Het meisje pakt enkel zwijgend alle spullen, draait zich om en loopt de kamer uit. Met de laatste energie die je hebt kijk je haar na en valt vervolgens weer in een diepe slaap.

Nova pov.

Met jouw hart in je keel loop je de kamer uit. Je krijgt rare blikken van jouw collega’s toegeworpen, maar zodra de eerste doorheeft dat hij wakker is roept ze een teamlid mee naar binnen en wordt jij naar buiten gestuurd om even tot jezelf te komen.
Je wist dat hij elk moment wakker kon worden, en je had je er ook zeker op voorbereid dat hij je zou herkennen en op jou zou reageren. Maar dat hij jou nog steeds aan zou kijken alsof je zijn hele wereld bent, dat schrok jou af.

Opgelucht dat je een momentje voor jezelf kreeg, stak je een sigaret op en nam een diepe hijs. Je ploft in een stoel neer en duwt een paar verloren plukken haar terug in je knot. Flashbacks van de laatste keer dat hij jou zo aankeek schieten door jouw hoofd.

“MOM! They’re here!” roep je vrolijk door de woonkamer heen als je de x-factor bus van de promo tour voor ziet rijden. Met een glimlach op haar gezicht komt jouw moeder de woonkamer binnen gelopen en met een zachte plof plaatst ze de thee en koekjes op tafel, wetende dat Harry meteen naar hier wilt komen en ze hem en Anne kan ontvangen.
Ongeduldig wiebel je heen en weer op de bank, wachtende tot de bel gaat, wetende dat jouw moeder jou afkeurend gaat aankijken als je nu naar buiten stormt en Anne niet de kans geeft om haar zoon te ontvangen.
De andere vier jongens stappen achter hem aan de bus uit en vrolijk slaat Anne haar armen om iedereen heen. Je ziet dat er nog wat heen en weer overlegd wordt en dat Harry zich vervolgens op zijn hakken omdraait om naar jullie voordeur te lopen.
Met een ruk spring je op van de bank en sprint de gang in. Nog voor hij de kans heeft gehad om aan te bellen, trek je de voordeur open en slaat jouw armen om zijn nek heen. Je voelt hoe hij zijn armen om jouw middel wikkelt en jou dichter tegen zich aandrukt, zodat alle ruimte tussen jullie verdwijnt.
Met een gelukzalig gevoel verstop je jouw gezicht in zijn nek, en snuift zijn heerlijke geur op. Zachtjes hoor je hem grinniken en lief drukt hij een kus op jouw kruin. Hij laat jou langzaam los en loopt verder naar binnen om jouw moeder te kunnen begroeten en vrolijk ontvang je Anne en de andere jongens.
Als iedereen eindelijk een plaats heeft gevonden in de woonkamer, beginnen de jongens enthousiast te vertellen over de promo tour van afgelopen twee weken. Vrolijk roepen ze door elkaar en schieten in de lach als de een de ander vlekkeloos aanvult. Harry’s ogen stralen tijdens het vertellen en met een glimlach op jouw gezicht laat je je wat meer tegen hem aanleunen.
Zijn hand die achter jouw rug lag, laat hij langzaam wat verder om jouw middel glijden en zonder er bij na te denken laat je jouw hoofd op zijn schouder leunen. Zachtjes drukt Harry een kus in jouw haar.
“I missed you, beautiful.” Fluistert hij zodat alleen jij hem kunt horen. Zachtjes knijp je in zijn been, als teken dat je hem gehoord hebt en kruipt nog wat dichter tegen hem aan.
Als de jongens weer de deur uit zijn om ook naar huis te gaan kijk je jouw moeder smekend aan. Ze begrijpt de hint en geeft zuchtend toestemming om naar boven te gaan.
Met een grijns op jouw gezicht pak je Harry’s hand vast en trekt hem mee naar boven. Lachend loopt hij achter jou aan en ploft, eenmaal op jouw kamer, op jouw bed neer, jou met zich mee nemend.
Je komt half bovenop hem terecht en prikt hem in zijn zij. Met een grijns op zijn gezicht slaat hij zijn arm om jouw middel en rolt jullie om.
Jouw schaterlach vult de kamer als hij jou begint te kietelen en spartelend probeer je hem van je af te krijgen. Smekend om genade lig je onder hem en als hij dan eindelijk toegeeft slaak je een diepe zucht waarna je hem aankijkt.
Een onbekende twinkeling schijnt in zijn ogen en een frons staat tussen zijn wenkbrauwen. Vragend kijk je hem aan, maar hij wendt zijn blik niet van je af.
Zachtjes rijk je met jouw hand naar de frons tussen zijn ogen en wrijft er overheen zodat hij zijn gezicht wat ontspant.
Een glimlach verschijnt op zijn gezicht en zijn kuiltjes worden zichtbaar. Lachend laat je jouw vingers door zijn krullen glijden waardoor hij ze meteen weer goed schudt en jouw pols naast jouw gezicht in het matras drukt.
Vrijwel meteen laat hij deze weer los en streelt een plukje haar achter jouw oren. Zijn handpalm laat hij op jouw wang rusten en zijn blik blijft op jouw ogen gericht.
Een beetje twijfelend overbrugd hij de laatste afstand en sluit zijn ogen, je voelt zijn zachte, warme lippen voorzichtig en twijfelend op de jouwe drukken en overdonderd door Harry’s actie sluit je jouw ogen en wacht af wat hij doet.
Als hij merkt dat je hem niet weg duwt, drukt hij zijn lippen wat harder tegen die van jou en komt wat meer boven jou hangen, met zijn handen aan weerszijden van jouw hoofd.
Voorzichtig opent hij zijn mond een stukje en likt over jouw lippen. Lichtjes twijfelend open je jouw mond een stukje en geeft hem daarmee toestemming om de kus over te laten gaan in een zoen.
Na enkele minuten, veel te kort naar jouw mening, trekt hij zich langzaam terug. Zachtjes drukt hij nog een kusje op jouw lippen en kijkt jou aan. Je ziet iets bij hem wat je nog nooit gezien hebt, niet te beschrijven. Hij kijkt jou aan alsof Megan Fox voorbij loopt. Grinnikend om jouw eigen gedachten kijk je Harry aan die jou met een vragende blik aankijkt. Lachend schud je jouw hoofd drukt nog een kusje op zijn lippen.
Soepel rolt hij van jou af en trekt jou in een vloeiende beweging met zich mee, zodat jij met jouw hoofd op zijn borst komt te liggen. [i/]


Een extra lang hoofdstukje omdat ik wat minder schrijf. Hoop dat het wat goedmaakt:X

Reacties (3)

 • HoranLoverr

  Ze waren zo schattig !! Zou super zijn moesten ze snel weer samen zijn_O_
  (H)

  5 jaar geleden
 • Iluna

  Ooh, snif... Dit was zo prachtig, veel te lief voor woorden!
  Ik zal het nog maar eens zeggen: ZE MOETEN SAMEN KOMEN!!
  Ze zijn gemaakt voor elkaar!
  Weer prachtig geschreven, meid! Dankjewel voor zo'n mooi lang stukje, je bent de beste!
  xxx

  5 jaar geleden
 • SaskiaR

  Mooi! Ze moeten echt weer bij elkaar komen! Snel verder:)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen