Naam: Angelique Maria Wings.
Leeftijd: Ze is op 26 april 23 geworden.
Woonplaats: Amersfoort. Samen met Flynn.
Familie: Ze woont samen met Flynn. Daarnaast heeft Angel nog een vader en vier broers: Beau, Coen, Daisy en Jelle.
Karakteromschrijving: Angel heeft in haar leven het nodige meegemaakt. Hoewel ze ooit spontaan en avontuurlijk was, is ze nu veel meer een teruggetrokken persoon. Ze probeert de kleine dingen die het leven het waard maken om te leven, te omarmen. Soms kan Angel obsessief gedrag vertonen. Dit heeft te maken met het feit dat ze een eetstoornis heeft en op die manier probeert haar traumatische herinneringen onder controle te krijgen. ANgel isveel meer op zichzelf dan vroeger en geniet het meest wanneer ze zich in kleine gezelschappen bevindt.
Hobby's: Kunstschaatsen was altijd haar passie, maar dat kan ze niet meer doen. Niet echt. Daarnaast houdt ze van landschapsschilderen en bloemdschikken. Dat eerste heeft ze sinds kort weer helemaal opgepakt en ook romcoms kijken en het maken van legpuzzsls vindt ze prettig om in haar vriije tijd te doen.
(Eventuele) geschiedenis: Angel zoende vijf jaar geleden met Flynn, waarop zijn ex Ashlee woedend werd en besloot wraak te nemen. Zo werd Angel met een glas in haar gezicht geslagen en niet lang daarna verloor ze enkele van haar bezittingen doordat Ashlee deze in een Grieks meer had gegooid. Enkele weken later werd ze aangerand en bijna verkracht, maar Angel wist zich los te worstelen. Aan het einde van haar eerste vakantie in Griekenland werd haar haar overgoten met benzine en in brand gestoken. Het jaar erop heeft ze een val in een ondergronds meer overleefd en een brand in een discotheek waarbij zij en veel van haar vrienden gewond zijn geraakt. Ze heeft toen moeten revalideren en na de 'dood' van Cyrith liep haar relatie met Flynnn niet zo lekker. Ze werd die zomer ook gemarteld door Thorne en ontwikkelde een eetstoornis in de periode van herstel als reactie op de vreselijke gebeurtenissen. Het was voor haar een manier om om te gaan met wat haar overkomen was en een poging om grip te behouden op haar leven.
Angel heeft dat een jaar weten te verbergen en is toen zelfs een tijdje bij haar broer ingetrokken, zodat zij en Flynn een manier konden vinden om om te gaan met hun verleden samen en Angels stoornis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen