Foto bij De eerste ontmoeting

Ik heb de prins ontmoet.
      Prins Maxon is net zo knap als in alle afbeeldingen die Celinda me steeds liet zien. Ik wist eerst even niet wat ik moest zeggen. Celinda was altijd degene die gesprekken begon en met mensen voerde. Toen de prins eenmaal dingen ging vragen; hoe ik de selectie tot nu toe ervoer, wat ik van de eerste opdracht vond. Toen hij eenmaal begon met praten, kwam ik wel een beetje over mijn onzekerheid heen. En ik bedoel; dat was ook één van de redenen dat ik hier naartoe ben gekomen. Ik wil zekerder van mezelf worden, niet meer zo afhankelijk zijn van anderen om een gesprek te beginnen of te leiden.
      De prins heeft me vertelt dat hij graag foto's maakt, dat dat zijn passie is. En hij heeft me aangeboden het een keer te laten zien! Om me te leren hoe je met een fotocamera om moet gaan en hoe je de beste foto's kan maken. Ik denk dat ik misschien iets te enthousiast was over het leren van iets nieuws. Ik dacht tenminste dat ik een kleine lach op zijn gezicht zag.
      De prins heeft nog niet gezegd wanneer we dat precies gaan doen, maar wel dat het zo spoedig mogelijk zou gebeuren. Hij gaf aan binnen een week, dus ik hoop snel. Ik vind mijn verblijf in het paleis steeds leuker en leuker worden.

~ Rose

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen