Foto bij 143.

Eindelijk weer een nieuw stukje! <3 Binnenkort word het echt weer interessanter. (;

Een zachte kneep in mijn arm maakte me wakker. Het was geen venijnige pijn, maar eerder een prikkelende tinteling. Een fijne pijn al was het amper pijn te noemen.
Mijn ogen gingen met een hapering open. De zon die in mijn gezicht streek was nou niet eentje waarvan ik hield zo vroeg op de dag. Na iets meer inspectie kwam ik erachter dat het raam openstond en de gordijnen wapperden op het lichte briesje dat mijn kamer in kwam al was de beroering van de winter in het weer al wel duidelijk te voelen. Nog even en de eerste vlokken sneeuw zouden vallen.
"Goedemorgen." De fluistering bij mijn oor liet me naar achteren leunen tegen het lichaam aan dat samen met mij het bed deelde.
De blote huid onder mijn vingers was warm en de handen die over mijn lichaam heen gleden waren misschien nog wel warmer.
We waren allebei op ons ondergoed na naakt. We voelden allebei al wel dat we er klaar voor waren om een stap verder te gaan, maar we konden het risico hier bij mij thuis niet riskeren.
Tevens waren er het er ook over uit dat onze eerste keer speciaal moet worden en niet zomaar op een random avond in een bed omdat we er zin in hadden.

"Goedemorgen." Zo goed als ik kon draaide ik me om in zijn armen. Zijn ogen waren half open wat ervoor zorgde dat zijn ogen fonkelden als twee magische blauw oplichtende kristallen bollen.
We hoefden elkaar enkel maar aan te kijken en we wisten of de ander goed geslapen had of niet.
In dit geval gelde dat voor beide.
"Hoe laat is het?" Vroeg ik hem terwijl ik me half aan hem omhoog trok om wat meer op ooghoogte te komen. Hij had makkelijk zicht op de klok die achter mijn hoofd op het nachtkastje stond.
"Net iets over half tien, jij moet voor drie uur dat verslag inleveren en ik moet je de tijd gunnen om het te kunnen schrijven."
"Is het niet verstandiger dat je erbij bent? Zodat je weet wat ik schrijf zodat jij je daarop kan aanpassen?" Het kon gevaarlijk worden als ik hem toch nog in mijn verhaal betrok en hij geen idee had waar ik het over had.
Hij knikte en binnen een paar minuten had ik de eerste zinnen op papier staan.
"Misschien kan je hier beter geweest kan schrijven in plaats van was."

Oryon was weggegaan nadat hij mijn stukje doorgelezen had, me een kus had gegeven ik kon het raam al snel achter hem sluiten om me wat beter aan en om te kleden zodat ook ik richting school kon om dit ding in te leveren.
Ik had na school met hem afgesproken dat ik boodschappen zou doen zodat we gezamenlijk zouden kunnen koken bij hem thuis en als het aan hem lag zou ik bij hem kunnen slapen vannacht.
Ik beet op mijn lip. Mijn hart was niet het enigste wat klopte wanneer ik bij hem was en sinds dat het lichamelijk contact tussen ons sterk gestegen was. Mijn lichaam liet me weten dat ik er klaar voor was om verder te gaan met Oryon dan dat we nu deden.
Ik wilde het bed met hem delen en niet alleen om in elkaars armen te slapen.
Een zachte kuch over mijn lippen heen was mijn poging om me weer met mijn gedachten bij elkaar te schrapen en mijn vingers schoven een pluk losgeschoten haar van mijn staart achter mijn oor.

Het was drukker op de gang dan ik verwacht had en al snel was ik erachter dat mijn gehele klas en zelfs de rest van de eerste en tweedejaars aanwezig waren.
Het koste me enige moeite om bij de balie te komen waar ik mijn verslagje in kon leveren.
"Bedankt jongedame, blijf alsjeblieft op school. Mevrouw Collins wilt graag nog een mededeling doen die betrekking heeft op alle aanwezigen."
Oké, ik was benieuwd wat dat in kon houden.
Mijn ogen gleden over de menigte heen en vonden al snel die van Hunter, die zo te zien nog in gesprek was met één van de jongens uit onze klas en ze vonden daarna die van Arrianna, die eerder dan mij van huis was vertrokken.
"Hé meid." Ze haakte der arm door de mijne heen zodra ze naast me stond. "Wat zou de mededeling zijn? Ik heb een aantal derdejaars hier net voorbij zien lopen die nogal geheimzinnig met elkaar aan het fluisteren waren."
Ik haalde mijn schouders op. "Ik heb geen idee, misschien iets over de conditie van Madison?"
Alleen haar naam over mijn lippen heen voelen komen zorgde voor de kriebels.
Wat als ze sneller bijkwam dan ik hoopte en ze iedereen zou vertellen dat ze de intimiteit tussen mij en Oryon zag en dat ik eigenlijk de oorzaak was van haar ongeluk?

Iemand schraapte diens keel en de gehele menigte was direct stil. Dat kon maar één persoon inhouden.
Mevrouw Collins had zich achter de informatiedesk geschaard en haar handen voor haar lichaam in elkaar gevouwen. "Zoals hoogst waarschijnlijk bekend is, begint de kerstvakantie over twee weken."
Even brak er gefluister uit,dat was inderdaad algemene kennis en velen hadden al plannen gemaakt om naar hun familie te gaan met de feestdagen.
"Stilte." Wat ze direct ook kreeg. "In de week voor de vakantie is het toetsweek, zoals jullie allemaal ook weten." Ze was even stil, alsof ze weer gefluister verwachtte onder de studenten, maar die bleven allemaal stil.
"Dit jaar is er een unicum, het docententeam heeft besloten de eerste en tweedejaars te betrekken bij iets wat normaal alleen voor de hogere klassen is." De toon in haar stem liet het duidelijk maken dat zij er niet geheel mee eens was, waarmee ze ook maar ingestemd hebben.
Naast me voelde ik Arrianna echter opgewonden op en neer huppen, zij had schijnbaar al wel een idee waar dit heen ging, maar als tweedejaar had ze het gegeven vorig jaar waarschijnlijk al meegekregen. Mijn ogen gleden even om mijn dichtstbijzijnde omstanders en ik zag meerdere tweedejaars hoopvol naar mevrouw Collins kijken.
"De eerstejaars en tweedejaars zijn hierbij uitgenodigd voor het jaarlijkse gemaskerde winterbal."

Reacties (2)

 • Vanamo

  Nice een gemaskerd bal... Could be fun..

  3 jaar geleden
 • Girlicious

  Een gemaskerd bal?
  Oef!!
  Oryon met een masker
  Nog hotter dan normaal
  Oke het is voor de leerlingen maar wedden dat Oryon undercover komt
  En ik voel Oryon en Odette seks aan komen
  ZO SUPER CUTE
  De gedachte alleen al laat me fangirlen
  Hun zijn zo leuk samen
  Ik bedoel, look at them!
  KIJK HOE CUTE
  Ik heb dit verhaal echt gemist
  Ik hou van Oryon
  En niet alleen omdat hij hot is en een leraar
  Ik hou van knappe mannen met een lief zorgzaam karakter
  Aawhhh
  Hopelijk gaat het slecht met Madison
  Verradelijke bitch. Karma heet dat
  Ha!
  Hoe langer Madison weg is, des te meer tijd hebben Oryon en Odette om hun relatie te laten werken. Tenminste niemand die het in de weg zit

  Kudo!
  Snel verder!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen