Foto bij Secret 3

I will find my way, I can go the distance. I’ll be there someday if I can be strong. I know every mile will be worth my while. I would go most anywhere to feel like I belong.


•Seneca Flint•


Met een kreun werd ik wakker ik keek even verbaasd en gedesoriënteerd om me heen en besefte me toen dat ik gewoon op de slaapzaal lag. Meteen bekroop het trieste gevoel waarmee ik in slaap ben gevallen me weer. Een zucht verliet mijn lippen en ik staarde naar het plafon tot ik me in eens besefte dat ik niet wist hoe laat het was. De klok boven de deur gaf aan dat het stipt zes uur was, dat betekende dat over een kwartier het eten zou worden geserveerd. Haastig stond ik op, de hoofdpijn was na mijn slaapje gelukkig wel weg gezakt. Ik pakte mijn kleding en liep naar de badkamer en friste me een beetje op, zo dra mijn hoofd er toonbaar uit zag kleden ik me aan en liep ik de slaap zaal uit. Voor mijn doen erg vrolijk kwam ik bij het avond maal aangelopen.
'Waar was jij?' siste Zoë toen ik naast haar plaats had genomen. Ik keek verbaasd om me heen ik dacht dat Malfoy wel had verteld over onze ontmoeting van, vanmiddag. Tot mijn verbazing zat deze desbetreffende persoon niet aan tafel, 'Ik was moe en ben op bed gaan liggen.' Zei ik terwijl ik nog steeds blij was van de afwezigheid van Malfoy. Het avond eten verliep rustig en ik merkte aan mezelf dat ik vreselijk moe was wat erg raar was omdat ik net ongeveer vier uur had liggen slapen, maar negen van de tien keer was ik vermoeider na een middag slaap je, ik vroeg me af of ik de enigste was.

'Juffrouw Flint wil u even met mij mee komen.' Zei een lage monotone stem achter me. Met grote ogen keek ik om recht in het gezicht van Snape. Zoë keek me vragend aan maar ik haalde mijn schouders op maar stond toch maar zonder al te veel commentaar op. In stilte liep ik samen met de man richting de hall, vast naar zijn kantoor. 'Professor waar gaan we heen?' Vroeg ik toch erg nieuwsgierig toen ik merkte dat we niet naar de kerkers liepen. Echter negeerde hij me, heel veel zin om te boos te worden had ik niet omdat het vast over mijn afwezigheid van de dag ging. Uit het niets stond Snape stil waar door ik bijna tegen hem aan liep.
'Donut,' mompelde hij, ik wou vragen wat die bedoelde maar toen het standbeeld voor ons knikte en opzij ging. Een lange wenteltrap kwam te voorschijn en ik volgde Snape die de trap op liep. Ik wou net nog een keer vragen waar we heen gingen maar zo dra we boven waren deed Snape de deur open en zag ik een heel mooi groot rond kantoor, met aan het bureau het schoolhoofd. Nu begon ik toch te twijfelen of dit zou gaan over mijn afwezigheid van deze dag.
'Goeie avond, dank je Snape,' waren de woorden die het schoolhoofd sprak. Snape knikte en liep het kantoor weer uit mij verbijsterd achter latend. Wat had dit te betekenen, waarom was ik hier alleen met het schoolhoofd.
'Sorry dat ik zo zonder aankondiging met je wil spreken Seneca, neem plaats wil je een zuurtje?' 'Een wat?' Vroeg ik terwijl ik plaats nam op de stoel die voor het bureau stond.
'Een zuurtje een muggle snoepje.' Hij hield ren rond rood snoepje omhoog, ik herkende het hij had die snoepjes ook altijd. Ik schudden mijn hoofd en bleef de oude man strak aan kijken. Hij haalde zijn schouders op en stopte het toen zelf in zijn mond.
'Goed ik denk niet dat je weet waarom we je hier hebben geroepen?' Ik schudden mijn hoofd. Het school hoofd trok even een moeilijk gezicht door het zuurtje in zijn mond, en keek me daarna strak aan.
'U was niet bij de meerderheid van uw lessen. Heeft dat een reden gehad?' Ik keek de man verbaasd aan, waar doelde hij op wist hij het, wist hij wat er toen was gebeurt. 'Nee meneer ik voelde me niet zo best vandaag en ben eigenlijk gaan slapen en pas twee uur geleden wakker geworden.' Dumbledore knikte.
'Goed dan zal ik je vertellen waarom je hier bent want blijkbaar heb jij nog geen geruchten gehoord op de gangen, heel de school heeft het er over en ik had eigenlijk vernomen dat je daarom de lessen heb gemist.' Ik begon me nu toch licht te irriteren aan de man, hij bleef maar vaag doen ik wilde bij Merlijns baard gewoon weten wat er aan de hand was.
'Wij hebben vanmorgen via vertrouwde bron vernomen dat een hele groep oud leerlingen die zich hebben aangesloten bij lord Voldemort. Zo als wij allebei weten maakt jou broer deel uit van die groep. Echter hebben deze jongen mensen een opdracht gekregen van Voldemort. Er is mij te oren gekomen dat ze een lagere miggle school moesten op blazen en dat e dat hebben geweigerd. Ik ben erg teleurgesteld in de keuze die ze zijn begaan na hun school carrière en zich bij Voldemort hebben aan gesloten, maar ik kan met enig trots zeggen dat ze deze opdracht hebben geweigerd. Maar Voldemort is Voldemort niet om dat over zich heen te laten komen.' De man keek me triest aan.
'Hier bij is een inval gedaan bij alle huizen van de groep oud studenten. Ook bij jou thuis Seneca, ze waren alleen uit op je broer maar je moeder was ook thuis ze heeft je broer dapper verdedigd en zich staande weten te houden, echter mocht dit niet baten. Zo dra ze een van de death eathers had vervloek, had ze zo veel tijd verloren en niet gemerkt dat er op het zelfde moment Eem vloek over haar uit spraken ze hebben haar ook vermoord je vader trof ze vanmorgen aan in het huis.' Ik staarde de oude man aan, die opeens nog ouder leek dan daarvoor. 'Nee,' was het enigste wat ik kon uitbrengen.

Hallo lieve lezers, sorry van het lange wachten. Het spijt me heel erg ik beloof van af nu weer wat vaker wat te poosten. Ik hoop dat jullie mijn verhaal nog steeds blijven lezen, en dont worry het is niet dat ik opeens stop. Er is veel gebeurt en ik had het erg druk daarom nu pas weer. Ik voel me een beetje schuldig maar ik hoop dat ik het weer een beetje goed heb gemaakt. Lots of love xxx

Reacties (4)

 • magiclove

  snel verder

  4 jaar geleden
 • EvilDaughter

  Arme zij

  4 jaar geleden
 • Elysian

  I stil love your story! Iedereen heeft het wel eens druk dont worry!

  Wauw ik kreeg tranen in mijn ogen mooi hoofdstuk

  4 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Noh they're death )):

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen