I like this Dare ^^

Mijn pantoffels, zijn de gevaarlijkste pantoffels op de hele wereld. Ze leven. Niet lachen, het is echt waar. Mijn pantoffels leven, en hebben een hele eigen wil. 's Avonds, als ik ga slapen, gaan ze op avontuur. Ze denken dat ik ze niet door heb, de stiekemerds. Maar ik zie ze wel. Van je ene tweeje huppen ze ervandoor. Nu vraag je je natuurlijk af, hoe ik dit weet. Dat zal ik je vertellen.
Het begon allemaal, op die ene avond. Het was feest geweest en ik mocht laat naar bed. De limonade was lekker joh! Ik heb er wel zes glazen van gedronken. Zes! Maar toen, midden in de nacht, toen werd ik natuurlijk wakker. Met een supervol gevoel in mijn buik. Zoals mijn mama mij geleerd had, sloeg ik mijn benen over de rand van mijn hoogslaper en klom via de eikenhouten trap naar beneden. En daar was het probleem. Geen pantoffels. Nergens te bekennen. Ietwat angstig, klom ik weer omhoog. Meneer Teddybeer zou me wel kunnen helpen, dacht ik. Het is immers een heel gevaar als je zonder pantoffels naar de badkamer gaat. Stel je voor, de Grote Gemene Drempel Van De Badkamer zou me levend opeten!
Maar, Meneer Teddybeer een training gehad en daardoor een magisch schild tegen de Grote Gemene Drempel Van De Badkamer. Dus, beredeneerde ik, met Meneer Teddy -Teddybeer is zo'n lang woord, vind je ook niet?- zou het goed komen.

Reacties (2)

  • Snufkin_

    Haha, geweldig 👌🏻 Zo droog

    3 jaar geleden
  • King_Boo

    Ooh spannend :3

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen