Naam: Cyrith Evans
Leeftijd: Vlak na de zomervakantie wordt hij 25.
Woonplaats: Hij woont tijdelijk bij zijn ouders, terwijl hij samen met Lotte op zoek is naar een huisje.
Familie: Hij is nu twee jaar bezig om de band met zijn ouders, Jan en Helena, opnieuw op te bouwen. Daarnaast heeft hij een jonger broertje, Kane, dat geestelijk gehandicapt is geraakt door een auto-ongeluk.
Karakteromschrijving: Sinds hij dronken achter het stuur is gestapt en daarmee een auto-ongeluk veroorzaakte waarbij zijn broertje hersenletsel opliep, leeft hij met een ontzettend groot schuldgevoel. Hij vindt zichzelf waardeloos en hoewel hij daar de laatste jaren in gegroeid is en zichzelf een beetje is gaan vergeven, komt die gedachte nog vaak opzetten. Hij is graag op zichzelf en heeft het liefst zo min mogelijk mensen om zich heen. Hij is een hele trouwe en betrouwbare vriend, al hebben zijn meeste vriendschappen wel tijd nodig. Sinds zijn ontvoering, mismaaktheid en het feit dat hij twee mensen heeft doodgeschoten twijfelt hij nog meer aan zichzelf. Het lukt hem niet om van zichzelf te houden, tenzij zijn vriendin de buurt is. Maar zodra dat niet het geval is, heeft hij gauw een terugval en voelt hij zich een mislukkeling. Nu zijn leven wat rustiger is geworden, valt het nog niet mee om alles wat er is gebeurd te verwerken. Hij krijgt steeds vaker nachtmerries en flashback en daarbij gebeurt het ook wel eens dat hij hallucineert en hij nog minder op zichzelf vertrouwt.
Hobby's: Hij geniet erg van de natuur en gaat graag wandelen. Verder houdt hij van lezen en schrijft hij. Dat is begonnen als een autobiografie om zijn de dingen die gebeurt zijn te verwerken, maar nu schrijft hij ook fictie. Hij luistert ook graag muziek en vindt het leuk om culturele uitstapjes te maken.
(Eventuele) geschiedenis: Rond zijn achttiende werd hij gestalkt door Ashlee, die zolang doordraafde dat hij zei dat hij op jongens viel om van haar af te zien. Zee plaatste vervolgens een foto van hem in de krant, met zijn telefoonnummer en de mededeling dat hij op zoek was naar een hete mannelijke date. Hier werd door zijn omgeving niet al te positief gereageerd en er waren zelfs "vrienden" die zich van hem afkeerden. Niet lang daarna ging hij na een concert dronken achter het stuur zitten en raakte zijn broertje permanent gewond. Tijdens zijn tweede jaar maakt hij eerst een brand mee, waardoor hij blind raakt aan één oog en de linkerkant van zijn gezicht verbrand. Onderweg van het ziekenhuis naar het vliegveld wordt zijn taxi overvallen en ontvoeren Ashlee en Thorne hem. Meer dan een half jaar zit hij gevangen in een boerenschuur, terwijl hij mentaal wordt gemarteld wanneer hij erachterkomt dat de wereld denkt dat hij dood is. Hij krijgt zijn begrafenis te zien en wordt gedwongen met Steve te telefoneren, die hem verzekert Lotte opnieuw te zullen verkrachten. Hij wordt uiteindelijk door Ellie en Achim bevrijd. Hij is net op tijd terug om Steve ervan te weerhouden Lotte mee te nemen en schiet hem dood. Hij vermoordt Ashlee eveneens. Lotte heeft in de tussentijd een nieuwe vriend gekregen en hij wil niet dat ze die jongen opgeeft. Cyrith en Lotte draaien nog twee jaar om elkaar heen, maar Lottes vriend maakt het uit omdat hij weet dat twee gevoelens voor elkaar hebben en tijdens de vakantie in Oostenrijk (nu een half jaar geleden) vraagt hij Lotte ten huwelijk en stemt ze toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen