Foto bij Joshua MontClaire

Naam: Joshua MontClaire
Leeftijd: 19
Woonplaats: Maasdam, Zeeland
Familie: Hij heeft twee ouders en een zus, Noa, waar hij een goede band mee heeft.
Karakteromschrijving: Joshua is erg vriendelijk, gezellig en spontaan. Hij maakt graag een praatje met mensen, al is het lastig om tot hem door te dringen. Hij is een goed luisterend oor, maar daardoor wordt hij vaak eerder als een goede vriend gezien dan als meer. Hoewel hij oppervlakkig gezien best wel zelfverzekerd lijkt, is hij eigenlijk best wel onzeker. Hij zal dit echter niet zo snel met iemand delen, tenzij hij die persoon volledig vertrouwt. Het kost echter wel tijd om zijn volle vertrouwen te winnen en slechts twee vrienden van hem is dat gelukt.
Joshua is zelfstandig en verantwoordelijk en zal niet zo snel ondoordachtige dingen doen. Hij is erg goed in stresssituaties en denkt in oplossingen. Hij is over het algemeen kalm en ontspannen en daardoor ook erg makkelijk in de omgang. Hij vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en heeft er weinig moeite mee om op onbekenden af te stappen.
Hobby's: Monstertruckrally's kijken met Noa, filmpjes monteren, fotograferen. Hij heeft een grote liefde voor dieren en hij heeft jaren gevoetbald, al doet hij dat nu alleen nog maar met vrienden en speelt hij niet meer officieel competitie.
(Eventuele) geschiedenis: Vrij weinig en anders komt dat nog.
Overige info:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen