Maak eerst de proloog maar,
motherf*ckers(A)


Comments?^^

So this is what it's all about.
*1*
Het begon 3 jaar geleden. Ik was al een half jaar met Bill samen en we zijn natuurlijk nogsteeds gelukkig samen. Bill was ziek geworden, terwijl we die avond met Tom uit zouden gaan. Het bleek ernstiger dan we dachten en Bill kon niet mee. Ik bleef alleen bij Tom achter. Hij overtuigde me toch mee te gaan, voor de afleiding. Hoewel ik veel liever bij Bill was gebleven, ging ik toch mee. We gingen naar een ietwat onbekende club, waar ik de naam niet meer van weet. Tom dronk veel. Te veel. Hij was niet meer in staat ons terug naar huis te rijden, dacht ik. Hij boekte een kamer in het Heartbreak Hotel. Niets vermoedend liep ik naar binnen. Tom volgde me en deed de deur op slot. Ik hoorde een geluid, waaruit ik opmaakte dat hij huilde. Ik draaide me om. Hij huilde niet. Totaal niet. Hij grijnsde.
“Wat…” begon ik, maar voor ik het wist duwde hij me op het bed en ging bovenop me liggen.
“Tom, wat doe je?” zei ik verbaasd.
“Nu even niet,” mompelde hij nog, voor hij zijn lippen op de mijne drukte. Ik probeerde hem van me af te duwen, maar tevergeefs: hij was veel te zwaar.
“Niet doen,” smeekte ik hem, “Denk aan je broertje.”
De blik in zijn ogen werd zachter.
“Bill…” mompelde hij. Ik zweeg. De blik in zijn ogen werd weer fel.
“Bill hoeft niet niets van te weten, toch?” zei hij. Ik keek hem smekend aan en zei: “Toe nou, Tom..”
“Of heb je liever dat ik het hem vertel? Dat ik hem vertel, hoe jij mij smeekte het alsjeblieft te doen, bedoel ik. Ik denk niet dat hij dan nogsteeds zo veel van je houdt,” dreigde hij. Ik viel direct stil. Hij grijnsde.
“Goed zo. Geen reden om te klagen, want diep, diep van binnen, wil je dit zelf ook.”
Ik durfde niet langer tegen te werken, bang dat ik inderdaad Bill kwijt zou raken. Ik keek toe hoe Tom langzaam zijn blouse losknoopte. Zijn handen trilden niet, zoals die van Bill zouden doen.
“Trek je shirt uit,” bromde hij. Ik was verlamd van angst en niet in staat me te bewegen. Tom zuchtte en trok in een keer mijn shirt uit. Ik rilde. Ik wist precies wat er ging gebeuren en was er ook totaal nog niet klaar voor.

Tell me if you wanna be warned for the next one n__n

Reacties (3)

 • Lauraa96W

  verder:D:D

  <33

  9 jaar geleden
 • barbara

  Ga je nog verder?

  1 decennium geleden
 • BornForThis

  Vet Leuk
  Snel Verder Babe.
  <3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen