Een ander kort verhaal met opdracht, deze keer was het: James Bond met humor

“James!” klonk een bekende stem. “Ik verwachtte je al.”
James Bond deinsde terug toen de stoel omdraaide en hij het gezicht van de prachtige vrouw zag waar hij gisteren nog het bed had gedeeld.
“Wat? Maar jij bent toch een Bondgirl?” riep hij verward uit. “Het is de bedoeling dat ik één keer seks met je heb, en dat de kwaadaardige slechterik je dan vermoord. Of je sterft op een andere tragische manier. Dit klopt niet.”
“Het staat anders in het script.”
“Welk script?”
“Oh James… Je begrijpt er niets van, hè? Maar ik zal je mijn plan uitleggen. En dan zal je zien hoe ik dit al de hele tijd heb gepland.”
“Wat je ook van plan bent, ik zal het verhinderen!”
“Oh nee, dat dacht ik niet. Want zie je, het is al in werking.”
“Wat is in werking?”
James snoof kwaad. Hij kon niet geloven dat hij zo voor de gek gehouden was. De hele tijd geloofde hij dat de slechterik doctor evil was, maar nu bleek het dat hij slechts een afleiding was.
“Ik heb de beste hackers ingehuurd om de bescherming van de nucleaire wapens te hacken.”
De lichten om de vrouw heen gingen aan, en James zag rijen en rijen met mannen en vrouwen met brillen die snel op een computer tikten. Rijen tekst verschenen op hun computers, en ze leken niet te reageren op hun omgeving.
“Ze typen alleen heel snel!” riep Bond verontwaardigd uit. “Zo werkt hacken helemaal niet.”
De beeldschone vrouw haalde haar schouders op.
“Het is een James Bond-film, niemand hier is gekomen om mensen te zien hacken. We hebben de seksscène gehad, ik denk dat het tijd is voor…” ze keek op haar horloge. “Geweld?”
“Ik sla geen vrouwen,” gromde James Bond kwaad. “Hoewel, is dat seksistisch? Of juist niet?”
“Die grap heb je uit Deadpool gestolen. Die film heeft veel betere grappen dan deze.”

De vrouw stond op uit haar stoel en begon rondjes te lopen.
“Wat wordt het, James? Ga je me slaan?”
James Bond stond met zijn mond vol tanden. Hij, de ontzettend slimme James Bond, was in de val getrapt. En hoe kon hij de wereld nu redden? Iedereen wist dat James Bond de enige persoon op aarde was die dat kon doen, en dat ook zo’n beetje eens in de twee jaar deed.
“Mevrouw, we komen niet door de beveiliging heen,” riep één van de hackers, terwijl zijn enorme bril bijna op de grond viel.
“Oh,” antwoordde ze. “Dan niet.”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen