Foto bij O14 Olivia May Carpenter

16+

Joey duwt me een wc-hokje in van het mannentoilet. Normaal gesproken zou het super awkward zijn om hier als meisje zijnde naar binnen te gaan maar voor nu, de alcohol drukt al die schaamte weg.

Zijn lippen vinden de mijne als hij mijn rokje omhoog schuift, zijn eigen broek omlaag trekt samen met zijn boxer short en mijn string en me tegen de muur van het hokje drukt. Hij weet nog snel een condoom uit zijn broekzak te vissen en die om te doen voor hij me stevig beetpakt bij mijn kont en me omhoog duwt. Ik geef het laatste zetje door iets omhoog te springen en mijn benen om zijn heupen heen te slaan.
Ik sla mijn armen om zijn rug en druk mijn nagels in zijn rug als hij zichzelf naar binnen duwt. Een zachte kreun verlaat mijn lippen.

Hij duwt zijn tong mijn mond in en stoot hard wat me hard laat kreunen in de kus. 'Ik heb hier zo lang op gewacht' Hijgt Joey als hij de kus verbreekt. Hij drukt zijn lippen in mijn nek en gaat verder tot aan mijn borst. Zijn stoten zijn hard en met elke stoot kras ik over zijn rug. Ik weet niet zo goed wat ik erop moet zeggen dus ik zeg er maar niks op.

Ik voel dat hij me dichter bij mijn hoogtepunt brengt. Zijn stoten worden zachter en ik kreun hard als ik kom. Hij volgt niet lang na mij. We glimlachen naar elkaar en hij laat me weer zakken. We fixen ons zelf een beetje op zodat we gewoon de deur uit kunnen. We lopen de zaal weer in waar het feest nog steeds in volle gang is. Joey en ik kunnen niet stoppen met lachen naar elkaar. We dansen met elkaar en drinken nog wat meer.

Na een gezellige nacht gaan we terug naar de motel waar we verblijven. Daar gooit Joey me op het bed en komt gelijk boven me hangen. 'Klaar voor een 2e ronde?' Fluistert hij in mijn oor terwijl hij zacht in mijn oorlel bijt. 'Natuurlijk' Fluister ik terug en druk mijn lippen tegen die van hem.

Hai! Sorry voor de late update maar hier is nog een klein hoofdstukje! We proberen de volgende keer sneller te zijn! (:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen