Invullijstje:
Naam:
Ilse Keuring
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Momenteel even onbekend.
Familie: Ze heeft nog een oudere broer (Renzo, 26) en een zus (Kyra, 29). Ze heeft inmiddels ook een dochter, Myrthe, die nu 2,5 is.
Karakteromschrijving: Vroeger was Ilse altijd een op jongens gerichte, spontane en enthousiaste meid. Ze dacht niet na voor ze iets deed en werkte zichzelf daardoor wel eens in de problemen, maar met haar vlotte babbel en mooie gezichtje wist ze zichzelf daar ook weer snel uit te halen.
Door alles wat ze meegemaakt heeft, is ze wat teruggetrokkener en verantwoordelijker geworden, al kan ze nog steeds heel impulsief reageren.
Hobby's: Tennis. Deze sport heeft ze sinds de geboorte van haar dochter echter nauwelijks meer gedaan.
(Eventuele) geschiedenis: Too much. Laten we het zo zeggen dat ze behoorlijk wat te verduren heeft gehad :p. Voor haar eerste vakantie was een overspelige vriend haar grootste probleem; daarna werd ze aangerand, was ze getuige van een verschrikkelijke brand, overleed haar beste vriend, werd ze nog een keer aangerand (dit keer door haar aardsvijand), overleed de jongen met wie ze datete, bleek haar beste vriend toch te leven, werden haar vrienden gemarteld en raakte ze zwanger. Ik vraag me af of ik nog iets vergeten ben.
Overige info:
Uiterlijk:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen