Foto bij Hoofdstuk 10

Sophia Elizabeth Eleanor Stark

Met een kleine glimlach op mijn gezicht kijk ik in de spiegel. Voorzichtig laat ik mijn vingers over de witte stof van mijn jurk glijden. Hij zit als gegoten, zoals verwacht had Pablo hem perfect op maat gemaakt net voor de bruiloft. Ik zou liegen als ik me er niet druk om had gemaakt, maar dat is normaal voor een bruid, zelfs voor een koninklijke bruid. Over ongeveer 20 uur zal ik in deze jurk naar het altaar lopen om me daar voor eens en voor altijd de binden aan de man van mijn dromen. Bij die gedachte breekt het zweet me uit. Het is een grote beslissing, één van de grootste in het leven en ik heb er bijna niet over nagedacht. De relatie van mij en Niall is niet normaal verlopen, normale mensen leren elkaar eerst kennen. Ik kende Niall natuurlijk al, en hij mij. Maar dat is op vriendschappelijke manier, wat als hij in een relatie anders is? Zo lang zijn we nog niet samen, misschien heb ik zijn erge kant nog niet gezien? Snel schud ik mijn hoofd als ik geklop op de deur hoor. Het kost me een aantal seconden en een trillende hap naar adem om mezelf te herpakken.
"Wie is daar?" Ik schud de gedachte van net van me af en schraap mijn keel.
"Doe open!" Ik frons bij het horen van de stem. Hij klonk wat schor. Even kijk ik naar mijn jurk waarna ik luchtig mijn schouders ophaal en richting de deur loop, inmiddels wel nieuwsgierig wie er voor de deur staat. Het kan sowieso Niall niet zijn, die is nu op zijn vrijgezellenfeest georganiseerd door die vriend van laatst, Liam. Ik schraap nogmaals mijn keel en open vervolgens de deur om oog in oog te komen staan met Margaretha. Mijn mond valt open en mijn ogen worden iets groter door de verbazing om haar hier te zien.
"Jij- Wat- Huh.. Hoe!?" Een schaterlach is te horen van mijn schoonzus. Nog geen seconde later heb ik mijn armen om haar nek heen geslagen en knuffel ik haar alsof de wereld er vanaf hangt. Ze komt als geroepen.

"Je jurk is trouwens prachtig. Alhoewel ik me wel afvraag waarom je hem net aan had." Ik roer met een theelepel in mijn kop thee. Inmiddels heb ik me omgekleed in een comfortabelere outfit en zit ik met Margaretha op mijn bed.
"Ik wou gewoon even zien hoe het eruit zag, er gewoon zeker van zijn dat de jurk goed genoeg is." Mompel ik.
"Leugenaar. Ik zie het aan je hoofd. Kom op, spill." Een zucht verlaat mijn mond.
"Ik weet het niet, ik weet gewoon niet of ik hier wel klaar voor ben. Ik ben nog vrij jong, Niall en ik zijn net voorbij onze wittebrood weken en- Ik twijfel gewoon. Ik bedoel, ik hou van Niall, echt waar. Maar wat als hij nou een andere kant heeft die hij nog niet heeft laten zien?"
"Oh lieverd, denk je dat je broer en ik elkaar door en door kenden voordat we trouwden?" Luchtig haal ik mijn schouders op.
"Jullie waren al enkele jaren samen."
"Jaren zegt niks. Je kunt twintig jaar met iemand samen zijn en nog niet weten wat zijn of haar ware aard is. Een huwelijk is en blijft een risico, de vraag is alleen of je het risico durft te nemen. Ik zal eerlijk zijn, er is inderdaad een kans dat hij uiteindelijk niet de ware voor je is, maar als ik zo naar jullie kijk dan ben ik er vrij zeker van dat hij het wel is. Jullie hebben al zoveel doorstaan om samen te kunnen zijn, jullie denken overal hetzelfde over en dan is er nog de passie tussen jullie. Zelfs een blinde kan zien dat jullie niet aan 'wachten' doen." Een rode blos verschijnt op mijn wangen als Margaretha de laatste woorden uitspreekt.
"Dat is ook zo, en ik hou echt heel veel van hem, maar.. Ik hou gewoon niet zo van risico's." Flashbacks van Greg schieten door mijn hoofd. Alles wat we deden was een enorm risico, we hadden makkelijk gepakt kunnen worden en dan zou ik nu niet zo relaxed hier zitten.


First of all.. GELUKKIG NIEUWJAAR YA'LL! Second of all.. Het einde komt in zicht tamtamtamtaaaaaam. Het goede nieuws is, ik ben begonnen aan een nieuwe story, Immortals - Liam Payne. Neem een kijkje als je wilt, it's gonna be epic yES (KLIK HIER)

Reacties (4)

 • biancadokkum

  super awesome geweldig goed geschreven <3!

  6 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Yeay een nieuw stukje (: Gwn met Niall trouwen en als je niet wilt ga ik welxD

  6 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  Ik wacht echt op een hoofdstuk waarin Niall en Sophia naar de gevangenis moeten lol.

  En oh my god je hebt me nu al 20 keer verteld dat je een nieuwe story begint.

  6 jaar geleden
 • Writex83

  Jij ook een gelukkig nieuw jaar.
  Blij dat je weer verder gaat.(yeah)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen