Foto bij Secret 2

the power to be strong and the wisdom to be wise, all these things will come to you in time. On this journey that you’re making there’ll be answers that you’ll seek, and it’s you who’ll climb the mountain, it’s you who’ll reach the peak.


•Seneca Flint•


Mijn hoofd lag heerlijk op mijn boek, en de monotone stem van professor Binns bereikte mijn oren al niet eens. We hadden deze les met Ravenclaw ik vond het altijd grappig om te zien dat hun zo goed mogelijk probeerde elk woord te volgen en druk aan het schrijven waren. Hoewel de stem van de leraar me niet kon bereiken stoorde ik me wel mateloos aan het gezeur van Pansy. 'Parkison wil je alsjeblieft je muil houden, er zijn hier ook mensen die wel willen opletten.' Ze keek me arrogant aan maar helaas begon Malfoy die samen met Blaise een tafel naast mij zaten zich eet mee te bemoeien. 'Jij lag te slapen Flint.' 'In deze les komt opletten en slapen op het zelfde neer.' Zei Blaise ongeïnteresseerd. Draco keek hem boos aan en sloeg zijn armen over elkaar wat me deed lachen.
'Wat?' Zei Draco een beetje geïrriteerd. 'Niks hoor Draakje, je doet me denken aan een vrouw die net is afgewezen door haar groten liefde.' 'Ja jij weet wel hoe dat is afgewezen worden.' 'Dat ik nooit een vriend heb gehad betekent niet dat ik word afgewezen, maar daar ik geen hoer ben zoals jou.' Zei ik fel tegen hem. Met een ruk draaide ik me om en staarde met een zware ademhaling door het raam.

Mijn gedachten gingen terug naar die dag, terug naar dat moment. 'De bel is gegaan kom.' Zoë tikte me aan en zonder iets te zeggen propte ik mijn boek in mijn tas en haastte het lokaal uit, tot mijn spijt tegen het beruchte drietal op. 'Kijk uit waar je loopt Potter, en hou die twee schroot hondjes van je wat meer aan de lijn ze verpesten mijn uitzicht.' Zonder dat ook maar iemand kon reageren beukte ik me een weg door ze heen, ik zag van uit mijn ooghoek hoe Zoë en Blaise me raar aan keken maar ik had geen zin in hun dus begon wat harder te lopen, uiteindelijk werd mijn hard lopen, rennen. Mijn hakken tikte op de marmeren vloer terwijl mijn voeten me door gangen leiden.

In een verlaten gang kwam ik tot stilstand en liet mezelf op de grond glijden, tranen rolden over mijn wangen maar ruw veegde ik ze weg. Ik keek naar mijn voeten en in een vlugge beweging trok ik mijn pumps van mijn voeten, met een pijnlijk gezicht wreef ik over mijn voeten en liet mijn hoofd daarna tegen de muur leunen. Ik voelde me weer even het meisje dat ik was in de eerste vier jaar, onzichtbaar levend in de schaduw van mijn achterlijke broer. Alleen Zoë die me zag staan, maar na die zomer was er een knop om gegaan zo was ik niet, zo wilde ik niet zijn nu was ik wie ik werkelijk was. Ik keek door de lege gang en voelde hor de tranen weer begonnen te lopen, ik wist dat ik tegen mezelf loog, tegen de buitenwereld maar het kon niet anders, ze mogen niet weten van hem, ze mogen niet weten van toen, maar een iemand op deze school wist het maar haar had ik al drie jaar niet gesproken, ik wist niet eens zeker of ze wist dat ik die dag bij hem was. Langzaam stond ik op, mijn hoofd klopte ik wist niet hoe lang ik daar had gezeten maar ik wist wel dat zo de lessen waren afgelopen en iedereen de lokalen uit zou komen en niemand mocht haar hier zien zitten. Mijn schoenen hield ik in mijn hand en zo snel als ik kon probeerde ik de weg die ik had gelopen op de heen weg te volgen, al snel kwam ik aan bij de tweede verdieping, even twijfelde ik om toch naar de volgende les te gaan, maar toch besloot ik om terug naar de kerkers te gaan.

Zodra ik door de geheime ingang was wilde ik me opgelucht op een van de zetels laten ploffen maar tot mijn ongenoegen zat een witblonde jongen mij strak aan te kijken van af een van de zetels met zijn storm grijzen ogen. 'Kan ik hier in dit immens grote kasteel niet eens rust vinden.' Mompelde ik kwaad.
'Moet jij niet naar de les Flint.'
'Moet jij je kop niet houden Malfoy, ik kan jou precies hetzelfde vragen maar dat doe ik toch ook niet.'
'Jeetje Flint, dit jaar ben je wel extreem met je verkeerde been uit bed gestapt. School is nog geen maand bezig.'
'Ach maak je niet druk om mij Malfoy, ik zeg toch ook niet hoe slecht jij er uit ziet sinds je pappie is opgesloten sinds heel de wereld weet hoe bedorven jou familie is. Dus ga jij je lekker druk maken om jezelf en spreek niet meer tegen mij niks geeft jou het recht dat te doen.' Ik zag hoe hij zocht naar een antwoord maar ik had me al naar de meisjes slaapzaal begeven, ik rende snel de trap op zodat ik zijn geschreeuw niet aan hoefde te horen. Boven op mijn kamer die ik samen met de andere vijf meiden deelde liep ik meteen naar mijn bed, mijn hoofdpijn was er niet minder op geworden en zeker niet na het gesprek met Malfoy, waar ik het vandaan had gehaald om zo te doen wist ik niet maar ergens voelde het zo fijn. Ik gooide mijn schoenen op de grond deed mijn blouse en rok aan en pakte een trui die opgevouwen aan het einden van mijn bed lag, ik trok deze snel over mijn hoofd en ging onder mijn dekens liggen, mijn hoofd bonkte maar gelukkig werden mijn oogleden al snel zwaar en viel ik in een onrustige slaap.

32 abo's jippie!! Jullie zijn echt heel lief!! Jullie reacties maken me erg vrolijk. Sorry dat ik een week niks gepoosd heb ik ben namelijk verhuisd (op mezelf gaan wonen) Jippie haha. Ik heb deze week toetsweek (lekker geplant he, week na ik op mezelf ga) dus ik weet niet hoe snel er weer een hoofdstuk komt maar ik ga mijn best voor jullie doen, en lieve reacties willen mij altijd motiveren! dikke kus xxx

Reacties (8)

 • X_Tina

  Leuk stukje x

  4 jaar geleden
 • Scamanderr

  Ik vind het zooo en leuk verhaal!
  Snel verder en succes met je toetsweek:)
  xx

  4 jaar geleden
 • Assietje

  Ik wil een nieuw hoofdstukje!!! Dit is gewoon zo'n leuk en geweldig verhaal!!

  Xx

  4 jaar geleden
 • EvilDaughter

  Veel plezier met op jezelf wonen!
  Ik wil ook op mezelf wonen, maar ben 15:(
  Super geschreven!

  4 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Leuk dat je op jezelf bent gaan wonen haha ^^
  Neem je tijd (:
  Kudo

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen