereen een hekel aan mij? Nee natuurlijk niet, maar had ik een hekel aan iedereen? Ja zeker zo kon je het wel stellen. Het was niks persoonlijks maar ik had liever gewoon niet dat mensen tegen mij spraken, of me aankeken, met een paar uitzonderingen maar over het algemeen wilde ik liever niet geconfronteerd worden met andere levende wezens. Ik paradeerde door de gangen en hoorde mijn eigen hakken tikken op de marmeren vloer. Het voelde goed om hier te lopen, wetend dat mensen toch wel deden wat ik wilde. Ik wist niet of het nou echt de ideale oplossing was om me zo op te stellen maar ik had geen keus ik moest me wel zo opstellen. De ravage die mijn sullige broer Marcus had aangericht moest ik goed maken. Hij was aanvoerder van het Quidditch team een aantal jaren geleden en dat was het enige goeie wat hij deze school heeft gegeven. Ik vroeg me soms oprecht af hoe mijn ouders, een kind zo als hem konden krijgen. Ik was zo blij toen hij van school ging, veel mensen waren al vergeten dat hij mijn broer was of dat ik hem uberhoupt kende, op een ondankbaar ventje na Draco Malfoy. Malfoy en ik hebben elkaar nooit zo gemogen al was het de eerste paar jaar meer hij die mij voor heel de school belachelijk had gemaakt, maar dat heb ik de afgelopen jaren goed in gehaald. '
Senn loop is niet zo snel.' Ik draaide mijn hoofd naar achter en keek met mijn blauwe ogen naar mijn vriendin die achter me aan liep, al was het meer rennen wat ze deed. Zoë Brown was misschien wel de enige echte vriendin die ik hier had al bijna zes jaar lang gingen we met elkaar om. Ze was de enige die ik bijna alles vertelde, oke vroeger waren er nog twee mensen maar die was ik allebei kwijt, ik schudden mijn hoofd en negeerde de gedachten aan hun.

'Lieverd ik loop niet snel jij heb gewooon korte beentjes.'
'Ook al heb ik korte beentjes, snap ik niet dat je altijd zo snel kan lopen op die stilleto's van je.' Ik grinnikte, verminderde het tempo van mijn pas maar negeerde haar opmerking. Zodra ik de deur van the great hall zag wou ik bijna gillen van blijdschap ik had zo veel honger eten was mijn leven, ik kon daar echt van genieten en zeker hier. Toch liep ik met een norse uitdrukking op mijn gezicht de zaal in, en keek hooghartig om me heen ik mocht niet laten blijken dat ik er ook maar op zat te wachten om vrolijk te doen in de buurt van anderen mensen. Potter en zijn vriendjes keken me vuil aan, vast omdat ik die ginger gisteren had uitgescholden toen hij lachten om een van mijn spells die niet helemaal soepel ging en ik mijn mouw van mijn jasje in de fik had gezet. Ik liep rustig naar de slytherin tafel en nam plaats naast Blaise en begroeten hem. Het jammere aan omgaan met Blaise was dat je vaak Malfoy er ook bij kreeg, met zijn twee dikke vriendjes en niet te vergeten stalker. 'Draakje, waarom ben je zo stil?' Hoorde ik Pansy haar schrille stem vragen, alsof ik het over de duivel had. 'Parkison hou je kop eens, je vraagt al een maand wat je geliefde Draakje dwars zit. Maar de meeste mensen die na een maand nog geen antwoord hebben weten dat die persoon het je niet willen vertellen. Dus als dat jou ook eens door dringt hoeven wij niet elke dag naar jou gezeik te luisteren.' Zei ik licht chagrijnig en nam daarna een hap van een droge toast. Zoë moest moeite doen om niet te lachen, en Blaise keek me vrolijk aan. 'Ik kan het prima voor mezelf opnemen Flint dankje.' Mompelde Draco. Hoewel ik gek werd ban Pansy haar gezeik zag iedereen dat er wat was met die jongen, zelfs zijn haterlijke opmerkingen tegen mij waren niks meer waard. 'Malfoy, ik deed dit voor mezelf en de rest van de school. Niet voor jou, kan mij het verotten wat...' Zoë stootte me aan, en ik keek haar beledigend aan maar maakte toch mijn zin maar niet af. 'Zo fijn dat mijn twee beste vrienden het zo goed met elkaar kunnen vinden.' Mompelde Blaise beledigd. Ik gaf hem een stralende glimlach en nam nog een hapje van mijn eten.

Het ontbijt was voor de rest rustig en alles behalve boeiend, dit was echter al het hele schooljaar al het geval. Voorgaande jaren was deze eerste maand al meteen boeiend, aparte leraren, leerlingen die te laat op school aan komen, toverschool toernooien, ruzie mat Malfoy. Maar alles leek grauw en saai, de sfeer dit jaar was anders overal voelde je spanning ik wist dat het kwam omdat youknowhow weer terug was, en dat in onze afdeling van veel kinderen bekend is gemaakt dat hun ouders death eaters zijn. Ik dacht ook dat dit de reden was dat Malfoy deze eerste maand geen normale opmerking kon maken. Mijn familie was dan wel pure bloods maar met uitzondering van mijn broer wilde niemand iets met the dark side te maken hebben. 'Welk vak hebben we eigenlijk?' Vroeg ik aan niemand in het bijzonder toen we door de gangen liepen. 'Historie of magic.' Antwoorde Malfoy die voor me liep, ik wilde hem bedanken maar bedacht me toen dat het Malfoy was en liep gewoon met de stoet mee op weg naar de saaiste les ooit.

Wohw, gewoon al bijna 30 abo's. En al super veel kado's gekregen. Jullie zijn echt geweldig!! Jullie reacties laten me echt super voelen, daarom nu al een nieuw hoofdstuk Dankjullie!!! Dus met weer lieve reactie's en veel kado's ga ik extra snel tijd maken om een nieuw hoofdstuk te plaatsten jullie zijn super •xxx•

Reacties (6)

 • Scamanderr

  Je schrijft echt heel mooi! Echt fijn om het te lezen,
  snel verder
  xx

  4 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  4 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Geweldig haha
  Je verdient meer abo's (:
  Snel verder kudo ^^

  4 jaar geleden
 • EvilDaughter

  Je verdient al die abo's je schrijft echt geweldig!
  Kudoo

  4 jaar geleden
 • Laleah

  Je verdient de abo's hoor!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen