Naam: Rosetta 'Roxy' de Groot
Leeftijd:
Woonplaats: Amsterdam, met Slater en Raine in een kraakpand.
Familie: Roxy haar veertien jaar oudere zus en broer zijn een tweeling. Zij heten Nina en Olivier en waren al het huis uit toen Roxy nog heel jong was en dus is ze voor haar gevoel wel een beetje als enigskind opgegroeid. Haar moeder is begin zeventig en haar vader is drie jaar geleden overleden aan een hartaanval, op 72-jarige leeftijd.
Karakteromschrijving: Roxy is een vrolijke, spontane meid. Ze voelt zich sneller one of the boys en heeft dan ook meer vrienden dan vriendinnen. Ze wil dat haar leven niet al te gecompliceerd is en als dat het wel wordt, heeft ze de neiging om af te haken. Haar levensmotto is dat je moet genieten van het leven; het verlies van haar vader heeft dit gevoel alleen maar versterkt. Roxy is niet bang om haar mening te geven, al is ze meestal erg makkelijk en oordeelt ze niet al te snel. Verder heeft ze een hele eigen stijl en is ze vooral fan van de jaren '80: zowel de muziek als de kledingstijl spreekt haar heel erg aan.
Hobby's: Muziek luisteren, in de zon relaxen, schilderen, naar festivals gaan. Ze doet eigenlijk altijd wel wat en kan maar moeilijk stilzitten, tenzij ze met haar vrienden aan het gamen oid is.
(Eventuele) geschiedenis: /
Overige info: /
Uiterlijk:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen