Hey, ik ben Manou.
Jullie hebben toch niet stiekem in Ollie mijn dagboek lopen lezen, hè? Ach, het maakt niet uit. Dat was toch pas de eerste bladzijde óóit en daar staat lekker niets geheims op! (Behalve dat ik het team een zooitje ongemotiveerde spelers vind. Maar dat is vanaf nu ons geheimpje, oké?)
Maar... hebben jullie al kunnen raden wie mijn tweelingbroer is? Zo ja: fantastisch. Heel goed gedaan. Zo nee: het is Mark. Mark Evans. Ja, hij is mijn tweelingbroer. Kan het nog erger? No, I'm just kidding. Al kan ik hem af en toe afmaken, ik zou niet weten wat ik zonder die sukkel zou moeten.
Nu we het toch over mijn geliefde tweelingbroer hebben: Mark en ik vertellen elkaar meestal wel als er ons iets dwarszit. Nou ja, vooral Mark dan. Ik houd liever nog wel eens iets voor mezelf. Ook maken Mark en ik van veel dingen een wedstrijdje. Ik win, of course.

Maar nu even iets over mijn karakter:
Ik ben lekker hyperactief, vrolijk, enthousiast, strijdlustig en meestal ben ik ook wel redelijk positief. Ik geef, net zoals Mark, niet snel op. Ik zal altijd doorgaan, (tenminste, totdat ik erbij neerval, dan). Ik ben, al zeg ik het zelf, erg behulpzaam naar degenen van wie ik hou. Dit hoeft niet per se de 'hou' van verliefdheid te zijn. Tussen mijn en Marks karakter zit alleen één verschil; ik ben namelijk... Ik ben namelijk- Hè, dit is zo vervelend om toe te geven! *Zucht* Ik ben nogal snel op mijn teentjes getrapt! Pff, dat is eruit... Gelukkig! Mensen zeggen trouwens ook nog dat ik af en toe een tikkeltje arrogant ben... FOUTJE!

Nu mijn uiterlijk:
Zo, een positief punt, want hierin lijken Mark en ik niet zo heel veel op elkaar. Laten we maar gewoon zeggen dat ik het knappe deel van de tweeling ben. Maar goed, ik heb kort, bruin, warrig haar. Soms draag ik er, net zoals Mark, een band in. Maar dat is vaak voor de trainingen, zodat mijn haar niet zo voor mijn gezicht hangt. Mijn huidskleur is héél licht getint (zoals Mark). En mijn ogen zijn donkerbruin, diep, mysterieus en doordringend. Tenminste, dat laat ik me altijd vertellen. I have no idea! Dan mijn lengte: laten we het erop houden dat ik een stuk groter dan Timmy ben.

Mijn hobby's:
Voetballen, natuurlijk. Maar er is nog één ding dat ik net zo leuk vind om te doen als voetbal, namelijk: muziek maken. Of het nou een viool of een piano is, het maakt me niets uit: ik bespeel het allemaal! Het liefst zou ik de hele dag door muziek willen maken. (Vandaar dat mijn kamer ook helemaal vol hangt en staat met muziekinstrumenten.) Mijn lievelingsinstrumenten zijn de piano, harp, viool en mijn stem (die ik overigens erg vaak gebruik).

Zo, ik hoop dat jullie nu een beetje snappen hoe ik in elkaar zit en hoe ik eruit zie. Nu ga ik, denk ik, maar eens kijken hoe het ervoor staat in het clubhuis en of Sylvia het veld voor ons heeft kunnen regelen! Dan kunnen Mark en ik eindelijk eens beginnen met dat zooitj- *Houdt zich in*. Dan kunnen Mark en ik eindelijk eens beginnen met ons lieve, sportieve, team eens in beweging te krijgen…

Reacties (11)

 • Fuji

  Leukleuk! ^^
  Ik ga snel verder
  lezen! (:

  2 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Volgensmij heeft iedereen wel een beetje dat ze op de schrijver gaan lijken

  2 jaar geleden
 • Kyonakoenen

  lieve sportieve team in beweging krijgen
  laat me nii lachen, in het begin is het enige teamlid dat traint Mark! (en jij natuurlijk)

  je mag het best een zooitje ongeregeld van mij noemen hoor :P

  2 jaar geleden
 • Duendes

  In Chlorisse's geval gaan de personages gewoon op haar lijken en worden ze extreem naïef:Y)

  Hé! Dat eh... valt best mee!

  2 jaar geleden
 • Samanthablaze

  In Chlorisse's geval gaan de personages gewoon op haar lijken en worden ze extreem naïef:Y)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen