Foto bij Poll & blog

Hey guys,

Sorry, geen nieuw hoofdstuk, en dat komt eigenlijk omdat ik niet zo goed weet hoe ik het verder moet gaan doen. Ik heb nog wel een paar vage ideeën maar weet niet of ik daar wel mee door moet zetten omdat het verhaal al zo lang is en duurt en het nu al als het einde kan voelen. Daarom laat ik het aan jullie over!

Ik heb een poll samengesteld waar jullie (anoniem, voor degenen die dat wensen) op kunnen stemmen en eventueel (graag) op reageren. Ik hoor echt heel graag wat jullie graag nog zouden willen lezen en zien gebeuren met Harry, Aibileen, Tristan en Charlie (zo leuk om die vier namen nu bij elkaar te kunnen gebruiken ahaha), zodat ik er iets leuks van kan maken. Dus echt, laat maar van je horen!!

Ook heb ik sinds nog geen twee maanden een blog waar ik af en toe iets op plaats (eigenlijk alleen als ik me daarnaar voel). Het gaat voornamelijk over mezelf en hoe het de afgelopen jaren is geweest. Ik kijk erop terug en probeer tegelijkertijd vooruit te kijken. Beetje gedachtes ordenen voordat ik in september weer begin met een studie. Misschien is het wel iets voor degenen die nu bezig zijn met studeren en dezelfde struggles ervaren of zo meteen pas beginnen (al moet ik zeggen dat je niet meteen moet denken dat hoe het voor mij is geweest ook zo voor jou zal zijn. Iedereen ervaart het anders maar het kan altijd helpen om alvast een beetje te proeven voordat je een grote hap neemt).
Het is ook eigenlijk nog niet eens de studie die hier een grote rol in speelt, maar vooral het volwassen worden (stel dat maar zo ver mogelijk uit, folks).

Liefs, C xxx

Reacties (2)

 • biancadokkum

  Heb gestemd op je poll:)!
  En een stuk van je blog gelezen maar wat is dat mooi om te lezen, wat heb je dat mooi geschreven <3!!

  3 jaar geleden
 • BiebStyless

  gestemd op je pol!! en je blog is heel mooi om te lezen:)

  xx

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen