Dit korte verhaal is een parodie op cliché young adult fantasy-verhalen, geschreven met de opdracht 'schrijf het slechtste verhaal dat je kunt schrijven'.

Haar lange, wapperende regenbooghaar wapperde wapperend in de wind. Haar unieke zwaard met zeer magische krachten, gemaakt voor haar door een magische oude vrouw met magische zwaardmaak-krachten, kliefde het hoofd van een ork doormidden. Er was geen bloed, want duh, het was een magisch zwaard en Arabella Felicia Perfectia wilde natuurlijk geen vlekken op haar perfecte rode regenbooggekleurde jurk, die in de wind wapperde. Ze landde perfect op haar voeten terwijl Gary, haar ontzettend knappe reispartner die ze haatte, maar toch niet, bewonderend naar haar keek.
Ze is zo perfect, dacht hij, terwijl zijn wapperende haar in de wind wapperde. Het is zo jammer dat ze me haat. Of niet?

Ondertussen was Arabella Felicia Perfectia naar hem toe gelopen en ze zei een standaard sarcastische opmerking, maar Gary wist dat ze alleen gemeen tegen hem was vanwege haar ontzettend tragische kindertijd, waar ze nooit over wilde vertellen en daarom vergaf hij haar meteen. Arabella Felicia Perfectia was ook de uitverkorene en dat was natuurlijk heel erg zwaar. Ze was voorbestemd om het rijk te redden van de kwaadaardige Evilia, een kwaadaardige tovenares van de kwaadaardige donkere kunsten. Maar Arabella Felicia Perfectia was geoefend in de lichte magie, omdat ze zo puur van hart en perfect was, en nu waren ze op weg naar evilia.

Maar oh nee, wat is dat? Stu, een andere ontzettend knappe man, stond in hun weg. Zijn wapperende haar wapperde wapperend in de wind.
Hij sprak: “Arabella Felicia Perfectia, ik houd van je en daarom wil ik met alle plezier mijn leven geven zodat je de kwaadaardige tovenares Evilia kan verslaan.”
“Nee,” sprak Gary. “Ik ben degene die de dappere daad zal doen.”
Zijn wapperende haar wapperde wapperend in de wind.

“Oh nee,” zei Arabella Felicia Perfectia. “Wat moet ik nu doen? Allebei deze perfecte jongens houden van mij en willen hun leven voor me geven, hoewel ik ze pas een dag ken. Het is verschrikkelijk om zo perfect te zijn. Ik haat ze allebei, maar diep in mijn hart houd ik toch van ze!”

Ze liepen naar de toren van de kwaadaardige tovenares Evilia en Arabella Felicia Perfectia sprak:
“Je kwaadaardigheid eindigt hier. Ik ga je verslaan.”
Evilia lachte kwaadaardig en vermoordde Stu. Arabella Felicia Perfectia schreeuwde dramatisch en stuurde een lichtstraal van perfectie op Evilia af en ze was meteen dood, doordat Arabella Felicia Perfectia zoveel liefde meedroeg.

Arabella Felicia Perfectia trouwde met Gary en op hun trouwdag kenden ze elkaar twee dagen. Maar het was echte liefde, dat wisten ze zeker.

Reacties (11)

 • Grace

  oh god, mijn hoofdpersonage heet ook Arabella oeps haha

  dit stukje was echt geweldig. Ik ga nooit meer het woord 'wapperen' durven gebruiken nu, niet dat ik dat hiervoor wel deed... (;

  5 jaar geleden
 • Reiner

  Je had me bij 'wapperende haar wapperde wapperend' :')
  Dit is echt zo geweldig :') Ik lag helemaal dubbel toen ik dit las XD

  5 jaar geleden
 • Creator

  Gewoon geniaal dit HAHAHA

  5 jaar geleden
 • Wiarda

  Dit hele stuk is puur goud en "zijn wapperende haar wapperde wapperend in de wind" is de meest hilarische zin die ik in tijden heb gelezen, applaus. :'D

  5 jaar geleden
 • Catbox

  Echt geweldigxD

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen