Foto bij I fell for you ~294~

Jessica Alvarez pov.

Het ontbijt was klaar, het huis rook heerlijk en de sfeer was ongelofelijk gezellig. Glimlachend veegde ik mijn handen af aan een doek. Nu moesten Michel en Severus eerst nog naar beneden komen, dan kon het beginnen. Tevreden keek ik naar de met eten bedekte tafel, heerlijke, vers gebakken croissants, harde broodjes, eieren, voor iedereen een glas dampende thee en een glas jus d'orange en een hoop dingen voor op het brood.
De eerste die naar beneden kwam lopen was Michel die me breed grijnzend omhelsde.
'Fijne kerst!' riep hij met zijn armen rond me heen en zijn lippen op mijn wang.
'Jij ook Michel,' zei ik en knuffelde hem stevig terug. Zijn ogen glinsterde vrolijk en hij draaide zich naar de tafel toe met het ontbijt er op.
'Oh, dat ziet er heerlijk uit. Probeer je me deze weken vet te mensen ofzo Jess?' Ik lachte zacht en haalde mijn schouders op.
'Je weet maar nooit.' Ik gaf hem een grijnzende blik voordat ik me omdraaide, Severus zag staan met dat lieve grijnsje op zijn gezicht en mijn armen ook om hem heen wikkelde. 'Fijne kerst, Sev,' zei ik met mijn armen rond zijn nek gewikkeld als een cobra. Zijn mondhoek rees wat omhoog en zijn ogen bleven op mijn gezicht hangen.
'Jij ook.' Zacht drukte hij zijn warme lippen op die van mij, zijn beide handen op mijn wangen.
Na een tijdje hadden we met z'n drieën in vredige stilte het ontbijt op gegeten, wat zeer geslaagd was. Zelfs Severus at er redelijk veel van, bijna als of hij weer zijn eetlust terug had. Voorzichtig liet ik mijn ogen over hem heen glijden en glimlachte. Het leek de goede kant met hem op te gaan, eindelijk. Hoe dan ook, na het ontbijt waren we naar de woonkamer verplaats, zachte, vrolijke muziek op de achtergrond, terwijl Michel nieuwsgierige blikken naar de cadeaus onder de boom bleef werpen.
'Wie gaat als eerste een cadeau uitpakken?' vroeg hij handenwrijvend. Lachend zakte ik op de bank neer en haalde mijn schouders op.
'Ga jij maar.' Meteen liep hij naar de boom toe, haalde een pakje met zijn naam er onder vandaan en draaide het onderzoekend rond ik zijn handen. Terwijl Michel zijn cadeau aan het uitpakken was, ging ik tegen Severus aan liggen. Zijn armen gleden rond mijn middel heen en voelde zijn lippen op mijn hoofd.
'Hij is net een klein kind,' fluisterde Severus in mijn oor. Michel scheurde het gekleurde papier er af en gooide het op de grond neer. Zijn ogen gleden over de gloednieuwe cd's en zijn mondhoeken schoten omhoog.
'Laat hem, het is lief,' fluisterde ik terug en nam op hoe hij het kaartje dat ik er bij had gelegd open vouwde en las. Severus bromde kort, maar liet het er bij zitten.
'Dank je, Jess,' zei hij grijnzend. 'Deze wilde ik al een hele tijd.' Ik knikte dat het goed was en wrikte me los uit Severus' greep. Ik wil zijn gezicht zo graag zien wanneer hij mijn cadeaus opent, dat word kostelijk. Ik toverde mijn camera er bij en gelijk slaakte hij een geïrriteerde zucht.
'Jouw beurt,' grijnsde ik naar hem. Langzaam gleden zijn ogen naar de boom waar aardig wat pakjes onder lagen, maar zag de twijfeling. Maar wat als er niks ligt... Klonk zijn onzekere gedachte. Zuchtend keek ik hem aan. Hij dacht serieus dat ik voor hem niks zou kopen? Zonder wat te zeggen stond ik op, zocht naar een pakje met zijn naam er op en pakte de ene die waarvan ik wist dat die van mij was. Verbazing wekkend genoeg lagen er ook nog een paar van andere afzenders, maar ik zou echt niet weten wie. Ik nam weer plaats naast hem op de bank en gaf het aan hem, waarna hij het vragend beet pakte. Donkere, bruine ogen scande de Gryffindor rode verpakking en meteen klonk er een snijdende reactie door mijn hoofd. Verschrikkelijke kleur... Ik grijnsde en knikte er naar.
'Wacht maar tot je ziet wat er in zit,' zei ik vrolijk. Camera stond klaar om een foto te maken, dit ging ik allemaal voor later bewaren.
Hij haalde alle stukjes tape er van af en vouwde het papier er van af. Zodra zijn ogen op de inhoud vielen, kneep hij in zijn neusbrug en liet een gefrustreerde zucht over zijn lippen rollen.
Klik! En ja hoor, de foto was gemaakt. Grimassend hield hij de Gryffindor trui omhoog en keek me zuchtend aan.
'Echt waar?' vroeg hij spottend bij het zien van de trui. IK grijnsde breed en knikte.
'Je vond die van mij toch zo leuk? Nou ik dacht dan gaan we matchen!' Hij legde het op zijn schoot en lachte zacht. Mijn trui had ik al aan, het was precies de zelfde alleen dan voor mannen. Toen ik hem zag hangen in de winkel kon ik het niet laten. Hij had dezelfde trui ook van Slytherin en het stond hem zo goed, de manier hoe de stof zijn lichaam omhelsde en het model. Deze moest dan vast ook goed staan. 'Doe hem aan!' zei Michel enthousiast. Severus keek hem waarschuwend aan, die blik had ik al een tijdje niet gezien. Hij boog naar voren om me een kus te geven, maar ik dook weg.
'Eerst aan doen,' zei ik glimlachend. Zacht legde ik mijn hand op zijn wang en keek hem lief aan, zo lief mogelijk en ja hoor. Zuchtend stond hij op, liep mopperend met de trui de woonkamer uit en kwam weer terug met een Gryffindor trui aan. Ik ben echt niet goed...

Reacties (2)

  • Histoire

    Hij en Jessica zijn een goede match, aangezien zij iets losser is en hij dan niet meer zo streng en stijf is. Hij is sympathieker als hij een beetje loskomt. (:

    3 jaar geleden
  • Butterflygirl

    Hahahahaha dit soort hoofdstukken vind ik toch zoooooo geweldig!😂😂😂

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen