Foto bij 03 ~

Ik draaide de kraan dicht en stapte uit de douch, toch wel even lekker om gedoucht te hebben na nat geregend te zijn. Justin had er op aangedrongen omdat ik anders ziek zou worden. Ik droogde mij af en trok de droge kleding aan die Justin had klaar gelegd, een spijkerbroek en een hoodie. Ik trok het aan, de hoodie was iets te groot maar wel lekker warm. Ik liep de douch uit en zag Justin en Jaxon op de bank zitten. Ze hadden blijkbaar de grootste lol, Jaxon was aan het schaterlachen. Ik glimlachte. Justin had mij gezien en begroete mij. Jaxon draaide zich om en zei: Aysha, het regent heel hard en het onweert nu ook en hij keek ernstig. Ik liep naar het raam en keek naar buiten en zag dat Jaxon gelijk had. Justin was achter mij gaan staan. Aysha begon hij… Als het dit weer blijft dan is het te gevaarlijk om over straat te gaan… maar laten we eerst wat eten. Het was ondertussen al half 6 geworden. ASHLEY…. Snel stuurde ik haar een sms.

Justin gaan we in het restaurant eten? vroeg Jaxon. "Ik vind het goed" zei Justin, Aysha? "Ik vind het prima" zei ik. Dan doe ik even mijn nieuwe topje aan. Ik liep de badkamer in en trok de hoodie uit. Ik keek in de spiegel toen de badkamer deur op ging. Justin kwam binnen en daar stond ik in mijn bh, hij had mijn telefoon in zijn hand. “Heee!!!” riep ik. Je werd gebeld en ik… uh .. hij gaf mijn telefoon. Ik ben bijna klaar, ik sloeg mijn handen gekruist voor mijn borsten. “juist ja” zei Justin. Maar hij bleef in de badkamer staan. “je mag wel even in de woonkamer wachten” zei ik. “Misschien wil ik wel hier wachten” zei hij terwijl hij naar keek. Ik zag een uitdagende blik in zijn ogen. Ik voelde dat ik bloosde. Justin grinnikte en draaide zich om en liep de badkamer uit. Mijn mond viel open, had de Justin Bieber dit tegen mij gezegd??!! Ik trok snel mijn nieuwe topje aan en liep de badkamer uit. Ik ben klaar zei ik. “Aysha je hebt kaartjes aan je shirt” zei Jaxon. “Ik knip ze er wel uit” zei Justin en hij liep naar de keuken en rommelde in een la en kwam terug met een schaar. Hij legde zijn hand op mijn blote schouder en veegde met zijn andere hand mijn lange bruin haar op zij. Hij knipte het kaartje uit mijn topje. Zijn hand bleef nog een poosje rusten op mijn schouder. Ik kreeg een tintelend gevoel in mijn buik. “gaan we nog” vroeg Jaxon. En met zijn drieën liepen we naar het restaurant die gevestigd zat in het hotel.

Ik nam de laatste hap van mijn toetje en legde de lepel naast het schaaltje. “Hoe heeft het gesmaakt vroeg Justin” Geweldig antwoorde ik en ik glimlachte. Laten we maar terug gaan zei Justin, Jaxon is ook moe en hij wenkte naar Jaxon. We liepen terug naar de kamer. “Mag Aysha mij naar bed brengen?” vroeg Jaxon. Als Aysha dat wil mag dat van mij grinnikte Justin. Ik bracht Jaxon naar bed en deed de deur zachtjes achter mij dicht. Ik plofte naast Justin op de bank. “Het lijkt mij een beter idee als je vannacht hier slaapt” zei Justin en hij keek mij serieus aan. Het is al laat, ik slaap wel op de bank dan kun jij in het bed slapen. Ik heb wel een shirt voor je die je aan kan. “Ik knikte instemmend” “maar vertel eens wat over jezelf” zei Justin, ik kom niet altijd een mooi en mysterieus twee keer in 2 dagen tegen. “Wat is je volledige naam?” Ik ben Aysha Jasmine Waters, een normale 19-jarige tiener. “Aysha Jasmine… een mooie naam voor een nog mooiere meisje” Ik bloosde: “ik ben best moe” zei ik. Ja, laten we maar gaan slapen zei Justin. Hij wees mij naar de kamer en pakte zelf een kleed uit de kast die in de kamer stond. “Slaaplekker Aysha Jasmine” Hij glimlachte en liep weg. Ik deed de deur dicht en trok mijn kleding uit en het shirt aan dat Justin mij gegeven had. Het rook naar hem dat ik beslist niet erg vond en ik kroop in het grote hemelbed. En ook het bed rook naar hem. Ik legde mijn mobiel op het nachtkastje en krulde mij op en sloot mijn ogen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen