Hoofdstuk 45
~ Droom zacht, kind van mij
Je bent m`n hoop m`n levensdroom
Huil zacht, kind van mij
Met jou zal alles mooier zijn ~
Dana Winner, kind van mij

Harry POV

Het is intussen al weer bijna twee weken geleden sinds de geboorte van Ellie. Jane laat ons al een klein beetje meer toe om haar te helpen met de baby. Jessica heeft vandaag haar laatste examen en gaat daarna weg met vriendinnen. James moet de hele dag werken en ik ben in Londen samen met Niall, Louis en Liam. We moeten enkele meetings doen in verband met het voortbestaan van One Direction. Jane zal dus vandaag, de hele dag, alleen voor Ellie moeten zorgen.

"Harry, ga je nu terug naar Jane en haar dochter?" Ik knik. "Maar ik ga eerst nog even langs mijn moeder en mijn zus, wat verse kleren ophalen en even bijpraten." leg ik uit. "Ik dacht dat je daar enkel bleef tot ze bevallen was?" mengt Liam zich in het gesprek. "Dat dacht ik ook. Ik was er vorige week nog over aan het nadenken. Ik weet niet precies wat, maar er is iets wat me nog tegenhoud om daar te vertrekken. En ik hoor niemand klagen over mijn aanwezigheid."
"Ben je niet gewoon helemaal stapelgek op haar?" vraagt Louis. Ik schud met een glimlach mijn hoofd. "Ze is nog helemaal niet over Tyler heen, dus dat zou ongepast zijn. Trouwens, ik ben helemaal niet verliefd op haar. Ik wil haar alleen maar helpen."

Jane POV

"Sssh, Ellie, ssshh." Ik probeer Ellie al bijna anderhalf uur stil te krijgen, maar ze blijft maar huilen en krijsen. "Wat scheelt er toch met je?" vraag ik me luidop af. Honger kon zie niet hebben want ik heb haar pas melk gegeven. Een vuile luier kon ze ook niet hebben, want die had ik net nog ververst. Ik leg haar neer in haar bedje en ga met mijn hand door mijn haar. Een vermoeide zucht verlaat mijn lippen. "Ga toch alsjeblieft slapen." fluister ik tegen haar. Het was al bijna acht uur in de avond en ze had al een hele tijd aan het slapen moeten zijn. Wat moet ik doen? Wat doe ik verkeerd? Waarom slaapt ze niet? Die vragen spoken al de hele tijd door mijn hoofd. "Zie je nou wel dat ik dit niet alleen aankan." zeg ik tegen niemand in het bijzonder. Nu moet ik wel iemand om hulp vragen, maar wie? Jessica is uit met haar vriendinnen en ik wil haar pret niet bederven. James is waarschijnlijk nog aan het werken en Harry? Misschien kan ik Harry wel om hulp vragen. Ik weet niet wanneer hij terugkomt. Misschien wil hij wel niet gestoord worden. Ik word helemaal gek van mijn gedachten en het gekrijs van Ellie. "Oh, fuck it." fluisterde ik en tikte Harry aan tussen mijn contacten. De beltoon ging twee keer over.
"Hello?"
"Harry, ik ben het."
"Gaat alles wel goed? Is dat Ellie die ik hoor?"
"Ja, dat is Ellie. Ze is al anderhalf uur aan het huilen en ik weet echt niet meer wat ik moet doen."
"Heb je haar eten gegeven?"
"Ja, en voor je het vraagt ik heb ook haar luier al gecheckt. Ik heb alles al gedaan maar ze stopt niet met huilen." Ik voel hoe mijn stem trilt terwijl ik het zeg. "Ik ben gewoon de slechtste moeder op deze hele planeet." fluister ik meer tegen mezelf dan tegen Harry.
"J, zeg dat niet steeds. We weten beiden dat het niet zo is."
"Waarom krijg ik haar dan niet stil? Zou ze ziek zijn? Moet ik naar het ziekenhuis met haar?"
"Nee, ik denk niet dat ze ziek is. Voelt ze koortsig?"
"Nee."
"Ik heb een idee. Zet me op speaker en de telefoon ergens in haar buurt." Verbaasd doe ik wat hij van me vraagt.
"Wat ga je doen?"
"Hoort ze me?" vraagt Harry, mijn vraag negerend.
"Ik denk het wel."
"Ellie, ik hoop dat dit werkt." Daarna is het stil aan de andere kant van de lijn, voor Harry zacht begint te zingen. "Across the ocean, across the sea. Startin' to forget the way you look at me now." Ellie lijkt de tweede stem in de kamer op te merken want ze wordt al wat stiller. "Need to see your face and need to look in your eyes" Harry blijft zingen en Ellie blijft luisteren. Met grote ogen kijkt ze me aan en ze wordt langzaam rustig. Tranen beginnen zich nu in mijn ogen te vormen. Ik ga neerzitten in de schommelstoel die naast Ellie haar bedje staat. Hoe kon hij in godsnaam weten dat, dat zou gaan helpen?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laat me zeker weten wat jullie van dit stukje vinden!!
- Liedje die Harry in dit stukje zong: Be Alright ~ Justin Bieber
Wat vinden jullie van Pillowtalk?? Ik ben echt helemaal verliefd op het liedje!
Een late 'Happy Birthday, Harry!'

LUFU

Reacties (3)

 • Fermosa

  Zo benieuwd wat ze nu gaat doen.
  Ik denk dat Harry stiekem wel eens zong voor Ellie als ze aan het huilen was en Jane sliep

  2 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!!

  3 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Love it! Snel verder pleaseee

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen