Foto bij I'll wait

We waren een maand verder en er was in die korte tijd een heleboel veranderd. We waren na de bekendmaking bij de families in Holmes Chapel teruggekeerd naar Londen en kochten de volgende dag meteen nieuwe bedden, kledingkasten, behang, bureaus en speelgoed voor Tristan én Charlie. Omdat Harry echter daarna weer weg moest bleven alle spullen een paar dagen in de garage staan. Behalve het speelgoed – dat was bij de eerste aanblik van de jongens meteen smekend eruit getrokken en lag nu her en der door het huis verspreid. Ik vond het niet erg. Om elke dag op te staan met twee krijsende kinderen in plaats van één vond ik hartverwarmend en nam ik voor lief. Gelukkig gingen beide gewoon naar school – ook de oudste, die nu vier dagen in speciaal onderwijs volgde en één in normaal onderwijs bij zijn broertje op school. Het was een grote verandering voor de jongen, wat er voor zorgde dat hij de eerste twee weken elke dag aanvallen had omdat hij niet wilde gaan. Maar toen raakte hij langzaam gewend aan de nieuwe routine die zijn leven had en ging het beter. Hij lijkt het nu zelfs leuk te vinden, ook al was hij nog wel altijd op zijn hoede en afstandelijk.
Ikzelf was begonnen me meer te verdiepen in de vluchtelingencrisis in Engeland en had al een paar keer gesproken met verschillende organisaties. Ik was nerveus, nieuwsgierig, terwijl Harry dolenthousiast en vooral heel trots was. Elke keer als hij terugkwam van het werk hadden we het meer over mijn vorderingen dan zijn laatste dagen bij One Direction. Ik had het gevoel dat hij dat ook expres zo wilde, zodat hij er niet teveel aan hoefde te denken.
Nadat Harry weer was teruggekeerd waren we meteen begonnen met het leeghalen van de twee slaapkamers en hadden vervolgens het behangen overgelaten aan twee mensen die er hun beroep van hadden gemaakt en het uiteraard tien keer beter konden. De kamers inrichten deden we echter zelf, met uiteraard de hulp van de jongens, die elk hun eigen dingetjes in hun kamer wilden. Vooral Tristan was erop gebrand dat alles precies zo was zoals hij het wilde, wat we hem ook honderd procent wilden geven, omdat orde en rust precies was wat hij nodig had.
Het was fijn als Harry vrij had en thuis bij ons was. Het was ook fijn dat we dan samen de dingen konden doen, zoals voor de kinderen zorgen, koken, de kamers in orde maken en elkaar van dichtbij liefhebben.
Het was een dag waarop we de trap op en af liepen met dozen met kleding en spullen van de jongens, die eerst even beneden hadden gestaan. Ik had een doos vol met kleding van Tristan in mijn armen toen ik de trap opklom en Harry onderweg tegenkwam. Hij knipoogde naar me voordat hij langs me heen schoof en een pets op mijn achterwerk gaf. De doos viel bijna uit mijn handen.
Asshole!
I just hit one, indeed!
Fuck off!
Schaterend denderde hij de trap af om het gejengel van de twee kinderen beneden te verzachten.

Die avond, toen de kinderen elk in hun eigen bed waren gelegd en de televisie zacht op de achtergrond aan was gezet, waren we op de bank tegenover elkaar gaan zitten. We hadden elk een glas wijn in de hand, en alleen onze voeten en onderbenen die elkaar aanraakten. Ik keek over de rand van mijn glas naar Harry en bestudeerde hem. Hij had het niet door omdat hij druk op zijn telefoon bezig was. Ik vond het niet erg. Ik wist dat hij soms nog nogal wat met de band en het management af moest spreken, en ik wist ook dat als de sms-sessie voorbij was hij de rest van de avond helemaal van mij zou zijn.
Het licht van het schermpje scheen in zijn gezicht, waardoor hij bleek leek, en omdat zijn haar in een knotje was gestoken, werd dat extra benadrukt.
Ik gniffelde toen Harry verstrooid opkeek en mijn blik opving. Zijn mondhoeken trokken omhoog en hij keek me vragend aan.
‘Er is niets.’
Harry glimlachte voluit terwijl hij zonder weg te kijken van zijn glas nipte.
‘Ik kom zo bij je.’
‘Oké.’
Vijf minuten later legde hij zijn telefoon weg en gebaarde me dichterbij te komen. Bijtend op mijn onderlip kwam ik overeind op mijn knieën en schuifelde zo tussen zijn benen door naar hem toe.
‘Hey,’ glimlachte hij naar me toen ik bij hem was en me met elk been aan één kant op zijn schoot liet rusten. Ik glimlachte naar hem, nipte van mijn glas en liet mijn vrije hand in zijn nek glijden. Hij leunde licht in mijn handpalm en sloot zijn ogen bijna.
Ik boog voorover en drukte mijn mond tegen de zijne en proefde de wijn van zijn lippen. Lang duurde het niet, want ik trok me terug, pakte de glas wijn uit zijn handen en boog gevaarlijk ver van de bank af om beide glazen op de salontafel te kunnen zetten. Harry, die me bij mijn middel had vastgepakt om te behoeden dat ik viel, bleef me vasthouden toen ik weer op zijn schoot kwam te zitten.
Ik keek naar hem. Hij keek terug.
‘Beautiful,’ zijn handen schoven onder mijn trui, omhoog, namen de stof mee. Ik rilde licht door de koele lucht in de woonkamer. Harry drukte zijn lippen samen en keek me betekenisvol, maar vooral vragend aan.
‘Ja hoor, is goed,’ bloosde ik half en een ondeugende grijns brak door op zijn gezicht, voordat hij de trui verder schoof totdat deze helemaal uit was.
Hij sloeg zijn armen om mijn rillende lijf heen en drukte me tegen zich aan. Ik lag met mijn hoofd op zijn schouder, mijn gezicht naar de televisie toe. De nieuwslezer praatte onverstoorbaar door en merkte niets van de onderonsjes tussen mij en Harry.
Hij streek zacht over mijn rug, naar de rand van mijn broek, duwde zijn vingers er een stukje onder zodat zijn vingertoppen de rand van mijn string bereikten. Bij het terugtrekken van zijn hand trok hij deze zacht een stukje mee, en ik hield mijn adem in.
Ik voelde zijn lippen licht maar vooral zijn adem tegen mijn blote schouder, en ik draaide mijn hoofd naar hem toe. Legde deze op zijn schouder met mijn gezicht half in de holte van zijn nek. Hij sloeg beide armen dicht om me heen en drukte een kus op mijn haar.
Er gingen een paar minuten zo voorbij. Ik dicht tegen zijn warme lichaam aangedrukt terwijl we allebei ver weg waren met onze gedachtes. Ik was de eerste die weer terugkwam.
‘Ik dacht dat je wilde,’ murmelde ik zacht.
‘Uhu,’ reageerde Harry afwezig, maar ook alerter dan eerst.
Met mijn ogen nog dicht ging ik met mijn hand naar beneden, tussen ons in, naar de riem van zijn broek. Ik tilde mijn heupen een stukje op zodat ik deze los kon maken. De knoop en rits volgden. Ik hoorde Harry’s ademhaling al een tikje versnellen.
Mijn hand verdween. Zijn adem ook. Hij hield het even in, en zuchtte vervolgens. Ik ging door. Voelde zijn vingertoppen zacht in mijn rug drukken.
Ik kwam overeind tot ik op mijn knieën zat zodat Harry zijn broek uit kon schoppen. Hij moest daarvoor ook overeind komen en gniffelde toen hij recht tegen mijn beha aankeek.
‘Niet slecht.’
Ik bloosde, pakte dan maar zijn gezicht beet en kuste hem op zijn mond. Toen voelde ik zijn handen op mijn rug naar boven glijden voordat de haakjes van mijn beha abrupt losschoten en het stuk stof alleen nog maar om mijn schouders bungelde.
Harry kuste mijn blote schouders terwijl hij de bandjes er vanaf liet glijden. Zonder ook maar te kijken draaide hij ons toen plotseling om en plantte zichzelf tussen mijn benen.
‘Mijn broek moet nog,’ maakte ik hem lief attent en hij glimlachte naar me.
‘Geen probleem,’ hij kuste me nog een keer op mijn mond en trok toen de pyjamabroek mét string uit. Ik reikte met beide armen naar hem en hield hem stevig tegen me aan toen hij weer bij me kwam liggen. Hij ademde lang uit in mijn nek, drukte zijn lippen ertegenaan en fluisterde tegen mijn huid dat hij van me hield. Ik sudderde. Deed dat nog een keer toen zijn hand net zoals de mijne even geleden tussen ons ingleed en tussen mijn benen verdween. Mijn ademhaling haperde, stokte op een gegeven moment zelfs, en de greep om zijn rug werd steviger. Hij drukte zijn voorhoofd tegen de mijne en keek naar me terwijl hij doorging. Bestudeerde mijn ademhaling, gezichtsuitdrukkingen, bewegingen en de zachte kermen die mijn lippen af en toe verlieten, en veranderde op basis daarvan steeds zijn bewegingen.
Op een gegeven moment werd het al bijna teveel en trok ik zijn hand weg. In plaats daarvan haakte ik mijn vingers in de rand van zijn boxers en maakte hem duidelijk deze uit te trekken.
‘Oké dan,’ gniffelde Harry terwijl hij me op mijn mond zoende en zich vervolgens uit de boxers wriggelde. Ik raakte hem even aan. Hij sloot zijn ogen en liet zijn gezicht in mijn nek verdwijnen.
Zonder af te wachten pakte ik hem bij zijn heupen beet en trok hem zacht dwingend omlaag. Hij stribbelde echter tegen.
‘Ik heb... geen...’
‘Maakt niet uit. Ik heb altijd nog de pil.’
‘Hm.’
Ik kuste hem op zijn geopende mond en duwde ondertussen mijn eigen heupen omhoog tegen die van hem aan. Hij zuchtte ongecontroleerd en liet bijna zijn hoofd vallen.
‘Goed dan.’
Zijn gezicht kreeg bijna een gepijnigde uitdrukking toen zijn heupen langzaam de mijne aantikten en ik legde mijn hoofd achterover in het zitvlak van de bank, dat gelukkig enigszins zacht was.
‘God,’ zijn mond zocht de mijne maar vond alleen mijn nek, bleef daar hangen terwijl hij zich nog verder liet zakken, en een zacht geluidje verliet mijn lippen.
‘Kom terug,’ hoorde ik hem zacht murmelen en ik opende mijn ogen, draaide mijn hoofd naar hem toe en zag hem met tranen in zijn ogen naar me kijken. Ondertussen bewoog hij nog steeds, maar wel op een heel langzaam, diep tempo. Met een frons reikte ik naar zijn gezicht en raakte zijn wang eventjes aan.
‘Alles goed?’ fluisterde ik hees terwijl ik het elastiekje zachtjes uit zijn haar trok, zodat plukjes langs zijn gezicht vielen. Hij glimlachte naar me, teder, liet zich tot op zijn ellebogen zakken zodat zijn gezicht maar millimeters van de mijne verwijderd was. Ik streek het haar uit zijn gezicht en hapte zacht naar adem toen zijn heupen weer tegen de mijne botsten. Hij bleef meteen hangen, trilde terwijl hij dat deed en vond mijn lippen met de zijne op een klungelige manier.
‘Alles goed?’ vroeg ik weer, murmelend tegen zijn lippen.
‘Ja, gewoon zo gelukkig,’ antwoordde hij zacht terwijl hij weer begon te bewegen.
‘Hm?’ Ik glimlachte, sloeg een arm om hem heen en probeerde hem dicht tegen me aan te houden. Hij wilde echter verder bewegen, al probeerde hij wel in mijn omhelzing te blijven. Ik verslapte de greep een beetje.
‘Een echt gezin,’ fluisterde hij tegen mijn lippen en mijn hart maakte een sprongetje. Tenminste, eentje extra naast de velen die het de afgelopen paar minuten al maakte.
Ik wist niet wat ik moest zeggen dus kuste ik hem maar op zijn mond, aangezien hij de woorden uit de mijne haalde. Ik duwde vervolgens mijn heupen omhoog, tegen de zijne, en de plotselinge actie deed hem zacht naar adem happen.
‘Shit,’ hij kneep zijn ogen dicht, ging weer op beide handen leunen en creëerde daardoor iets meer afstand tussen ons, maar ook meer gelegenheid voor hem om beter te bewegen. Bij elke beweging die hij maakte wilde ik mijn ogen sluiten, maar hij was zo mooi om te zien dat ik mijn best deed erbij te blijven. Zweetdruppeltjes begonnen op zijn voorhoofd te verschijnen en zijn wangen werden rood van inspanning. Ik veegde het weg, glimlachte naar hem, maar dat vervloog weer snel toen zijn heupen weer naar voren kwamen. Ik maakte weer een zacht geluidje en zag Harry op zijn onderlip bijten. Er kwam een frons bij en zijn bewegingen werden iets heftiger, dieper, totdat hij op een gegeven moment trillend bijna tot stilstand kwam. Maar hij keek naar me, ging door, en bracht zelfs nog een hand tussen ons in. Dat was genoeg om me binnen een minuut ook zover te krijgen, en ik klampte me op dat moment aan Harry vast.
‘Mijn meisje,’ murmelde hij in mijn haar terwijl hij mijn trillende lijf vasthield tot ik eroverheen was.

Het kostte nog twee uur en tientallen gesprekken voordat we weer aangekleed waren en de wijn hadden opgedronken, en vervolgens naar bed vertrokken.
Het is goed zo, dacht ik, terwijl ik onder de dekens kroop en Harry zijn armen om me heen sloeg.

Reacties (5)

 • batbucks

  Oh yes weer heel
  Goed geschreven!

  3 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super awesome geschreven <3!!
  Ze blijven een super leuk stel samen:)!

  3 jaar geleden
 • oomsjes16

  Mooi geschreven!
  Snel verder

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Zoooblij dat ik je naam zag staan in me pb lijst en dat er een nieuw stukje is! En hoop echt dat je er bent uitgekomen met wat je wilt met dit verhaal en dat het loopt zoals jij wilt dat het gaat lopen. Of zoals de personages zelf bedenken hahha. Vind het weer een mooi hoofdstukkie!
  Verder(flower)

  Xx

  3 jaar geleden
 • Framboise

  Jeej! Weer een stukje!! Ik heb je story echt gemist! Love it, snel verder <33

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen