Lieve lezers,

Ontzettend bedankt voor de moeite die jullie hebben genomen om dit magazine te lezen of er misschien zelfs aan mee te werken.
Nu we hier een half jaar bezig zijn, hebben we besloten om een pauze in te lassen. Te veel van ons kunnen om persoonlijke redenen niet de tijd erin steken die ze zouden willen en met slechts of twee mensen kunnen we niet door. We willen dus wachten tot onze levens in wat rustiger vaarwater zitten. Mochten we dan nog steeds de wens hebben om hiermee verder te gaan, dan gaan we dat allicht doen. Maar voorlopig was dit de laatste editie.

Heel veel dank aan iedereen die reacties heeft geplaatst of kudo's hebben gegeven. Jullie zijn echt super, maar deze creatie neemt ontzettend veel tijd in beslag die we helaas niet altijd allemaal tot onze beschikking nemen,

Liefs,
Anna, Filiz, Kimberley, Marleen, Natas, Sharon en Yolanda

Reacties (5)

 • Amica

  Ik snap het wel, al vind ik het ook jammer. Toch bedankt voor de tijd die jullie er in hebben gestoken!

  6 jaar geleden
 • Debbaut

  Oprecht jammer.:c

  6 jaar geleden
 • magiclove

  jammer maar begrijpelijk

  6 jaar geleden
 • ProngsPotter

  Ik vind het erg jammer dat er een pauze komt, maar ik begrijp het wel.
  Ik hoop dat de pauze gauw weer voorbij is, zodat ik weer kan genieten van de supergeweldige magazines ^^ Ik reageer misschien niet heel vaak, maar ik geniet echt heel erg van het magazine en lees het met heel veel plezier. En ik vind het echt súper hoeveel tijd en moeite jullie erin steken. Petje af! Ik hoop tot gauw!

  6 jaar geleden
 • awsten

  Ik vind het erg jammer dat jullie even een pauze inlassen, maar het is ook begrijpelijk c:.

  Toch hoop ik heel erg jullie terug zien te verschijnen met een nieuwe editie! Want ik heb al van elke Q-magazine erg genoten c:.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen