Opdracht 1~het memory bord

De beoordelingen gaan als volgt: Alle vier de juryleden hebben een cijfer van 1-100 gegeven. Het gemiddelde van de 4 cijfers en een klein stukje tekst staat hieronder

Voor de deelnemers die niks ingeleverd hebben, ik (Frouke) heb een domme fout gemaakt en het leek dus alsof jullie een week langer hadden voor het inleveren van jullie quiz. Daarom krijgen alle niet ingeleverde quizzen 35 punten en wordt de achterstand kleiner.~X~ ProngsPotter

35 (jammer genoeg heb je niks ingeleverd en heb je dus 35 punten)

~X~ Scintellare
De quiz is goed opgebouwd, maar je had 1 vraag te weinig. De volgende keer moet je misschien de voorwaarden wat beter doorlezen, maar het was een goede quiz. Helaas was je wel vergeten om de cijfers in te sturen, vandaar dat je 10 punten aftrek hebt gekregen.
63,7

~X~ Katatonia
De quiz is goed opgebouwd en heel origineel. Er is bijna niks op aan te merken. De uitkomsten zijn goed gebruikt en hebben een duidelijke uitleg.
93

~X~ Scintellare*
Een leuke quiz, de uitkomsten werden goed gebruikt. De volgende keer kan je wel meerdere keuzes bij elke vraag toevoegen. Zo was hij een beetje kort.
66

~X~ Harry_Potter007
De quiz zag er mooi uit en de eerste vragen waren goed. Aan het einde leek het alleen alsof je het aantal minimum vragen vol wilde maken. Je stopte er vragen tussen die niet zo veel met de rest van de quiz te maken hadden in. Daar kan je op letten de volgende keer. Voor de rest waren de uitkomsten goed gebruikt, alleen het is niet zo handig om een pingpongtafel mee te nemen naar het strand:D
65,7

~X~ Douleur
Een hele goede quiz en erg goed opgebouwd. Een korte maar leuke omschrijving bij de uitkomsten. Hij zag er erg mooi uit en was leuk om in te vullen.
85,7

~X~ Laleah
35 (je hebt helaas geen quiz ingeleverd, en hebt dus 35 punten)

~X~ Knorretjuhh
Deze quiz was heel mooi gemaakt. Je zag duidelijk dat je heel enthousiast was. De uitkomsten waren goed gebruikt en het was gewoon een goede quiz!
86,4

~X~ Frodo
Dit was echt een hele goede quiz! Hij was heel goed opgebouwd en er zat een leuke inleiding met veel plaatjes bij. Daardoor kom je in een goede sfeer en vind je het leuk om de quiz in te vullen. Hij was ook nog origineel en je zag duidelijk dat je er de tijd voor hebt genomen.
93

Het totaal aantal punten bevindt zich in het hoofdstuk cijfers!

Reacties (3)

 • ProngsPotter

  Het spijt me echt ontzettend dat ik niets heb ingeleverd. Ik was op vakantie en ik had daarvoor heel veel andere dingen aan mijn hoofd. Mijn excuses. Ik moet mij helaas uitschrijven bij deze wedstrijd (als ik er niet al uit lig) want ik heb er écht geen tijd voor. Sorry, nogmaals. Wel heel veel plezier voor de rest!

  3 jaar geleden
 • Galactica

  Ik snap dat ik niet zo veel heb. Het was wel een leuke opdracht!

  3 jaar geleden
 • Knorretjuhh

  Heel erg bedankt voor de 86,4 punten, ik ben er echt heel blij mee!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen