Om alvast wat in de sfeer te komen. ;p
Harry Styles

~ gay romance ~ geen 1D ~ speelt zich af op 24 december ~

“Sst, stil kleintje. Het is maar voor heel even,” glimlach ik zachtjes. Het laatste cadeau voor Louis. Voorzichtig loop ik met de doos naar de woonkamer. “Lou, ik heb er nog eentje voor je.”
“Hazz, je verwent me,” grijnst Louis en neemt hij de doos over.
“Twee handen,” geef ik gauw aan. Met een nieuwsgierige blik gaat hij zitten en is het stil. Alleen de radio is te horen op de achtergrond. Op het moment dat Louis de deksel op tilt, is er een zachte miauw te horen.
“Hazz.” Zijn ogen glinsteren en trekt hij de deksel er af. Gelijk springt de kitten eruit en op zijn borst. “Wat een lieverd. Dank je.” Kort drukt hij zijn lippen op de mijne. Opnieuw is een miauw te horen en aai ik de kleine kater, die blij is met wat aandacht. “Maar... we hebben nog niks voor deze schat.”
“Tuurlijk wel, deze kleine heeft even bij mijn moeder gelogeerd. We hebben een kattenbak, vulling, wat speeltjes, twee voederbakjes, eten en twee mandjes,” leg ik uit en sta ik op van de bank. Uit de hal pak ik de boodschappentas en loop ik terug. “Hij heeft alleen nog geen naam en hij moet gechipt worden. En hij moet verzekert zijn want dat dekt een bezoek aan de dierenarts.” Ik haal een speelgoedmuis eruit. Samen met een balletje en gooi ik het op de grond. Waar de kleine kater meteen nieuwsgierig op af springt. “Ik heb ook gelogen want de afgelopen week heb ik constant bij mijn moeder gezeten om de kleine aan de kattenbak te laten wennen.”

Samen met Louis in mijn armen, liggen we op de bank met een glas wijn erbij. De kleine kater heeft zijn plekje wel gevonden nadat hij eerst op ontdekkingsreis is geweest door de woonkamer. De kerstboom vond hij echt interessant en was hij er bijna ingesprongen. Wat niet gelukt is omdat ik hem, met een plantenspuit, nat maakte. Als een teken dat iets niet mag. Ideale manier om de kater te laten weten dat hij iets niet mag doen.
“Hazz?” Louis draait zich half om en kijkt mij aan. “Wil je hem in de slaapkamer laten komen of niet?”
“Lijkt me niet verstandig,” schud ik mijn hoofd. “Ik hoef geen toeschouwers te hebben als we in bed liggen. Dus ook geen huisdieren.”
“Je hebt gelijk,” zucht Louis blij en legt hij zijn hoofd op mijn borst. “Hé.” Hij springt op en weg is de warmte. “Kijk, kleintje, het sneeuwt.” Vrolijk tilt hij de kater op en loopt hij naar het raam. Echt, sneeuw? Ik sta op en loop naar hem toe. Een soort gebrom is te horen en weet ik dat de kater spint van de aandacht. Zelfs af en toe met een zachte miauw erbij.
“Wie weet dat we dan nog een witte kerst krijgen,” lach ik en leg ik mijn arm om zijn middel. Zo te zien blijft de sneeuw wel liggen en lijkt alles nu bedekt te worden met een dun laagje sneeuw.
“Mijn kerst kan niet meer stuk. Ik heb jou, en nu deze schat erbij,” reageert Louis en draait hij mijn hoofd iets. Vervolgens kust hij me en trek ik hem dichter naar me toe. Tegelijk tik ik tegen zijn lippen en gaan die vaneen. Voor heel even streelt zijn tong de mijne en verbreek ik de zoen. “Morgen gaan we naar onze familie. Lunch bij jou ouders en avondeten bij mijn ouders.”
“Ja, en met oudejaarsavond komt iedereen naar mijn ouders toe. Als een familie bij elkaar.” Ik leg mijn hoofd tegen de zijne en kijken we naar buiten. Waar het nog iets harder gaat sneeuwen.
“Hoe laat is het?” Louis laat me even los.
“Waarom wil je dat weten?” Ik ben wat verbaasd. Gewoon dat hij in mijn armen staat, de kater die elk sneeuwvlokje te pakken probeert te krijgen dat tegen het raam terecht komt en de muziek op de achtergrond. Ik kan me geen betere kerstavond wensen.
“Het is bijna middernacht,” zegt hij en komt hij naar me toe met onze glazen wijn. Niet begrijpend kijk ik hem aan. Een paar heldere ogen die een mix zijn van blauw met wat groen, kijken me vrolijk en lief aan. “Nog een halve minuut.” Zijn blik gaat weer naar de klok. Wat is hij van plan.
“Lou...”
“Bijna.” Hij legt een vinger op mijn lippen om mij zo te onderbreken. “Vijf, vier, drie, twee, een,” telt hij fluisterend af. “Merry christmas Harry.” Glimlachend tikken we onze glazen zacht tegen elkaar en neem ik een slok. Waarop ik onze glazen op tafel zet en trek ik hem in mijn armen.
Merry christmas Lou.” Eerst kus ik hem zacht en sla ik mijn armen om zijn middel. De liefde is te voelen in de kus en trek ik hem dichter tegen me aan. Op hetzelfde moment verdiepen we de zoen. Al eindigt hij de zoen zelf.
“Beste kerst ooit,” mompelt Louis. Ik drink mijn glas leeg en blaas ik de paar kaarsen uit. “Harry?”
“De kerst moet nog beginnen,” grijns ik en kus ik hem weer. Net als dat ik hem nu optil en slaat hij zijn benen om mijn middel. “Ik had zelf ook nog plannen.” Even kus ik hem in zijn nek en loop ik naar de slaapkamer. Waarop ik de deur achter me dicht gooi en leg ik Louis op bed.
“Ik hou van je, Hazz.”
“Ik hou ook van jou.” Ik strijk door zijn haren en verplaats ik mijn lippen naar zijn hals. “Al drie jaar en dat gevoel houdt maar niet op. Het wordt alleen maar sterker,” mompel ik en glijden zijn handen onder mijn shirt.

Reacties (5)

 • Niallerslove

  Ah wat schattigg

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Ahwww wat LIEFF!!!! <333

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  JOEPIEEEE HIJ DOET HET!!!! De bug is gemaakt! YEAYY ik ga hem nu lezen! ^^

  3 jaar geleden
 • Paardenvriend

  O_O

  Alleen dit stukje
  Samen met Louis in mijn armen, liggen we op de bank met een glas wijn erbij. De kleine kater heeft zijn plekje wel gevonden nadat hij eerst op ontdekkingsreis is geweest door de woonkamer. De kerstboom vond hij echt interessant en was hij er bijna ingesprongen. Wat niet gelukt is omdat ik hem, met een plantenspuit, nat maakte. Als een teken dat iets niet mag. Ideale manier om de kater te laten weten dat hij iets niet mag doen.

  Kan ik zien..... De rest i gewoon wit. Oja en ik kan de link 'liggen' zien. Maar veder is het wit. Dit is echt vreselijk irritant. En ik weet niet waar door dit komt want het nu al de ik weet niet hoe veelste keer.... *zucht*:(

  3 jaar geleden
 • CaptainChaos0

  Aahwww ze zijn zo cute samen!!! Serieus i love it!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here