Naam: Bertha "Izzy" Helena Mirjam Isabella Van Zalen-Gotha
Leeftijd: Bertha is 23 jaar en wordt 24 op 3 december.
Woonplaats: Zürich, Zwitserland
Familie: Ze heeft een vader, die in Vreden (Duitsland) woont. Met haar moeder heeft ze sinds haar zesde geen contact.
Karakteromschrijving: Izzy is dol op mensen. Ze vindt het leuk om naar hen te kijken, zowel in het echt of op zenders als TLC. Ze staat open voor nieuwe dingen en de verhalen van andere mensen. Ze wil graag mensen helpen, maar dat kan haar mentaal soms nogal opbreken. Dan zoekt ze juist wat afzondering. Als het moet, is Izzy verstandig en kalm en ze zal nooit overhaaste beslissingen nemen. Ze heeft een buitengewone kijk op de wereld, veert geen feestdagen en streeft naar spirituele, mentale en fysieke verrijking in haar dagelijkse handelen.
Hobby's: Mimespelen op straat, tarotkaarten leggen, new age en wereldmuziek luisteren en daarop dansen, yoga, lezen.
(Eventuele) geschiedenis: Bertha is bevriend geraakt met Jelle. In eerste instantie kwam de vriendschap meer van haar af en hoewel ze elkaar allebei een tijdje leuk hebben gevonden, heeft zij dat nooit aan Jelle toegegeven. Ze heeft hem gered uit de brand toen hij bewusteloos was van de drugs. Ze heeft altijd geprobeerd hem een sprankje van haar optimisme mee te geven en dat is ook wel gelukt.
Overige info: Izzy heeft een relatie met Natalee. Haar moedertaal is Duits en daarnaast spreekt ze ook vloeiend Nederlands. Ze kan zich ook verstaanbaar maken in het Frans en Italiaans.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen