Foto bij It all happens for a reason ~ Chapter 3

Only some of you will get thisxDBut in all seriousness, sorry dat ik zo enorm lang niets meer heb geupdate, er zijn al een jaar of langer veel dingen aan de hand thuis en mbo is een bitch, examens zeker.....

En een Little authors note: Omdat ik Darren niet in het team heb geschreven (Kwam ik net achter) en ik een extra keeper nodig heb voor later in het verhaal, Heb ik in dit hoofdstuk Kim erbij geschreven. Ze zit nog niet in de vorige hoofdstukken die ik nog aan moet passen dus hierbij de waarschuwing dat je niet raar moet kijken als ik haar ineens vernoem..... De reden hiervoor is... Kim kan alle posities aan. Ik geef haar een paar meer specials dan de vier in de game. 2 catches. 1 dribbel. 2 schoten en 2 blocks.
- Meteor attack ~ shot
- Bound Flame ~ Shot
- Planet shield ~ block
- La Flamme ~ Block
- Meteor shower ~ Dribbel
- Procyon Net ~ Catch
- Star Reflection ~ Catch

*libero... maar dan een andere naam.

Ost: David Guetta Ft. Sia - Titanium.

Cut me down
But it's you who has further to fall
Ghost town, haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much

Met een nog best wel geïrriteerde blik liep ik weer naar het veld.
Ik wist echt niet wat ik hiervan moest maken. Dylan en Isa voelde mijn ongemakkelijkheid en kwamen dan ook naast me staan terwijl Nathan, Jordan meenam naar het veld. De meeste hadden niet echt door waarom we deze reacties hadden maar dat nam ik ze ook niet kwalijk.
We werden opgedeeld in twee teams van elf. Ik zat in het zelfde team als Kim, Jordan, Jude, David, Kevin, Nathan en Jack en natuurlijk een aantal mensen die ik niet kende, sommige alleen van gezicht. Kim stond in het doel met Jack en Nathan in de verdediging, voor dit spel zou hij meer een sweeper* positie hebben inplaats van verdediging of middenveld. Jordan stond met David vooraan het middenveld en Ik achter in het middenveld. Het andere team begon met de aftrap.

Ik paste de bal door naar Jordan, die vrij stond voor het doel. Hij nam hem aan en schoot hem direct af met Astro Break. Het stond 1-0 voor het andere team, als Jordan wist te scoren dan stond het weer gelijk. Ik liep achteruit, een beetje de verdedigers tegenhouden als Mark hem tegen zou houden. De nu paarse bal werd opgevangen in een gele hand... of dat dacht ik. Ik zag aan het gezicht van mijn broer dat hij zich inspande, alsof hij mentaal orders gaf aan de bal en de bal brak door de hand heen en in het net.
"Goed gedaan J!" hoorde ik vanaf het veld en zijn gezicht lichtte op.

"Star Reflection!" Kim's gebruikelijk zachte stem was door het hele veld te horen terwijl ze de bal tegenhield. Shawn en Axel's Crossfire was enorm moeilijk tegen te houden, maar ze wist het nog maar net te doen. Ze gooide de bal naar Nathan die er direct mee in de aanval ging. Hij rende zo langs Quinn die hem probeerde tegen te houden, het meisje zelf werd op de grond gegooid door een enorme vlaag van wind.
"HEY!"
Ik hielp haar snel omhoog en volgde toen mijn teamgenoot die de bal doorspeelde naar Jude en vervolgens weer meer naar de verdediging toe ging.
We hadden nog 5 minuten op de klok en het stond nu 2-2, en geen van beide teams wilde het eindigen op gelijk spel. Mijn ogen gingen naar de bankjes waar Coach hillman en Coach Greenway zaten te kijken. Naast hem was nog een meisje gaan zitten.
"Hoofd erbij, Lil!" Ik hoorde Jordan roepen en was blij voor mijn reflexen. Caleb Stonewall een van onze verdedigers had de bal naar mij geschoten en ik kon hem nog maar net aannemen.
Ik moest hem ook direct weer doorpasen maar Quinn sprong ertussen en stal de bal.
Toen klonk het fluit signaal.
De coach stond op en liep naar het veld.
"Jullie kunnen je nu om gaan kleden, zodra iedereen terug is zal ik het team bekend maken." De gezichten van iedereen waren gespannen. Dit was het moment van de waarheid.

Iedereen was gedoucht en stond weer fris buiten, de ogen van iedereen gericht op Killian.
"Voor dit team heb ik de beste gekozen van jullie allemaal om Japan te vertegenwoordigen tijdens het Football Frontier International. De 16 die door zijn, zijn in mijn ogen de mensen die het meest geschikt zijn."
Ik voelde Jordan mijn pols vastpakken toen de stilte viel.
"De spelers die ik in mijn team wil hebben zijn;" Hij keek iedereen aan.
"Shawn Froste." Shawn lichtte op.
"Isabelle Trick, Xavier Foster." Isabelle gooide haar armen om de jongen zijn nek met een enthousiaste gil.
"Kim Powell, Nathan Swift, Mark Evans." Mark en Nathan gaven elkaar een High five en Kim let een opgeluchte zucht horen terwijl Isa haar omhelsde.
"Jack Wallside, Caleb Stonewall, Austin Hobbes." Jack en Austin waren verbaast terwijl Caleb keek alsof hij het had verwacht, Dit irriteerde Jude.
"Scotty Banyan, Quinn Cartan, Jude Sharp, Jordan Greenway," Jude en Quinn gaven niet veel reactie, Scotty begon al weer met grappen plannen en Jordan blies zijn adem uit naast me. Killian keek ons niet aan.
"David Samford, Axel Blaze." Jude gaf David een knikje en Mark vloog Axel om de nek.
"En als laatste: Lillian Greenway, de mensen die door zijn, Jullie krijgen een uur om jullie spullen te halen, Vanaf nu gaan jullie op de campus slapen. Neem alles mee wat jullie denken dat belangrijk is. Als je terug bent kunnen jullie je melden bij Cillia, Sylvia en Camelia, die zullen jullie je kamer wijzen. Als er geen vragen meer zijn kunnen jullie gaan."
"Wie is Camelia?" Scotty had het eruit gegooid voordat de coach weg kon lopen.
Killian verstijfde iets wat en gaf een snelle blik naar de tweeling, er waren maar een paar mensen die het merkte. "Mijn dochter."

Het was op zijn zachts gezegd voor mij en Jordan heel raar om terug te gaan naar Raimon. "We moeten ons gewoon focussen op de wedstrijden en de training, Hij heeft ons opgegeven en dat was zijn keuze. Wij doen mee om Japan te vertegenwoordigen, niet om drama te schoppen." Had Jordan gezegd toen we naar terug naar de school liepen. Dylan was niet in het team gekomen en Jordan zag er enorm tegenop terug te gaan zonder zijn beste vriend.
"Dat is enorm volwassen van je." Grapte Xavier.
"Hey!" Riep de groen-hairge jongen uit. "Ik kan volwassen zijn! als ik het wil."
"Hij heeft wel gelijk." Zei ik terwijl ik mijn tas over mijn andere schouder hing. "Al zou ik wel graag een uitleg willen. Hey Mark, Nathan." De twee kwamen om de hoek gerend. Of nou Mark kwam gerend, Nathan werd meegetrokken en knalde volop tegen de aanvoerder aan toen die stopte.
"Jezus Mark." Zei hij en masseerde zijn schouder. Kim gaf hem zijn tas aan. "Dank je."
"Heh, Sorry, ik ben gewoon wat enthousiast."
"Wanneer ben je dat niet." Grapte Isa.
"Wat, jullie kunnen me niet vertellen dat jullie niet enthousiast zijn! We doen mee om de beste van de wereld te worden." Riep Mark uit. Xavier moest lachen.
"Natuurlijk zijn we enthousiast." Ze ik "En we gaan alles geven wat we hebben."

WOEHOOOOOO I'M BACK!

Even voor de mensen die mijn lineup niet meer snappen:
1. Mark - G/L
2. Nathan - D/M
3. Axel - A
4. Austin - A
5. Jude - M
6. Shawn - D/A
7. Jordan - M/ Can do D in emergency
8. Lillian - M/D
9. Xavier - A/M
10. Isa. - A
11. Kim - G/A/D/M
12. David - M
13. Caleb - D
14. Scotty - D
15. Jack - D
16. Quinn - M

G = 2
D = 8
M = 8
A = 6

Pfffff.... Jeez het was zo lastig een normaal team samen te stellen.

anyhow ik heb ook besloten Camelia er in te laten, Niet om de tweeling te pesten maar voor een storyline met coach Killian.

Welp en nu moet ik me klaar maken voor werk.... ik werk vandaag 22 in de avond - 02 in de ochtend dienst ugh... en als ze extra hulp nodig hebben tot 3 uur in de ochtend soo wish me luck.

Enjoy

Peace out my Dialga Army

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Teams samenstellen en onthouden wie je er ook alweer in had gezet is zo veel moeite(lol)

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen